- 28 Haziran 2017
- 442
- 512
- 23
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
- #54.881
Hahaa ayy dur yarin ben de istiyimm.kocaya ben yaptim derimBen ayni mesaji okuyunca yemeksepetinden sarma soylemistim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaa ayy dur yarin ben de istiyimm.kocaya ben yaptim derimBen ayni mesaji okuyunca yemeksepetinden sarma soylemistim![]()
Birden bire bunyeye yuklenmiyeyim canimm.hem sagolsun koca geldi tavuk sote yapti.Bak ne iyi oldu :) yemeğini de yapsaydın harika olacaktı
Bir akrabadan emzirmesini istemek derken. Baya memesinden emzirdi oyle miKizlar bebegim normalde gunde 1 kez tuvaletini yapardi iki gundur huysuzlugu var birde bugun cok kustu 3 kez tuvaletini yapti ama cok suluydu hic boyle yapmazdi pazar gunu bi akrabamizdan emizirmesini istemistim o gunden beri cok sulu tuvaletini yapiyo birde dogru duzgun mama icmiyo acaba hastaneye gotursemmi
Hayir pompayla 25 cc sagdrdim anne sutu alain birz diyeBir akrabadan emzirmesini istemek derken. Baya memesinden emzirdi oyle mi
Hmm anladim. O zaman bir sey olmaz. Ama akrabanin bebegi kac aylikti. Ay farki coksa dokunmus olabilir. Normalde maximum 3 ay olmali diyorlarHayir pompayla 25 cc sagdrdim anne sutu alain birz diye
Aaa onun bebegi 8 aylikti sutten olmustur dimi? Cunku pazar gunden beri boyleHmm anladim. O zaman bir sey olmaz. Ama akrabanin bebegi kac aylikti. Ay farki coksa dokunmus olabilir. Normalde maximum 3 ay olmali diyorlar
Olabilir. 8 aykik bir bebegin ihtiyaci olan sut icerigi ile 3 aylik cook fark eder.Aaa onun bebegi 8 aylikti sutten olmustur dimi? Cunku pazar gunden beri boyle
Ah akilsiz kafam yaaa yarin bi hastaneye goturiyim bakim bilgi icin cok saol canm ya öğrenmiş oldum birdaha boyle bsy yapmicamOlabilir. 8 aykik bir bebegin ihtiyaci olan sut icerigi ile 3 aylik cook fark eder.
Sen bunları yaparken senin kız ne yapıyor bacım
Benimki 5 dk bile durmuyor oyun halısında yanıma alıyorum pusetle yok ya Konuşup şarkı söyleyeceksin ya göz teması ya omuzda gezdireceksin yemek bile yapamıyorum
Kanguru al kanguru ben slongle basladim dogdugunda simdide kullaniyorum raht oluyor buyusun birazdaha oyle alirim kanguruyudaBizimde cnm aynı , sabit bir yerde 10dk kalıyor. Sonra ilk mızırdanmaya başlıyor sonra da ağlamaya dediğin gibi hep omzunda gezdireceksin.çocukta hız sensörü var diyorum sabit durunca anlıyor hemen ağlamaya başlıyor :) Bende aynı yemek bile yapamıyorum ancak babası geldikten sonra. Bir de gündüz uykusu da yok . Birtek arabasında gezerken uyuyor gündüzleri. Çok yorucu oluyor gerçekten. Ne zaman büyüyecekler...
kızlar bebem öksürüyor
Naptınız bu durumda , o öksürdükçe içim parçalanıyor
Merhaba kızlar uzun bir aradan sonra yazıyorum.
Hastaneden dün çıkabildik. Neredeyse bir haftadır hastanedeydik. Çok şükür eve geldik. Şimdi de eşimle ben güçten düştük ama şükür toparlanıyor. Öksürük ihmale gelmezmiş en ufak başlangıçta bile ertelemeyin derim. Bebekler hiç hasta olmasın dileğim
Kanguru al kanguru ben slongle basladim dogdugunda simdide kullaniyorum raht oluyor buyusun birazdaha oyle alirim kanguruyuda
Benimki de aynı 2 ay anca baktı hergun 11 de gelip 5 te giderdi artık hep bahane buluyo gelmemek için :)Ayni benim annem. Evler arasi yuruyerek 1 dakika filan ama ben bakmak istemiyorum gezcem tozcam ben diyor :)
Affeder affeder :)Bende öyle yapıyorum Allah affetsin![]()
Bende motilium almayı düşünüyorum ama doktora gidip bi soramadım faydasını gören çok ilacın yan etkisindede yazıyo zaten süt gelmesi diye ama kaş yapıyım derken göz çıkarmak istemiyorumİyi geceler kızlar süt artırıcı galactago damla kullanan var mı bugün kullanmaya başladım 3 aydır süt çayı içiyorum pek faydasını görmedim damla aldım
Stilac kullaniyorum ben iverik hemen hemen ayni faydasini goruyorumİyi geceler kızlar süt artırıcı galactago damla kullanan var mı bugün kullanmaya başladım 3 aydır süt çayı içiyorum pek faydasını görmedim damla aldım
Hosgeldin geçmiş olsn önemli bişey yoktur inş kuzunun merak etmeHoşbuldum kızlar, teşekkürler cevaplarınız için. Bugün tekrar geldik doktora, sabah biraz daha arttı ateşi çünkü, doktor muayene etti yine boğazlarına baktı ne öksürüğümüz var ne burun akıntımız var ne ishalimiz var idrara da bakıldı bişey çıkmadı, sadece kuru ateş var doktor bi günlük yatış yapalım serum desteği verelim, nedenini bulamamamız endişelendirdi beni dedi viral enfeksiyon üzerinde durdu daha çok, yatışımızı yaptık ateşimiz düştü çok şükür bi de gaytaya bakılacak oğlumun kaka yapmasını bekliyoruz. Akciğer filmi de çekindik sonucu henüz çıkmadı. Doktor diş bu kadar ateş yapmaz diyor onun üzerinde durmadı hiç. Dua edin kızlar. Sebebinin bulunamaması da ayrı bi can sıkıyor, oğlumun damar yolu açılırken ki ağlaması yeterince sıktı zaten canımı.
Ahahah bizimki de boynuna astigım fuarları yiyorO ne ki benim manyak oyun halisinin oyuncagini yiyor![]()