2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sebepsiz olunca insan daha sa telaş oluyor oluyor tedavi uygulanamıyor çünkü böyle daha iyi en azından tedavi olacak çok geçmiş olsun tekrardan

Olmayabilir kuzum bazen genel cerrahiye gittim ben orada meme cerrahisine aktardılar bi göster bakalım

Gözümüz Aydın iyi olmuş sıkıntısız gitmenize sevindim

Göğüs ucu yarası için garmastan pomad kullanan arkadaşlar karbonatlı suyla yıkayın yazmış kağıtta ben düz suyla yıkadım
Meme başı yarası mikrop için yazıyor merhemde acaba karbonatlı suyla yıkamayi mikrobu kırar diye mi yazdılar anlamadım
İki defa kullandım normal suyla yıkadım ama yaran yarık içine geçip de bebeği etkiler mi diye korktum
Sizler nasıl kullandınız
Yıkadınız

Canım ben sabunlamadan veremedim korktum valla. Karbonatlı su yaptım yine de sonra sabunladim.

Kızlar benim bir sorum var. Emzirirken midesi bulanan başı dönen var mı? Ben birkaç gündür kötü oluyorum baya. İçim boşalıyor sanki halsizleşiyorum. Açlıktan falan da degil herhalde aç tok emzirirken fena oluyorum. Eşim kilo verdigin için olmustur diyor da ne alakası var iyi besleniyorum aslında.

Aslinda doktorunun en basta yapmasi lazimdi idrar ve gaita tahlili. Ozellikle bebeklerde bu kadar ozensiz davranis nasil oluyor akil alir gibi degil.
Katılıyorum gereksiz yere endişeye soktu bizi de. İlk gün kan tahliliyle birlikte gayet idrar ve gaita tahlili isteyebilirdi, kızdım zaten. Yeni tayin olduk bulunduğum şehre, tavsiye üzere gelmiştik doktora ama değiştireceğim.

3 aydan sonra başladı
Saçlarımın dökülmesiyle başladı özellikle
Büyük ihtimal depolarımız boşaldı artık

Ben. Kemiklerimin içi oyuluyor sanki. Dünyanın en güçsüz aciz küçük emrahı oluveriyorum. O yüzden çoğu zaman yatarak emziriyorum

Ben. Kemiklerimin içi oyuluyor sanki. Dünyanın en güçsüz aciz küçük emrahı oluveriyorum. O yüzden çoğu zaman yatarak emziriyorum
Bende bı ablaya dedım 3 aydır sacım dokulmuyodu falaj dıye 4 cocugum war 4 ude agulamaya baslayıp bana gulmeye basladgında sacım dokulurdu dedi

Canım 2 defa kullandım kullandıktan sonra seninkinde sızlama oldumu ilk günler emzirirken sızlama çok sık olurdu artık nerdeyse hiç olmuyordu süt artsın diye neler neler yedim ama faydasını görmedim
Bazen sızlıyor. Bazen sızlamıyor cnm. Aslında ben bu ara pek dikkat etmiyorum. Dikkat etsek artar bence

selam hanımlar çok yazamiyorum sunnetimiz oldu bitti iyilesmeye gectik sukurler olsun okuyabildigim kadarıyla bosey hakkında bilgi vermek istedim ondan yaziyorum.
Mamayla beslenen minikler yada ek olarak mama alan minikler mamayı azaltilarsa bizde ayni sorunu yasadık biberon emzigi degistirin 3+ biberon emzigine gecin gunduz mama yemeleri duzelecektir bizim duzeldi hersey ilgileri cektigi icin biberon emziginden az mama gelince emmeyi bırakıolar doyduklarinı dusunup hepinizi kucaklıyorum :)
Liviya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…