2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İlk defa bu sabah olmadı bende sasırdım valla ama bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak :))
Bende hazimsizlik vardi bastan beri 11. Haftanin ortasinda hepsi kesildi simdi sadece kasık ağriları bel ağrılari var allahım insan ağriya bile gülümsuyo bu heycanla allahım kucağımıza almayı nasip etsin

Ayy inşallah biz yarın 12+3 olcaz nerdeyse 13. Hafta doktorumuz görurde soyler inşallah
bebiş kendini göstermezse bilemem ama büyük ihtimal söyler artık doktor 12 haftadan sonra genelde söylüyor doktorlar söylemezsede resmi buraya at arkadaşlar tahmin falan yapıyorlar nuba göre

Merhaba arkadaşlar kontrol iyi geçti dr kız olacak dedi ikiz kızlar geliyor :) sadece riskli gebelik grubundayım kordonları tekmiş inşallah sorunsuz kucağımıza alırız meleklerimizi

Gözünaydın canım hemen söylemiş senin dr cinsiyeti şanslısın valla kesin mi dedi ya bu kadar erkenden :))

Kizlarrr helloo :)
Mide bulantisi kusma vs yok. Hıcte olmadi şükurr.
Ama halsiz ve agzimin tadi yok gerci ben bu halsizligimi yaz ayinda evde kös kös oturmaya bagliyorum :)
Bu arada éşim eve jelibon almis hani su kola sisesi gibi olanlar varya ondan.
Aman allahim harika bisey arada atiyorum agzimin tadini degistiriyo :))

Gözünaydın canım hemen söylemiş senin dr cinsiyeti şanslısın valla kesin mi dedi ya bu kadar erkenden :))
sagol canim ben sormadan söyledi bacak arasi açıktı bacakları kıpır kıpırdı 5 cm ler ama baya hareket ediyorlar :) dr tecrübeli birisiydi benim arkadaşta ona gitti onada bu haftalarda söylemişti

Cevrem cogu kişi denemişler dogru sonuç vermiş banada yap dediler erkek cıktı kızımda denememiştim cahildim :)
Merak giderme amacıyla yaptım yani yinede net ultrason kesin sonuç
Tam olarak nasıl yapılıyor canım bide idrarın zamanı önemli mi.. evde var lahana deneyeyim ben de bari :)

Gazdır o sıskınlık canım.. benim sabahları karnım dümdüz oluyor gün içinde çıkıyor gazım çok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…