2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende hazimsizlik vardi bastan beri 11. Haftanin ortasinda hepsi kesildi simdi sadece kasık ağriları bel ağrılari var allahım insan ağriya bile gülümsuyo bu heycanla allahım kucağımıza almayı nasip etsin
Vallahi o kadar mide bulantısından mahvolmuşum bu sabah bulamayınca tedirgin oldum yani nasıl bişeyse artık :)) inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

Ya bende birkac tane çizgi gibi biseyler cikti bu aralar sanki tırnak izi gibi ve kırmızı renkli. Valla bu yasima kadar olmadigi için anlamadim onlar catlak mi oluyor varis mi
Çatlak olabilir belki önce kırmızı oluyor sonra beyazlasiyor ama karnın çok buyumedigi için daha olmayadabilir yinede tedbiren baslamakta yarar var gece yatmadan önce yoğun nemlwndiriciler kullanabilirsin cnm birde eğer catliyorsa vucut kasinmaya basliyor önce kaşımak çatlakları hızlandırıyor kasiniyorsa kizaran yerler kasima sakin bol bol kremle

Pahalı da olsa sonra estetik doktoruna vereceğimize şimdi lierac a verelim
Sağol canım tecrübeler için, bir iki haftaya bende alıp başlıyım.
Rica ederim bende aynı fikirdeyim bir iki haftaya baslayacagim bende tekrar ayrıca catlak olacak yerlerde oncesinde kasinti başlıyor canım aklinda olsun sakin kasima kasinirsa catlamayi hizlandiriyor onun yerine bol bol nemlendir

Kızlar mide bulantısı cekenler doktorum zofran verdi mükemmel bir derecede anında kesildi hap degil eriyor agzında hemen ve cilek tadı var dün akşam aldım ve yemek yemeye basladım tansiyonumu düşüren aclıkmış doktor bayılman o yüzden dedi susuz da kalmış vicudum bol su al dedi cok şükür yeme içmeyi özlemişim 5 kilo az degil vermişin

Aç kalmamaya ve cok hareket etmemeye çalışıyorum 3 gündür siddetli baş agrım var migrenim azdı sanırım
Bende aynı duruma geri döndüm cnm tam geçti diyordum bulantı kusma yeniden badladi allah yardimcin olsun baş ağrım için başını sıkı bir tulbentle sarip gozlerinide göz bandiyla karanlık yaptım ben biraz o şekilde uyuyup kalinca geçti ağrım istersen sende dene malum ilaç alamiyiruz alternatiflere devam geçmiş olsun şimdiden inşallah hafifler çok zor

Tam olarak nasıl yapılıyor canım bide idrarın zamanı önemli mi.. evde var lahana deneyeyim ben de bari :)
Kırmızı lahana ama sekerim
Küçük küçük kes tencereye at su kat üstünü örtsün sonra kaynat suyunu iyice salsın rengi mor gibi olcak suyun sonra indir onu idrarın zamanı önemli diil
Sonra idrarınla esit miktar lahana suyundanda ayır
Bir cam siseye ilk lahana su sonra idrarı koy rengi dönüyor hemen
Ben sabah ac karnına ilk idrarla denedim mor acık
Öglen bir daha denedim yine mor degişmiyor

Sagol birtanem deniycem bunu inş geçer beynim cıkıcak agrıdan

Yaa denedinizmi ayy dur bende lahana bulursam alıp deneyelim ne kaybederiz ki hem ani olur

Merhaba arkadaşlar kontrol iyi geçti dr kız olacak dedi ikiz kızlar geliyor :) sadece riskli gebelik grubundayım kordonları tekmiş inşallah sorunsuz kucağımıza alırız meleklerimizi
Hayırlı olsun pek güzel olmuş oglusunun ardından iki prenses birden geliyo allah tammamina erdirsin inşallah canım

Yolunda cok sukur canim. Aslijda 2 gun yatman lazim dedi doktor vucut susuz kalmis. ama 2 gun kalamayacagimi soyledim. Serum ve ilac verdiler, tabi ilacin etkisiyle uyumusum. simdi kendime geldim cok sukur gozum acilmis
Çok geçmiş olsun cnm ınşallah toparlasin serum sayesinde

Kızlar çin takvimine baktiniz mi benim iki cocuktada tuttu
Ben de baktım kız diyor çevremde de herkeste tutuyormuş genelde her ne kadar bana inandırıcı gelmese de cunku annenin Doğum tarihi vs ile bakılıyor ee erkekten gelen sperme göre cinsiyet belirleniyor ona bakılırsa

Tamam canım sağol yarın denerim unutmazsam :)

Hahaha sonucu yaz bana sekerim pembe kırmızı olursa kız mor lacivert olursa erkek
Yazarım canım senin kızın var sanırım benim de oğlum bar hadi bakalım ne olacak bebişlerin cinsiyeti sende bana yaz mutlaka ama sen doktora gitsen belki belli olabilir 12 bitmiş sanırım senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…