- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.581
Vallahi o kadar mide bulantısından mahvolmuşum bu sabah bulamayınca tedirgin oldum yani nasıl bişeyse artık :)) inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırızBende hazimsizlik vardi bastan beri 11. Haftanin ortasinda hepsi kesildi simdi sadece kasık ağriları bel ağrılari var allahım insan ağriya bile gülümsuyo bu heycanla allahım kucağımıza almayı nasip etsin
Çatlak olabilir belki önce kırmızı oluyor sonra beyazlasiyor ama karnın çok buyumedigi için daha olmayadabilir yinede tedbiren baslamakta yarar var gece yatmadan önce yoğun nemlwndiriciler kullanabilirsin cnm birde eğer catliyorsa vucut kasinmaya basliyor önce kaşımak çatlakları hızlandırıyor kasiniyorsa kizaran yerler kasima sakin bol bol kremleYa bende birkac tane çizgi gibi biseyler cikti bu aralar sanki tırnak izi gibi ve kırmızı renkli. Valla bu yasima kadar olmadigi için anlamadim onlar catlak mi oluyor varis mi
Rica ederim bende aynı fikirdeyim bir iki haftaya baslayacagim bende tekrar ayrıca catlak olacak yerlerde oncesinde kasinti başlıyor canım aklinda olsun sakin kasima kasinirsa catlamayi hizlandiriyor onun yerine bol bol nemlendirPahalı da olsa sonra estetik doktoruna vereceğimize şimdi lierac a verelim
Sağol canım tecrübeler için, bir iki haftaya bende alıp başlıyım.
Hahaha sonucu yaz bana sekerim pembe kırmızı olursa kız mor lacivert olursa erkekMerak işte ah biz kadınlar :)) markette gördüğüm ilk lahana ya atlayacagım soran olursa cinsiyet öğrenicem derim artık
Rica ederim bende aynı fikirdeyim bir iki haftaya baslayacagim bende tekrar ayrıca catlak olacak yerlerde oncesinde kasinti başlıyor canım aklinda olsun sakin kasima kasinirsa catlamayi hizlandiriyor onun yerine bol bol nemlendir
Bende aynı duruma geri döndüm cnm tam geçti diyordum bulantı kusma yeniden badladi allah yardimcin olsun baş ağrım için başını sıkı bir tulbentle sarip gozlerinide göz bandiyla karanlık yaptım ben biraz o şekilde uyuyup kalinca geçti ağrım istersen sende dene malum ilaç alamiyiruz alternatiflere devam geçmiş olsun şimdiden inşallah hafifler çok zorAç kalmamaya ve cok hareket etmemeye çalışıyorum 3 gündür siddetli baş agrım var migrenim azdı sanırım
Kırmızı lahana ama sekerimTam olarak nasıl yapılıyor canım bide idrarın zamanı önemli mi.. evde var lahana deneyeyim ben de bari :)
Sagol birtanem deniycem bunu inş geçer beynim cıkıcak agrıdanBende aynı duruma geri döndüm cnm tam geçti diyordum bulantı kusma yeniden badladi allah yardimcin olsun baş ağrım için başını sıkı bir tulbentle sarip gozlerinide göz bandiyla karanlık yaptım ben biraz o şekilde uyuyup kalinca geçti ağrım istersen sende dene malum ilaç alamiyiruz alternatiflere devam geçmiş olsun şimdiden inşallah hafifler çok zor
Inşallah geçer allah yardım etsin cnmSagol birtanem deniycem bunu inş geçer beynim cıkıcak agrıdan
Yaa denedinizmi ayy dur bende lahana bulursam alıp deneyelim ne kaybederiz ki hem ani olurKırmızı lahana ama sekerim
Küçük küçük kes tencereye at su kat üstünü örtsün sonra kaynat suyunu iyice salsın rengi mor gibi olcak suyun sonra indir onu idrarın zamanı önemli diil
Sonra idrarınla esit miktar lahana suyundanda ayır
Bir cam siseye ilk lahana su sonra idrarı koy rengi dönüyor hemen
Ben sabah ac karnına ilk idrarla denedim mor acık
Öglen bir daha denedim yine mor degişmiyor
Hayırlı olsun pek güzel olmuş oglusunun ardından iki prenses birden geliyo allah tammamina erdirsin inşallah canımMerhaba arkadaşlar kontrol iyi geçti dr kız olacak dedi ikiz kızlar geliyor :) sadece riskli gebelik grubundayım kordonları tekmiş inşallah sorunsuz kucağımıza alırız meleklerimizi
Çok geçmiş olsun cnm ınşallah toparlasin serum sayesindeYolunda cok sukur canim. Aslijda 2 gun yatman lazim dedi doktor vucut susuz kalmis. ama 2 gun kalamayacagimi soyledim. Serum ve ilac verdiler, tabi ilacin etkisiyle uyumusum. simdi kendime geldim cok sukur gozum acilmis
Ben de baktım kız diyor çevremde de herkeste tutuyormuş genelde her ne kadar bana inandırıcı gelmese de cunku annenin Doğum tarihi vs ile bakılıyor ee erkekten gelen sperme göre cinsiyet belirleniyor ona bakılırsaKızlar çin takvimine baktiniz mi benim iki cocuktada tuttu
Tamam canım sağol yarın denerim unutmazsam :)Kırmızı lahana ama sekerim
Küçük küçük kes tencereye at su kat üstünü örtsün sonra kaynat suyunu iyice salsın rengi mor gibi olcak suyun sonra indir onu idrarın zamanı önemli diil
Sonra idrarınla esit miktar lahana suyundanda ayır
Bir cam siseye ilk lahana su sonra idrarı koy rengi dönüyor hemen
Ben sabah ac karnına ilk idrarla denedim mor acık
Öglen bir daha denedim yine mor degişmiyor
Yok canım,benimki hiç düzleşmiyor gazdır diye bekliyorum bir aydır inmediGazdır o sıskınlık canım.. benim sabahları karnım dümdüz oluyor gün içinde çıkıyor gazım çok oluyor
Hamile kalmadan önce göbüşün nasıldı canım belki ondan erken çıkmıştır ya da kimilerinin iç Rahmi dar olunca erken çıkıyor diyorlarYok canım,benimki hiç düzleşmiyor gazdır diye bekliyorum bir aydır inmedi
Yazarım canım senin kızın var sanırım benim de oğlum bar hadi bakalım ne olacak bebişlerin cinsiyeti sende bana yaz mutlaka ama sen doktora gitsen belki belli olabilir 12 bitmiş sanırım seninHahaha sonucu yaz bana sekerim pembe kırmızı olursa kız mor lacivert olursa erkek
Cnm sen benden 1 gün gerisin ve benim yaşadıklarımı yaşıyorsun bendede bel ve alt karın ağrısı oldu 2 gün sürdü bugün daha iyiyim fakat akıntım çoğaldıBugün bende de bel ağrısı ve alt karında bir rahatsızlık var, kasıklara doğru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?