2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
sagol canim ben sormadan söyledi bacak arasi açıktı bacakları kıpır kıpırdı 5 cm ler ama baya hareket ediyorlar :) dr tecrübeli birisiydi benim arkadaşta ona gitti onada bu haftalarda söylemişti

Merhaba bebisleriniz hayırlı olsun. Sanırım izmir'desiniz, dr. unuz kim acaba bir sakıncası yoksa söyler misiniz ? Teşekkürler

Arkadaşlar sze bisy sormak istiyorum 12 haftalik hamileyim ama mide bulantilarim iştehszlik herşeyden aşırı tiksinme var hala devam ediyo hiç bsy yemek istemiyorum doktor bol su tuket dedi ama bn hic icemeyiyorum sudan dahi tiksiniyorum szdede boyle oldumu hic ne zaman geciyo bilgi olan varmi birde bir bardak su iciyorum bir dakika olmadan tuvalete gidiyorum dakika arayla gidiyorum ictigim su bir bardak ama sanki 2 litre idrar yapıyorum lutfen tecrubelerinizi paylaşirmisiniz simdiden teşekkür ederim

Tamam canim sagolasin öyle yapayim. Kırmızı tırnak izi gibi izler cikti bacak içlerinde. Birkac kere bebe yagi sürdüm solup kaybolmaya basladilar ama bebe yağı cildime alerji gibi bisey yaptı. En iyisi yarin eczaneden catlak kremleri alip başlayım çatlama olmadan

Ben de 12 haftaligim ve tam olarak aynı durumdayım canim. Ilk zamanlar rahattim son bir iki haftadir daha hassaslastim. En çok da sudan tiksinmeye basladim midem kabul etmiyor. Doktoruma sordum. Problem degil en fazla 20 gün daha sürer idare et dedi

Oncelikle Allah hepize hayirli sağlıklısıyla kucagimiza almayi nasip etsin cvb icin. Teşekkür ederim
Bnde de ilk bir ay cok şiddetli mide bulantisi ve kusma var ama ikinci ayi gecti tiksinmemde azaldi ama bu ucuncu ayi gene şiddetli olarak geri geldi bide cok sinirli biri oldum arada bi aglama krizine giriyorum ama bunu yaşadigimizada cok sukur Allah herkeze nasip etsin bu duyguyu inşallah tez zamanda gecer
Birde herkes korkutuyo su icmiyosun ole olur boyle olur diye icime korku girdi bi soriyim bnm gibi olan varmi demistim sendede oluyormus tek degilmisim Allah korusun bebislerimizi inşallah

hormonlardan sinirlilik duygu gecisleri oluyor bendede oldu bende ilk baslarda icemedim su simdi iciyorum cok icemedigim zaman dr serum yazdi serum aldim yani baska caresi yok cnm

hormonlardan sinirlilik duygu gecisleri oluyor bendede oldu bende ilk baslarda icemedim su simdi iciyorum cok icemedigim zaman dr serum yazdi serum aldim yani baska caresi yok cnm

Hic icemiyorsam serum yaziyormu cunku bn hamile kalmadan oncede hic su icmiyordum simdi midemde bulaniyo sudan korkuyorum bebise bi zarari olucak diye bu arada bilgi icin teşekkürler

Hic icemiyorsam serum yaziyormu cunku bn hamile kalmadan oncede hic su icmiyordum simdi midemde bulaniyo sudan korkuyorum bebise bi zarari olucak diye bu arada bilgi icin teşekkürler
sen dr sor ben dr su bile icemiyorum ki su cok onemli biliyorsun zaten yemekte yiyemedim halsizim dedim istersen serum verelim dedi bide suyu yudumla ic dedi serum alinca bedenende iyi oldum yani yine kusuyorum ama en azindan vucudum iyi

sen dr sor ben dr su bile icemiyorum ki su cok onemli biliyorsun zaten yemekte yiyemedim halsizim dedim istersen serum verelim dedi bide suyu yudumla ic dedi serum alinca bedenende iyi oldum yani yine kusuyorum ama en azindan vucudum iyi

En iyisi drmla konusiyim anlatiyim belki serum yazar bilgi için teşekkürler Allah razi olsun

Liviya verirler canim. bende ayni durumdayim dun vomex li serum verdiler bugun iyiyim cok sukur. sende iste serum ama su icemiyosan bile muadili borseyler tuketmeye calis mesela ben su icinde hemen kusuyorum ama karpuz yiyince duruyor midemde ilginc bi sekilde. 16. haftaya kadar surebiliyormus bu durimlar. dua edelimde sonuna kadar devam etmesin ondan korkuyorum

Ah canm keske tek sorunum su olsa bn butun meyve sebzelerden tiksiniyorum tatlilardan tiksiniyorum gecen karpuz yedim kustum su icemiyorsamda meyve yeseydim ama yiyemiyorum drma hicbisey yiyemiyorum dedim omega3 vitamin minerallar bulunan takviye edici gida yazdi aldim bugun icmeye başladim bn tup bebek tedavisiyle hamile kaldigim icin ufak biseye korkuyorum bide herkes korkutuyo bni inşallah zaman hayirli soglikli gelsin de kucagimiza baska bsy istemiyorum ama zamanda geçmiyor ki

Ozaman sana serum sart zaten. hic geciktirme hemen git versinler. ayrica bebisin icin korkma o senden ihtiyaci olani alir zaten ama sen cokersin. oyuzden korkma hic.

Ozaman sana serum sart zaten. hic geciktirme hemen git versinler. ayrica bebisin icin korkma o senden ihtiyaci olani alir zaten ama sen cokersin. oyuzden korkma hic.

Cok rahatlattin bni cok teşekkür ederim canm Allah saglikli hamilelik gecirmeyi nasip etsin

Merhaba,

Bende kanama var. Bebeğin olduğu bölgede değil dedi doktor. Önümüzdeki hafta tekrar kontrole gidicem. Çok evham yapıyorum, korkuyorum. Benzer durumda olan var mı?

Rica ederim canım ben de isterim çok su icebilmeyi ama midem almiyor. Yine de burada susuz kalan arkadaslarin rahatsiz oldugunu gordukce icmeye calisiyorum. En azindan gubde 1 tl..

Rica ederim canım ben de isterim çok su icebilmeyi ama midem almiyor. Yine de burada susuz kalan arkadaslarin rahatsiz oldugunu gordukce icmeye calisiyorum. En azindan gubde 1 tl..

Bnde en az bir litre icmeye çalışıyorum canm inşallah bu tiksintiler gecerde rahat rahat su iceriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…