2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Selamlar hanımlar
Etrafımda çocuklu çocuksuz bebek düşünen düşünmeyen herkes hamile
Bu sene maşallah bereket var
Böyle olunca kıyas da çok oluyor
Bugün aklıma birşey takıldı
Herkes ya bayılıyor ya halsizlikten yataktan kalkamıyor ya sürekli banyoda çıkarıyor yemek yiyemiyor göğüsleri agrıyor kasıkları agrıyor

Ama benim uyku hali ve tansiyon düşüklüğü çoktaaan geçti
Bulantı çok çok kısa sürdü
Göğüsler agrıdı ama aman aman değil
Kasıklarım agrıdı şimdi az az kaldı

Belirtilerin olması sağlıklı gebeliğe işaret edermiş yazıyordu biryerde benimki sağlıksız mı şimdi

Benim için su=hayat ama ben de sudan tiksindim
Sürekli marka değiştiriyorum ama midemi kaldırmayan suyu bulamadım
Tabi tadıyla ilgisi yok sorun bizde

Merhaba,

Bende kanama var. Bebeğin olduğu bölgede değil dedi doktor. Önümüzdeki hafta tekrar kontrole gidicem. Çok evham yapıyorum, korkuyorum. Benzer durumda olan var mı?

Ah canım benim benim oğlumda 12.haftaya kadar doktor çatalından inmedim desem yeridir
1hafta sürekli yattım onun dışında da ara ara acillerde kaldım sabahladım hastanede
Çok ciddi kabamaşarım vardı
Allah ın takdiri oğluşum doğdu
Allah bilir ümitsizliğe kapışma sakın

Nrb canm sen internette yazanlara bakma bnde oyle bsy okudum ama hersey Allahtan saglikli bebek kismetinde varsa hicbisey engel olamaz Allah saglikli hayirli bebisler versin inşallah sen sadece dua et bnm gorumcemin hic bi belirtisi olmadi simdi maşallah dunya guzeli kizi var hemde cok saglikli 2 yasina girecek sen icini ferah tut

hepsi işin eğlencesi canım rabbim ne nasip ederse o olacak tabiki

Bu hamilelik ne kötü birşey yeme yönünden bu saatte bile insana birşeyler yaptırabiliyor :)) tabi şuan kötü degil benim içinde inşallah kiloma yansımaz

Canım ben ilk gebelikte hiç hamile gibi değildim ne ağrı bildim ne bulanti çok şükür sağlıkla doğum yaptım belirtilere takılma boşver olmasın daha iyi bu gebelikte bulanti ağrı hepsi var doğru dürüst yiyemiyorum bile

Yazarım canım senin kızın var sanırım benim de oğlum bar hadi bakalım ne olacak bebişlerin cinsiyeti sende bana yaz mutlaka ama sen doktora gitsen belki belli olabilir 12 bitmiş sanırım senin
Yazarım tabi kuzum 12+1 im bugün bilmyiorum ki biraz daha bekliyecegim

Canım olur mu hiç öyle şey , düşünme kötü şeyler. Benim daha önce sağlıksız kürtajla sonlanan hamileliğimde kusmaktan nefes alamıyordum. Tuvalete yetişemiyordum kusmaya afedersin. Kalp atışını doğru düzgün görememiştik bile o zaman.
Belirtilerin sağlıklı olup olmamakla hiçbir alakası Yok yani. Bu hamileliğim de çok şükür bulantım çok kısa bir süre oldu geçti , kusma sadece 1 kere oldu. Gaz ve kabızlık var rahatsız eden sadece.
Şimdiye kadar herşey yolunda idi inşallah Rabbim devamında da sorunsuz sağlıkla ilerlemeyi nasip eder.

Çok Sağol. Kendimi iyi hissediyorum. Bir sıkıntı olmayacak inşallah Allah'ın izniyle. Allah bebişini Analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Yazarım tabi kuzum 12+1 im bugün bilmyiorum ki biraz daha bekliyecegim
Bende haftaya gideceğim o zaman tam 12 haftalık oluyorum ama devlet hastanesine gittiğim için sanırım daha söylemez cinsiyetini olsun artık iyi olup olmadığını göreyim oda bana yeter :)) sen ikili test yaptırdın mı canım

Aynen cnm birde kozmatiklerde falan satiliyo vasaline in kakao yagli kremi var kahverengi dışı o da çok yoğun bi nemlendirici ben lierac ve vasaline ile ilk hamileligimi atlattim yanliz vasalinin iki kutusu var bi uzun losyon kutusu birde kase gibi olani kase seklindeki daha yoğun onu tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…