- 22 Eylül 2013
- 658
- 319
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.621
Ben de 12 haftaligim ve tam olarak aynı durumdayım canim. Ilk zamanlar rahattim son bir iki haftadir daha hassaslastim. En çok da sudan tiksinmeye basladim midem kabul etmiyor. Doktoruma sordum. Problem degil en fazla 20 gün daha sürer idare et dedi
Merhaba,
Bende kanama var. Bebeğin olduğu bölgede değil dedi doktor. Önümüzdeki hafta tekrar kontrole gidicem. Çok evham yapıyorum, korkuyorum. Benzer durumda olan var mı?
Selamlar hanımlar
Etrafımda çocuklu çocuksuz bebek düşünen düşünmeyen herkes hamile
Bu sene maşallah bereket var
Böyle olunca kıyas da çok oluyor
Bugün aklıma birşey takıldı
Herkes ya bayılıyor ya halsizlikten yataktan kalkamıyor ya sürekli banyoda çıkarıyor yemek yiyemiyor göğüsleri agrıyor kasıkları agrıyor
Ama benim uyku hali ve tansiyon düşüklüğü çoktaaan geçti
Bulantı çok çok kısa sürdü
Göğüsler agrıdı ama aman aman değil
Kasıklarım agrıdı şimdi az az kaldı
Belirtilerin olması sağlıklı gebeliğe işaret edermiş yazıyordu biryerde benimki sağlıksız mı şimdi
Sağol canım amin inşallahHayırlı olsun pek güzel olmuş oglusunun ardından iki prenses birden geliyo allah tammamina erdirsin inşallah canım
hepsi işin eğlencesi canım rabbim ne nasip ederse o olacak tabikiBen de baktım kız diyor çevremde de herkeste tutuyormuş genelde her ne kadar bana inandırıcı gelmese de cunku annenin Doğum tarihi vs ile bakılıyor ee erkekten gelen sperme göre cinsiyet belirleniyor ona bakılırsa
Evet canım.. ama işin garibi kime sorsam tuttu diyor.. kızlar var mı duyduğunuz benim tutmadı diyen :)hepsi işin eğlencesi canım rabbim ne nasip ederse o olacak tabiki
Canım ben ilk gebelikte hiç hamile gibi değildim ne ağrı bildim ne bulanti çok şükür sağlıkla doğum yaptım belirtilere takılma boşver olmasın daha iyi bu gebelikte bulanti ağrı hepsi var doğru dürüst yiyemiyorum bileSelamlar hanımlar
Herkes ya bayılıyor ya halsizlikten yataktan kalkamıyor ya sürekli banyoda çıkarıyor yemek yiyemiyor göğüsleri agrıyor kasıkları agrıyor
Belirtilerin olması sağlıklı gebeliğe işaret edermiş yazıyordu biryerde benimki sağlıksız mı şimdi
boşver canım nasıl olsa doğumdan sonra verilir kilolar afiyet şifa olsun bebişe :)Bu hamilelik ne kötü birşey yeme yönünden bu saatte bile insana birşeyler yaptırabiliyor :)) tabi şuan kötü degil benim içinde inşallah kiloma yansımaz
Aklım fikrim yemek oldu vallahi :)) bi yere giderken bile öncelikle yemeği düşünüyorum ne yesem diye :)boşver canım nasıl olsa doğumdan sonra verilir kilolar afiyet şifa olsun bebişe :)
Benim tutmadi kiz gozukuyordu oglum oldu :)Evet canım.. ama işin garibi kime sorsam tuttu diyor.. kızlar var mı duyduğunuz benim tutmadı diyen :)
Yazarım tabi kuzum 12+1 im bugün bilmyiorum ki biraz daha bekliyecegimYazarım canım senin kızın var sanırım benim de oğlum bar hadi bakalım ne olacak bebişlerin cinsiyeti sende bana yaz mutlaka ama sen doktora gitsen belki belli olabilir 12 bitmiş sanırım senin
Ha iyi bari buna sevindim :)Benim tutmadi kiz gozukuyordu oglum oldu :)
Benim tutmadi kiz gozukuyordu oglum oldu :)
Canım olur mu hiç öyle şey , düşünme kötü şeyler. Benim daha önce sağlıksız kürtajla sonlanan hamileliğimde kusmaktan nefes alamıyordum. Tuvalete yetişemiyordum kusmaya afedersin. Kalp atışını doğru düzgün görememiştik bile o zaman.Selamlar hanımlar
Benim için su=hayat ama ben de sudan tiksindim
Sürekli marka değiştiriyorum ama midemi kaldırmayan suyu bulamadım
Tabi tadıyla ilgisi yok sorun bizde
Ah canım benim benim oğlumda 12.haftaya kadar doktor çatalından inmedim desem yeridir
1hafta sürekli yattım onun dışında da ara ara acillerde kaldım sabahladım hastanede
Çok ciddi kabamaşarım vardı
Allah ın takdiri oğluşum doğdu
Allah bilir ümitsizliğe kapışma sakın
Benim için su=hayat ama ben de sudan tiksindim
Sürekli marka değiştiriyorum ama midemi kaldırmayan suyu bulamadım
Tabi tadıyla ilgisi yok sorun bizde
Ah canım benim benim oğlumda 12.haftaya kadar doktor çatalından inmedim desem yeridir
1hafta sürekli yattım onun dışında da ara ara acillerde kaldım sabahladım hastanede
Çok ciddi kabamaşarım vardı
Allah ın takdiri oğluşum doğdu
Allah bilir ümitsizliğe kapışma sakın
Bende haftaya gideceğim o zaman tam 12 haftalık oluyorum ama devlet hastanesine gittiğim için sanırım daha söylemez cinsiyetini olsun artık iyi olup olmadığını göreyim oda bana yeter :)) sen ikili test yaptırdın mı canımYazarım tabi kuzum 12+1 im bugün bilmyiorum ki biraz daha bekliyecegim
Aynen cnm birde kozmatiklerde falan satiliyo vasaline in kakao yagli kremi var kahverengi dışı o da çok yoğun bi nemlendirici ben lierac ve vasaline ile ilk hamileligimi atlattim yanliz vasalinin iki kutusu var bi uzun losyon kutusu birde kase gibi olani kase seklindeki daha yoğun onu tavsiye ederimTamam canim sagolasin öyle yapayim. Kırmızı tırnak izi gibi izler cikti bacak içlerinde. Birkac kere bebe yagi sürdüm solup kaybolmaya basladilar ama bebe yağı cildime alerji gibi bisey yaptı. En iyisi yarin eczaneden catlak kremleri alip başlayım çatlama olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?