2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hiç bir şey yi ye mi yo ruum. Cildircam su bile icsem midem bulanıyor. Yemeğin düşüncesi bile kötü ediyor beni. Nasıl duzelcek bu durum. Kendimi çok suçlu hissediyorum bebeği beslenmekten alikoyuyorum diye.

O senden besleniyor merak etme, bu haftadan sonra geçeceği söyleniyor ki zaten bu haftadan sonra yemek yemen önem kazanıyor ama su önemli, susuz kalmamaya çalışmalısın.

Ya canm kafam karisti biraz once cok az poğaça yedim onuda bitiremedim simdi hastanedeyim sira bekliyom burdeki bi hemsireye sordum ac karina yapiliyo diyo bir dilim yemk yediysende kesinlikle olmaz diyo napicam yarin bu sicakta genemi gelicem

İyi de kandan bakılacak iki değerin açlık toklukla bir alakası yok ki.

Ya canm kafam karisti biraz once cok az poğaça yedim onuda bitiremedim simdi hastanedeyim sira bekliyom burdeki bi hemsireye sordum ac karina yapiliyo diyo bir dilim yemk yediysende kesinlikle olmaz diyo napicam yarin bu sicakta genemi gelicem
Allah allah ögle sey olur mu ben kızımdada bu gebeligimde doktor tok gel dedi

Arkadaşlar ikili test yaptiramadim daha dogrusu burda yapmiyorlarmiş acaba hic yaptrmasam sorun olurmu

Arkadaşlar ikili test yaptiramadim daha dogrusu burda yapmiyorlarmiş acaba hic yaptrmasam sorun olurmu

Zorunlu degil. Eger bebeginde bir ozur varsa ve gebeligini sonlandirmayi dusunuyorsan ogrenmen onemli. Mesela ben yaptirmiyorum ikili test cunku hep varsa bile ogrenip hamileligimi kendime zehir etnek istemiyorum hemde zaten aldirmam Allahin izniyle. Sana kalmis yani.

Kızlar bugün 2.adet günüm sanki kasıklarımda adet olacak gibi ağrılarım var sizin adet zamanlarınız nasıl geçiyor

İcimde bir can varken nasil sonlardabilirimki bnde kendimi strese sokmak istemiyorum oyuzdende yaptirmamaya karar verdim Allah saglikli hayirli versin evladimimizi amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…