2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlarrr ikili test aç karinami yapiliyo bilgisi olan varmi 11 bucukta randevum var açlıktan midem bulaniyo bayilicam
Kızımdada tok gittim bundada tok gidiliyor sekerim hatta doktor ultrasonda uyuyordu bebegim git bişiler ye tatlı ögle gel dedi kan vermeden önce ultrasonla bakılıo

Hiç bir şey yi ye mi yo ruum. Cildircam su bile icsem midem bulanıyor. Yemeğin düşüncesi bile kötü ediyor beni. Nasıl duzelcek bu durum. Kendimi çok suçlu hissediyorum bebeği beslenmekten alikoyuyorum diye.

Benimde ilk gebelikte oyle oldu aslinda. cok cok yogyn mide bulantisi yasiyordum ama bir sabah kalktim ki sanki gunes dogmus, ne bi bulanti ne bi yorgunluk :) ama Rabbime cok sukur kizimi kucagima aldim. Ben cok okudum burda kk da kalbi durdugu halde belirtileri yasanaya devam edenleri. bende @ustaca ya katiliyorum. kisinin kendisini germesinin sadece kendisine ve bebegine zarari oluyor.

Hiç bir şey yi ye mi yo ruum. Cildircam su bile icsem midem bulanıyor. Yemeğin düşüncesi bile kötü ediyor beni. Nasıl duzelcek bu durum. Kendimi çok suçlu hissediyorum bebeği beslenmekten alikoyuyorum diye.
Bu durum malesef boyle ne yumurta ne sut 3 aydır nerdeyse agzima surmuyorum afedersin ögurmeyi birak devamlı kusuyorum o yuzden biz birimize sifa olucucağız allahin izniyle iyi olucak bebisler bunlar normal tabi rahat gecirenlerde var onlara cok şanlı annelerimiz .

Kızlar anlayan bi baksın kan sonuçlarım doktora daha gitmedim geçen hafta alınan kan bunun içinmiş

Eklentiler

• IMG_1029.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 67

Gruba hosgeldin :) yaklasik bir 2 hafta daha cekeceksin ne yazik ki ama sonra azalip biticek insallah. ben hafta sonu serum almak zorunda kaldim. eger su icemiyorsan serum almani oneririrm. hem bir iki gun toparlarsin iyi gelir. onun disinda iki gundur kahvalti yapabiliyorum ama hemen ardindan gidip bir sure yatmam gerekiyor. ama olsun tabii ki bunada sukur. ha birde bebekler bizden ihtiyaclari olan herseyi aliyor merak etme sorun senin vitaminsiz ve sususz kalman oluyor. bebegin icin korkma insallah

Merhaba güzel anneler :)
Bende burda belirtim yok hiçbirşey hissetmiyorum diye herşey kayboldu diye deli divane oldum burdan yazdım bazen için rahatladı bazen içimdeki sıkıntıdan patladım resmen. Her panikte soluğu doktor da aldım. Belirtim kayboldu diye belki 5 kere dr gittim . En son sarı kahve gibi leke geldi diye dün gittim . Çok şükür bir sorun cikmadi. Belirtiler bir geliyor bir gidiyor çok kafaniza takmayın stres yapmayın benim gibi :)) çok panik yapıyorsanız internetten falan araştırmayın direkt dr gidin ya da doktorunuzdan bilgi edinin. Güzel günler bizim olsun . Sağlıkla kucağımıza alabilelim inşallah. Kendinize iyi bakinnnnn :))))

Canim doktorum cok iyi bir kahvaltı vap birde cikolata ye dedi oyle yap cnm cuma gunü gidicem ben. Ense kalınligina bakiyolar önce
Ya canm kafam karisti biraz once cok az poğaça yedim onuda bitiremedim simdi hastanedeyim sira bekliyom burdeki bi hemsireye sordum ac karina yapiliyo diyo bir dilim yemk yediysende kesinlikle olmaz diyo napicam yarin bu sicakta genemi gelicem

Hele yumurta offf yazarken bile kötü oluyorum artık esimde üzülmeye başladı bu duruma akşam gitti kendi pişirdi daha kokusunu duyarduymaz ben hoop balkondan aşağı afedersiniz. Süt zaten içmiyorum bı tek yoğurt yiyebiliyorum.
Hoşbulduk bu arada. Serum nasıl oluyor kendiniz mi gidip talep ettiniz e gidiyim bende o zaman gerçi yarın doktor gunu

Mrb canm bnde ayni senin gibiyim hamile kaldigimdan bu yana evde hic yemk yapmadm yemk adini duymakta kotu ediyo bni garbim eşim kendi yemegini kendi yapip yiyo o yerken bile ben yatak odada bekliyorum su dahi içemiyorum ayni durumdayiz

Ya canm kafam karisti biraz once cok az poğaça yedim onuda bitiremedim simdi hastanedeyim sira bekliyom burdeki bi hemsireye sordum ac karina yapiliyo diyo bir dilim yemk yediysende kesinlikle olmaz diyo napicam yarin bu sicakta genemi gelicem
Canim herkes farklımı soylüyo bilemedim bana dedikleri sıkı kahvalti yapın cikolata dedi sonuçta önce ultrosana giriyosun keske bilgilendirme yapsadilar kızıyorum sonradan birsey dediklerinde hemisirelerede insallah olurda gidip gelmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…