2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bana ultrason günü verdiler cnm ilk ayrıntılı ultrason sonra kan heralde 8 sene oldu ben unuttum kızımda neler yapıldığını
Dr cuma günü gel dedi bir yere gönderecem dedi ama anlamadım kardiyoloji mı dedi tam olarak hatırlamıyorum kizimdaki aynı Dr ama hastane değiştirdi bu hastane galiba dışarda yapılacak şeyleri kendi yapıyor gibi bakalım cuma giderim ne derse o artık

Bnde tok gittim ama maalesef yaptiramadan geri geldim canm
yaa cok ilginç gecen gittigimde doktor haftaya ıkılı tarama yapıcaz dedi ac gelinmesi gerekse mutlaka önceden uyarır benim doktorum çok titizdir o konularda , kaldıkı dediğim gibi ilkinde de tok gittim akşamdı hatta randevum yemekten sonra gitmiştik diye hatırlıyorum, hayırlısı bakalım bende cumartesi yaptırıcam

Belki oyledr canm hemşire yanliş soylemiş olabilir ama bnm kizdigim konu drya sordum burda yapilmiyorsa hangi hastanede yaptrabilirim diye bilmiyorum diyo ilk hamileligim o bilmiyorsa bn nerden biliyim cok sinirli bi doktordu ya asistani bakti zaten

bu arada bulantıdan mahvolan arkadaşlar bende aynı kervandayım tam gecti derken bikaç gündür yine mahvoldum ögretmenim ben artık işimide engeller boyuta geçti bugün sabah iki kere dersi bölüp lavaboya gittim psikolojim bozuldu napıcam böyle bilemiyorum başım dönüyo surekli bi atlatsaydık su günleri, en yakın arkadaşım 9 ay boyunca sürdü simdi kafayı ona taktım acaba bende mi oyle olucam diye

Eger allah korusun birsey ciksa bile sonlandirmayacaksan hic yaptirma bence de. Ama ultrason da gorunen sadece fiziksel olanlar ikili de down sendromu v.s. gibi seylere bakiliyor. 22. haftada ki detayli ultrason bence en onemlisi. Onu mutlaka yaptir cunku insallah olmaz ama bi problem gorurlerse dogumu ona gore yonlendiriyorlar.

hadi yaa, olur mu canım oyle hamile insana , daha cok sakınlestirecegine , haklısın canım valla mecburmusun ona gitmeye canım baska alternatifin varsa daha yolun basında degerlendir istersen doktor ilgisi önemli ilk bide bi ton merak edeceğin sey olacak normal olarak , aklına takılan biseyler olursa sor canım benim ikinci bebek elimden geldiğince yardımcı olmaya calısırım

Aynan öyle canm ya inşallah bisey cikmaz bnm gorumcemde beş aylik hamile oda ikili testi yaptirmadi sonraki testte bsy cikmadi oyuzden yaptirmicam gayirlisi Allahtan sadece dua edelimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…