2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben düğün günümüzde stresten öyle olmuştum bir gün bile berbat bir histi. Umarım en yakın zamanda geçer.
Ben de onu söyledim bugün kocama..bir saat olsa dayanirsin bir gün olsa günün berbat olur ama yine dayanirsin.. Haftalarim geçiyor bu şekilde resmen soğudum ya hayattan hic bir tat zevk almamaya basladim. Aynı tatsiz ve mide bulandırıcı durum yatıyorum aynı kalkıyorum aynı...

bende ayniyim cnm

Ben de böyle yapmaya çalışacağım :)

Canim sen basindan beri rahat gecirmissin zaten korkmana hic gerek yok. Herkeste bulanti olmuyor. Ve bence cok sanslisiniz ama bulanti olsaydi ve birden kesilseydi o durum biraz supheli oluyor. Bir arkadaşım cok yogun bulanti yasarken 8. Haftada birden bire kesildi. Hatta aa ne guzel erkenden bitmis demiştim ama kontrole gittiginde bebegin kalbinin durdugunu öğrendi malesef boyle seyler duyunca ben de bulantim gecince tedirgin oluyorum ama artik cogumuzun 3 ayi dolmak üzere gecmesi de normal bundan sonra

Allah yardımcın olsun, inş seninki bu haftalarda kesilir 9 ay sürmez.

Allah kolaylik versin canim bir an once gecer inşallah

kizlar gunaydinlar ben 3 gunden beri sadece sabah olmak uzere ishal oluyorum sebebini bilmiuorum gun icinde bisi yok zaten surekli bulantiyla geciyor benim gibi yasayan var mi acaba

kizlar gunaydinlar ben 3 gunden beri sadece sabah olmak uzere ishal oluyorum sebebini bilmiuorum gun icinde bisi yok zaten surekli bulantiyla geciyor benim gibi yasayan var mi acaba
Bağırsaklarda degisiklik normal kabul ediliyor, benimde oluyor özellikle sabahları ama gün içinde bir sorun yasamıyorum. Bide pek birsey yiyemediğim icin olabiliyor bazen.

Gunaydin canm bnde de ayni durum var sadece sabahlari ishal oluyorum ama gun içinde bsy yok bndede bulantilar var bnce normal endişe etme kabiz olmaktan daha iyi gibime geldi

Kizlarrr ikili test aç karinami yapiliyo bilgisi olan varmi 11 bucukta randevum var açlıktan midem bulaniyo bayilicam

Hamilelikte olabiliyor sanırım bu tür şeyler
İki doktor gördü kese ile aynı büyüklükte kist hatta aynı tarafta
Büyük ihtimal kendi kendine yok olur dediler ama küçük ihtimal ne olur bilmiyorum
İnşallah küçük ihtimal uzak olur bizden.Benimde hem kist hem miyom hem bebek aynı tarafta büyürse problem olur heralde bebekde büyüyecek çünkü.Allah korusun meleklerimizi.
Bende de var miyom ama bebege hicbir zarari yok dedi benim doktor da
Ya aslında doktor unut onu söylemedim say bi problem yok dedi de insan tedirgin oluyor ister istemez.Sağlıkla kavuşalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…