2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
radyolojidir canım daha detaylı ultrason

Saol canm bnm ya aslinda bn ozel hastanede tedavi gordum tup bebek le hamile kaldim halande kendini drma gidiyorum ama drm ozel hastanede cok pahli devlet hastanesinde yaptr istersen dedi cunku cok para gitti tedavi icin oyuzden devlette yaptricaktim zaten devlet hastanesindeki drlarla bi turlu anlaşamıyorum bugunku gittigim yerde 4 lu tesr yapiyorlarmis ikili yapmıyorlarmış eşimle konustum oda yaptrma Allah korusun bi sorun cikarsada gebeligi sonlandrmicaz o bizim cocugumuz boşuna kendini strese sokma dedi bakalim Herseyin hayirlisi

Sinirli kadin dogumcu ne demek ya. nerdesin bilmiyorum ama gitme bencede ona. daha sevimli bir doktor bul bence kendine.

Cagirma cagirma gecer. bende cok fenaydim ama iyiyim iki gundur, azaliyor cok sukur. kizimdada 13un sonunda bitmisti. sanirim buda oyle olacak. insallah seninde oyle olur.

ikili 3lu yapmadan 4 lumi yapiyorlarmis. ilginc. cok bilgim yok o konularda ama ben 2li de sikinti gorurlerse 3lu felan yapiliyor diye biliyordum. Neyse 20. hafta gibi detayli bakicaklar zaten organlarina felan ay insallah :) o zaman goruruz kuzularimizi. Ben kizimin kemiklerine asik olmustum

Kontrolden geldim canlar :)

Haftamızla uyumluyuz :) nasıl büyümüş bebişim ya el çırptı tam bebek olmuş valla :)) Deniz seyahat herşey serbest :)

Nub yeri falan çok belliydi dedim herhalde bu görüntüyü verecek çıktım odadan bir baktım yüzünü vermiş

Bir de bu neresi oluyor kalp mi bacak arası değildir herhalde

insallah canım ya kızımda basta hiç problem yasamadım sonra sıkıntılı olmustu baya bi problemler oldu, hayırlısı artık rabbim yardım etsin hepimize

Kızlar ben de kontrolden geliyorum,Bugün 9 haftalık olduk normalde ama yavrum 10 haftalık olmuş,bir sonraki kontrolde de böyle olursa satı değiştiricez dedi doktor,her şey yolunda çok şükür,2 hafta sonra ense kalınlığına bakılacak,inşallah kontrole giden herkes güzel haberlerle gelsin

İnşallah canm ya cok sabırsızlıkla bekliyorum gunler gecmiyo sNki

Gözünaydın canım :) Ben de yeni geldim iyiydi herşey :)

Maşallah canm Allah saglikli hayirli kucagina almayi nasip etsin

amin canım rabbim hayırlısını v
anladım cnm haklısın rabbim hayırlısını versin insallah ,4 lüyü yaptırırsın sende allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah

masallah cok fotojenik
maşallah çok fotojenik

Kızlar sex: famele yazıyor ya bu kız demek ama

Hamile insana böyle usg kağıdı verilir mi gerçek mi ki bu ya öylesine mi yazıyorlar yoksa ümitlendim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…