2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ayy Allah rahmet eylesin, çok fena. Ben de trafikten çok korkan bir insanım. Her yere uçakla gitmek istiyorum. Sen yine de aklından çıkarmaya çalış, Allah korusun.

Sorma canım çok etrafımda şu sıralar hayır olsun Allah korusun hepimizi , ben de korkar oldum ama hayat işte devam ediyor herşeye alışıyor insan

Avrenim canım msj kaçırmışım cok geçmıs olsun son durumun ne canım allahın izniyle iyi olucaklar .

herkese merhaba

bende şubat annesi gözüküyorum.aranızda bu haftalarda vajinal mantar geçiren varmı diye danışmak istedim.
ben vajina uçuğu atlattım. rabbim düşmanıma vermesin. akabinde hafif mantar atlattım. her wc den sonra gerçek elma sirkesi içine karbonat koyup sildim. akşam yatarken travazol sürdüm. üşütmedim.vitaminimi aldım 3 günde geçti. geçmiş olsun cnm

Bende onu düşündüm tatlım acaba hiç kafada 38 denmese de kendim sancım basladıgı zaman gitsem o ne zaman gelmek isterse ozaman alsalar ne güzel olur
bence erken almaya gerek yok. oğlumu 17 saaat sancı çektikten sonra sezeryanla doğurdum. hiç sorun yok. tam 40 haftalıktı doğduğunda.
sadece o kdar sancıyı beklemesem daha iyi olurdu bebeğim strese girip kakasını yapmaya başlamış. yeterli açılma olmamıştı. doktor suni sancı vereceğim ama yeterli açılma olmama ihtimali %50 dedi. eşim bekletecek oldu. bende 24 saat sancı çekemem bende insanım dedim sezeryan istedim. bana sezeryanı çok abartmışlardı. yok göbeğin kalıyo yok şöyle böyle. sadece birkaç ay düşük bel giyinemedim. hafif hissizlik oldu. onun haricinde sıkıntım olmadı iyiki sezeryan olmuşum bebeği de düşünmek lazım.

Günaydın kızlar idrarımdaki hafif yanma devam ediyor bugün tahlil vereceğim inş azdırda doktor ilaç vermez

Gunaydin anneler 1 kg almis olmama ragmen suan karnimda biraz havasi inmis bir futbol topu var sanki 6aylik gibiyim
hergoren erkek diyo ama benim iki kizimdada sipsivriydi karnim o yuzden karin yapisina gore tahmin tamamen yaniltiyo mide bulantim fena gecsin artik 4.aydayiz neredeyse

Ben 2 kilo verdim basladim baslayali ama pantalina sigmiyor göbek anlamadim gitti haftaya esimle birlikte esli hamile pilatesine baslayacagiz bakalim ne olacak. Kilo vende sikinti cunku almamam lazim

herkese günaydın
ben 3 haftadır doktora gitmiyorum bakalım bu pazartes gidicem.Umarım herşey yolundadır.Göğsünüzdeki hassasiyet hala devam ediyormu?

Günaydın kızlarr bende haftaya ptesi doktora gideceğim bebeğimi göreli 1 ay oldu. Özledim..
Karnım çok gergin büyüyor ondan mı acaba?

Al işte

Emin'im güvenlidir canım da benim eşimi bir bilsen, kim bilir ne denemeler yapacak o arabanın üzerinde :)
Hahahhaa aynen kiz valla burda anlattikca kocalarimizin baya ayni ozellikleri taşıdığını farkettim benimki de bütün parçalarını tek tek söküp once bir elinde kirilacak mi diye uğraşır. Utanmasa arabanin üstüne çıkar ama yine de tatmin olmayacak bişey bulur

kızlar selam ya pek girmiyorum buraya da hafta sonu kontrole gittik bebeği görmeye. uyuyordu başta. doktor ölçümleri yaptıktan sonra uyandıralım diye baya uğraştı, çevirdi döndürdü falan beni. derken bebek aniden sıçradı ve hareket etmeye başladı ekranda da görünüyor her anı. ve ben hissettim şu anda da ara ara hissediyorum bebeğin hareket ettiğini.ekranda direk o anı görmesem hareketi olduğunu anlamazdım ama şu an basbaya hissediyorum ne zaman kıpırdadığını var mı benim gibi bu kadar erken hisseden sormaya geldim size. bu arada bu haftaya kadar gelebildiğim ilk hamileliğim. daha önce doğum yapmadım yani.

10+5 di doktorda olduğumuz gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…