2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim 2.gebeliğim ara ara birseyler hissediyorum ama emin degilim tam olarak. Ilk gebelikte hissetmek icin erken denilsede illaki istisnalar vardir. Bebek cok kücük olduğundan kuvvetli hareketleri olmaz deniliyor ondan erken. Yoksa kıpir kıpırlar artik

tahminim tamamını hissetmiyorum. sakinlikten harekete geçtiği anları hissediyorum sadece. dün bisiklet sürerken düştüm eşim baya telaşlandı falan. ama hareketini hissediyorum ya içim rahat resmen daha öncesinde düşüklerim olduğundan çok endişeli idim , hareket olayından sonra rahatladım valla

bu arada doktor 10+5 te cinsiyet için de ufak bir tahminde bulundu , ilerleyen haftalarda doğru çıkacak mı meraktayım

Benimde aynı, acayip bir gaz var. Rahatsız ediyor.

Normalde de zaten tüm hareketler hissedilmiyor 30 haftadan sonra hissediliyor. Kimi daha net kimi daha silik oluyor. Bide tabi icinizde süzülmesini hissediyorsunuz. Ne dedi? Baya erken erkek mi yoksa?

Selam Şubat anneleri :) bende Şubat annesi olacağım Allah'ın izniyle :) cinsiyet öğrenenlerden söylemelerini istiyorum :) ben haftaya gideceğim doktora ama bakalım öğrenebilecekmiyim :)

Normalde de zaten tüm hareketler hissedilmiyor 30 haftadan sonra hissediliyor. Kimi daha net kimi daha silik oluyor. Bide tabi icinizde süzülmesini hissediyorsunuz. Ne dedi? Baya erken erkek mi yoksa?
evet tecrübelerime dayanarak erkeğe benziyor diyebilirim, bakalım dedi.

uykudan aniden sıçrayıp komple kol bacak hareket etti ya film izler gibi ekrana bakıyordum, bir baktım işte göbek altında bir gerilme mi diyim, kasılma mı diyim. hani o anı görmesem , hissettiğimin bebek hareketi olduğunu hayatta anlamazdım.

Erkek ve kız birbirine benziyormuş bu haftalarda ama doktor tecrübeside oluyor. Bide erken hissedince erkek diyorlar buda geleneksek yaklaşım

Net hareketler başlayınca evet hissediyormuşum dersin zaten. Ben vurkaç seklinde hissediyorum başta ilk gebelikte. Sanki dokunup kacıyordu.

Ben şuan 13. Haftadayım ilk gebeliğim ama karnımda bazen kalp atışı gibi pıt pıt atmalar hissediyorum. Annemin dediğine göre o bebeğin hareketiymiş :)

bir de bulantım da çok az oldu 1 hafta kadar ki aşırı sıcak hava olduğu zamanlardı. hamilelikten değil sıcaktan bile bulanmış olabilir. erkek bebekte bulantı olmaz diyorlar ya

senin cinsiyet için tahminde bulundu mu_?

Çıkınti var gibi ama birsey diyemem değisir çok erken dedi 10+6 da. Çünkü bazen değisebiliyormus. Kimseye söyleme dedi hatta tabi ben dayanamadım 14 aylık oglum arkadas olurlar insaallah.

14.haftada gidecegim netleştirmek için. Nub teorisi var bide tabi oda kiz olabilir diyor, kafamda deli sorular

Bende cumartesi ikili test için gideceğim heyecanla bekliyorum. Belki cinsiyet olayıda netleşir.

Günaydın canlar :)

Ben hiç hareket filan hissetmiyorum bir de ikinci de erken hissedilir derler
Benimde hareket gibi birsey yok acaba diyorum bazen sonrada yok ya değil diyorum. Daha cok erken sanırım. Oğlumda 16da başlamıstım hissetmeye bunda da herhalde öyle olacak.

benim nub teorisine bakacak şekilde resim yok elimde. ama bacak arasında gördüm bende ultrasonda parlak bişey muhtemelen kızda da şu anda benzer bişey vardır ama artık doktor ufacık bir tahmin yaptı işte diyelim.sağlıkla kucağımıza alalım inşallah da kız erkek ne farkedecek zaten. ben bu hafta sonu yine gideceğim 2li test için çağırdı da ikili testi yaptırmayacağım ya. sadece 10 gün içindeki ücretsiz kontrol hakkımı kullanıp bebeği görmek amacım ense kalınlığına baksın istiyorsa ama ikili test falan istemiyorum

Günaydın canlar :)

Ben hiç hareket filan hissetmiyorum bir de ikinci de erken hissedilir derler
canım seninki normal olan zaten. 20. haftalarda diyorlar. ikinci üçüncü gebeliklerde 1-2 hafta önce olabiliyormuş. diyorum ya o anda ekranda hareketini görmesem ben de anlamazdım hiç hareketin işareti olduğunu. öyle net bişey değil. bir gerilme mi diyim, bir kasılma mı diyim öyle bişey ama çok hafif.

Benimde hareket gibi birsey yok acaba diyorum bazen sonrada yok ya değil diyorum. Daha cok erken sanırım. Oğlumda 16da başlamıstım hissetmeye bunda da herhalde öyle olacak.

Bence de 16 ve sonrasında hissederiz zaten tekme bile atarlar o zaman artık :))

Ben yaptırmadım ikili test. Ense kalınlığı ve burun kemiği önemli olan onlara baktı. Zaten hiçbir testi yaptırmamak niyetim. Tetanoz asısini bile yaptırmayacagim. Sadece 20 haftada ayrıntilı ultrasona gireceğim.

kızlar dün sormuştum ama kimse cevap yazmamış cleaxane iğne ve asprin kullananlar yardımcı olabilir mi doktor cinsel ilişkiye girmeyeceksiniz 9 ay boyunca ve tabi doğumdan sonra 40 gün o zaten tamam. size doktorunuz bu konuda bir şey söyledi mi

İkinci bnm de işte ama demek ki daha bayağı erken dediğin gibi olsun beklicez napalım :)) ondan çok cinsiyet merakım var bmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…