- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.281
Benim 2.gebeliğim ara ara birseyler hissediyorum ama emin degilim tam olarak. Ilk gebelikte hissetmek icin erken denilsede illaki istisnalar vardir. Bebek cok kücük olduğundan kuvvetli hareketleri olmaz deniliyor ondan erken. Yoksa kıpir kıpırlar artikkızlar selam ya pek girmiyorum buraya da hafta sonu kontrole gittik bebeği görmeye. uyuyordu başta. doktor ölçümleri yaptıktan sonra uyandıralım diye baya uğraştı, çevirdi döndürdü falan beni. derken bebek aniden sıçradı ve hareket etmeye başladı ekranda da görünüyor her anı. ve ben hissettimşu anda da ara ara hissediyorum bebeğin hareket ettiğini.ekranda direk o anı görmesem hareketi olduğunu anlamazdım ama şu an basbaya hissediyorum ne zaman kıpırdadığını var mı benim gibi bu kadar erken hisseden sormaya geldim size. bu arada bu haftaya kadar gelebildiğim ilk hamileliğim. daha önce doğum yapmadım yani.
10+5 di doktorda olduğumuz gün.
tahminim tamamını hissetmiyorum. sakinlikten harekete geçtiği anları hissediyorum sadece. dün bisiklet sürerken düştüm eşim baya telaşlandı falan. ama hareketini hissediyorum ya içim rahat resmenBenim 2.gebeliğim ara ara birseyler hissediyorum ama emin degilim tam olarak. Ilk gebelikte hissetmek icin erken denilsede illaki istisnalar vardir. Bebek cok kücük olduğundan kuvvetli hareketleri olmaz deniliyor ondan erken. Yoksa kıpir kıpırlar artik
Gunaydin anneler 1 kg almis olmama ragmen suan karnimda biraz havasi inmis bir futbol topu var sanki 6aylik gibiyim
hergoren erkek diyo ama benim iki kizimdada sipsivriydi karnim o yuzden karin yapisina gore tahmin tamamen yaniltiyo mide bulantim fena gecsin artik 4.aydayiz neredeyse
Normalde de zaten tüm hareketler hissedilmiyor 30 haftadan sonra hissediliyor. Kimi daha net kimi daha silik oluyor. Bide tabi icinizde süzülmesini hissediyorsunuz. Ne dedi? Baya erken erkek mi yoksa?tahminim tamamını hissetmiyorum. sakinlikten harekete geçtiği anları hissediyorum sadece. dün bisiklet sürerken düştüm eşim baya telaşlandı falan. ama hareketini hissediyorum ya içim rahat resmendaha öncesinde düşüklerim olduğundan çok endişeli idim , hareket olayından sonra rahatladım valla
bu arada doktor 10+5 te cinsiyet için de ufak bir tahminde bulundu , ilerleyen haftalarda doğru çıkacak mı meraktayım
evet tecrübelerime dayanarak erkeğe benziyor diyebilirim, bakalım dedi.Normalde de zaten tüm hareketler hissedilmiyor 30 haftadan sonra hissediliyor. Kimi daha net kimi daha silik oluyor. Bide tabi icinizde süzülmesini hissediyorsunuz. Ne dedi? Baya erken erkek mi yoksa?
Erkek ve kız birbirine benziyormuş bu haftalarda ama doktor tecrübeside oluyor. Bide erken hissedince erkek diyorlar buda geleneksek yaklaşımevet tecrübelerime dayanarak erkeğe benziyor diyebilirim, bakalım dedi.
uykudan aniden sıçrayıp komple kol bacak hareket etti ya film izler gibi ekrana bakıyordum, bir baktım işte göbek altında bir gerilme mi diyim, kasılma mı diyim. hani o anı görmesem , hissettiğimin bebek hareketi olduğunu hayatta anlamazdım.
Erkek ve kız birbirine benziyormuş bu haftalarda ama doktor tecrübeside oluyor. Bide erken hissedince erkek diyorlar buda geleneksek yaklaşım
Net hareketler başlayınca evet hissediyormuşum dersin zaten. Ben vurkaç seklinde hissediyorum başta ilk gebelikte. Sanki dokunup kacıyordu.
bir de bulantım da çok az oldu 1 hafta kadar ki aşırı sıcak hava olduğu zamanlardı. hamilelikten değil sıcaktan bile bulanmış olabilir. erkek bebekte bulantı olmaz diyorlar yaErkek ve kız birbirine benziyormuş bu haftalarda ama doktor tecrübeside oluyor. Bide erken hissedince erkek diyorlar buda geleneksek yaklaşım
Net hareketler başlayınca evet hissediyormuşum dersin zaten. Ben vurkaç seklinde hissediyorum başta ilk gebelikte. Sanki dokunup kacıyordu.
Çıkınti var gibi ama birsey diyemem değisir çok erken dedi 10+6 da. Çünkü bazen değisebiliyormus. Kimseye söyleme dedi hatta tabi ben dayanamadımbir de bulantım da çok az oldu 1 hafta kadar ki aşırı sıcak hava olduğu zamanlardı. hamilelikten değil sıcaktan bile bulanmış olabilir. erkek bebekte bulantı olmaz diyorlar ya
senin cinsiyet için tahminde bulundu mu_?
Benimde hareket gibi birsey yok acaba diyorum bazen sonrada yok ya değil diyorum. Daha cok erken sanırım. Oğlumda 16da başlamıstım hissetmeye bunda da herhalde öyle olacak.Günaydın canlar :)
Ben hiç hareket filan hissetmiyorum bir de ikinci de erken hissedilir derler
Çıkınti var gibi ama birsey diyemem değisir çok erken dedi 10+6 da. Çünkü bazen değisebiliyormus. Kimseye söyleme dedi hatta tabi ben dayanamadım14 aylık oglum arkadas olurlar insaallah.
14.haftada gidecegim netleştirmek için. Nub teorisi var bide tabi oda kiz olabilir diyor, kafamda deli sorular
canım seninki normal olan zaten. 20. haftalarda diyorlar. ikinci üçüncü gebeliklerde 1-2 hafta önce olabiliyormuş. diyorum ya o anda ekranda hareketini görmesem ben de anlamazdım hiç hareketin işareti olduğunu. öyle net bişey değil. bir gerilme mi diyim, bir kasılma mı diyim öyle bişey ama çok hafif.Günaydın canlar :)
Ben hiç hareket filan hissetmiyorum bir de ikinci de erken hissedilir derler
Benimde hareket gibi birsey yok acaba diyorum bazen sonrada yok ya değil diyorum. Daha cok erken sanırım. Oğlumda 16da başlamıstım hissetmeye bunda da herhalde öyle olacak.
Ben yaptırmadım ikili test. Ense kalınlığı ve burun kemiği önemli olan onlara baktı. Zaten hiçbir testi yaptırmamak niyetim. Tetanoz asısini bile yaptırmayacagim. Sadece 20 haftada ayrıntilı ultrasona gireceğim.benim nub teorisine bakacak şekilde resim yok elimde. ama bacak arasında gördüm bende ultrasonda parlak bişeymuhtemelen kızda da şu anda benzer bişey vardır ama artık doktor ufacık bir tahmin yaptı işte diyelim.sağlıkla kucağımıza alalım inşallah da kız erkek ne farkedecek zaten. ben bu hafta sonu yine gideceğim 2li test için çağırdı da ikili testi yaptırmayacağım ya. sadece 10 gün içindeki ücretsiz kontrol hakkımı kullanıp bebeği görmek amacım ense kalınlığına baksın istiyorsa ama ikili test falan istemiyorum
canım seninki normal olan zaten. 20. haftalarda diyorlar. ikinci üçüncü gebeliklerde 1-2 hafta önce olabiliyormuş. diyorum ya o anda ekranda hareketini görmesem ben de anlamazdım hiç hareketin işareti olduğunu. öyle net bişey değil. bir gerilme mi diyim, bir kasılma mı diyim öyle bişey ama çok hafif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?