2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
benimde kulağımda bi sıkıntı var. çınlama yok ta konuşurken kendi sesimi bi değişik duyuyorum. kulağım tıkanmış gibi duyuyorum

Canm bnde kalp atişlarimi duyuyorum hatta eşim sol tarafiyle yattigi zamn eşiminde kalp atişlarini duyuyorum hissediyorum yoksa banami oyle geliyo bilemiyorum cok tuhaf

Progestanı dün gittiğim doktor kes kanamı alanı yok dedi ama ben 5 gün daha günde 1 alacağım
Coraspini bana 32.haftaya kadar dedi ama 28 haftadan sonra kullanmayın yazıyor bazı yerlerde

Valla 32 leri görelim de :) ilaç hiç umrumda olmayacak sanırım :)

Benim devletteki doktor çok iyi sonucun dedi özeldekide bu kesin değil kesin sonuç istiyorsan amniyosentez yapalım dedi

Yok artık, bu değerlerle asla amniyosentez istenmez. İkili testin sonucu %85 tir. Daha net sonuç isteyenler harmony test yaptırıp %99 sonuç elde edebilir. Ama amniyosentez ikili testi riskli çıkanlarda istenebilir sadece.

kızlar gebeliğim bugün 11+5. yüzümde daha doğru çene altımda sivilcelenmeler başladı var mı böyle olan?

Canim su an bebege gore 15. hafta bitmek uzere sat a gore 14 yarin bitiyor ama doktor bana bu haftalarda bile hala benzeyebiliyor dedi. Yinede belki dogru cikar simdi bana oldu diye illa olcak degil :)
yani öyle tabi 70 80 de yüksek bir oran ama garantisi yok sonuçta eşime diyorum belki kemikleri iri bir kızdır :)

ayy masallah beraber dogurcaz insallah desene.. bana pek bisey soylemedi sadece kiza benzetiyorum dedi sonuclar cikinca daha net belli olur dedi bakalim hayirlisi sabirsizlikla bekliyoruz
inşallah canım sağlıklı doğumlar nasip etsin allah. bize 23 ağustosta gelin dedi ama eşim bekleyemem o zamana kadar diyor benden daha çok merak ediyor cinsiyeti. sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…