2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar demir ilacı kullanan varmı açmı içiyorsunuz ne kadar sonra yemek yiyordunuz
canım ben dün başladım kahvaltıdan 1 saat önce diyor dü içtim 1 saat sonra mahvoldum zorla bir kaç lokma yedim onuda çıkardım bugün 1 saat bekleedim o yüzden 40 dkk filan yedim yine cıkardım ama biraz geç çıkardım çok bekleme mide bulantısı yapıyor

Ben içtikten sonra 1 saat dayanabildim karnım gurul gurul hiç doymuyor bu bebiş
canım ilacın içinde sabah kahvaltıdan 1 saat önce yemeklerden önce alınacaksa 2 saat önce yazıyor zaten sabah 2 saat beklesem ben midem mahvolur 1 saat yemeyince mahvoldum dün gyno ferro sanol kullanıyorum bu arada

Progestanı dün gittiğim doktor kes kanamı alanı yok dedi ama ben 5 gün daha günde 1 alacağım
Coraspini bana 32.haftaya kadar dedi ama 28 haftadan sonra kullanmayın yazıyor bazı yerlerde
canım ben 2 gün önce gittim progestanı kesti 12. haftaya kadar demişti zaten coraspini de 32. haftaya kadar kullanacaksın dedi

canım ilacın içinde sabah kahvaltıdan 1 saat önce yemeklerden önce alınacaksa 2 saat önce yazıyor zaten sabah 2 saat beklesem ben midem mahvolur 1 saat yemeyince mahvoldum dün gyno ferro sanol kullanıyorum bu arada
Bende mide bulantısı olmadı cnm acayip kazınma var 10 gibi yaptım kahvaltımı şuan hiç birşey yememiş gibi midem kzınıyor puf biri bana yemek yapsın
Sanırım doyma duygumu kaybettim

Bende mide bulantısı olmadı cnm acayip kazınma var 10 gibi yaptım kahvaltımı şuan hiç birşey yememiş gibi midem kzınıyor puf biri bana yemek yapsın
Sanırım doyma duygumu kaybettim
maşallah ne güzel bende yediğimi sindiremiyorum sakız çiğniyorum sürekli sindirim olsun diye midem sürekli şiş gibi doktor geçer bir iki hafta içinde istemediğin kadar yersin dedi ama hiç inanasım yok su an

Doktor bana kız dedi ama ben hiç kız hissedemiyorum 16.haftayı 4 gözle bekliyorum
bana anlayamayacak kadar ufak dedi. kalp atışım 165 di 10. haftada.kız olabilirmiş. ama ultrasona bakanlar hep erkek dedi. bilemiyorum o yüzden. herkes erkek ister ben kız neyse 2 hafta sonra öğreneceğiz işte inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…