2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar hamilelikte kan basıncı artıyor o yüzden kulaklarda ve burunda da basınc artıyor. Birkac kisi yazmiş ondan yazdim. Benimde çok oluyor geçen hamileliktede doğurana kadar sürer.

Benim bir kızım var cnm bundada belki erkek istediğim için öyle hissediyorum

doktor kız gibi demişti dimi sana bana erkek gibi geldi okuduğum kitapta erkek bebekler daha çok acıktırıyor yazıyor
Vallahi cnm doktor kız dedi ama belirtiler hep erkek bakalım 16.haftada kız derse belirtilere inanmıcam
Mide bulantım olmadı
Belim çok ağrıdı
Acıkma çok fazla
Kalp atışı 120

Vallahi cnm doktor kız dedi ama belirtiler hep erkek bakalım 16.haftada kız derse belirtilere inanmıcam
Mide bulantım olmadı
Belim çok ağrıdı
Acıkma çok fazla
Kalp atışı 120
Bende aynılarını yasıyorum ama banada kız dendi bir sonraki randevuda kız derse yine demek belirtler yalan

Tekrak mrb kizlar bnde simdi geldim hastaneden bu hastanede cinsiyet soylemiyorlarmiş ogrenemedim ama en azindan kalp atişlarini duydum icim rahatladi kizlar ultrasonda kalp atış hizini yaziyormu

Ben bugun çok kötüyüm başım dönüyor midem bulanıyor kafamı kaldıramıyorum. Kulaklar çınlamasıda cabası oyy oyyyy

Selam kızlar. Geçenlerde canm bu kış sebzesi çekmişti asermek mi bilmiyorum ama aklımdan da çok çıkmamıştı. İki gün önce büyük bi markette denk geldik ay pek bi sevindim yedim de rahatladımbulantilarim da daha tam geçmedi çıkmaz inşallah sizde de oluyor mu öyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…