2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Vallahi cnm doktor kız dedi ama belirtiler hep erkek bakalım 16.haftada kız derse belirtilere inanmıcam
Mide bulantım olmadı
Belim çok ağrıdı
Acıkma çok fazla
Kalp atışı 120

Valla sana kiz banada erkek derlerse gercekten hic belirtiyle alakasi yokmus :) biliyosun ben oldum bulantidan 15e girdim bugun ama hala mide bulantisi var ve birde 4 gun hastanede yattim. bakalim :)

Evet canm bendede oluuo bnm canm da nar cekiyo bide ayva ama suan yok döndürülmüş meyve yemk istemiyorum ama mevsim olmayan şeyleri cekiyo canm

Kızlar selam kontrolden geldim ikili test yaptık çok şükür ense kalınlığı burun kemiği iyi dedi haftaya kan sonucu ekranda rakamı gördüm ama sonra canım çok sıkıldı unuttum
Bebeğin alanı dar ve suyu az dedi yazık ayakları kafasına değecek nerdeyse ilk baktı 48 mm falan sonra gittim bi çikolata WC'ye gittim 53 mm gözüktü crlsi kafana takma ama dinlenmen gerek bol su iç dedi haftaya rapor yazdı bugün De gitmedim işe ilaçlar verdi kızlar imom omega,oligofer demir,bide decavit vitamin içeceğim endişeliyim dua edin kızlar foto atayım bi bakın cinsiyetle ilgili

Eklentiler

• image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 68
Canım suyu ihmal etme bol su iç cinsiyet hakkında bilgim yok geçmiş olsun

Havuc suyunun sıvıyı artirdigini soyluyorlar canim bi dene istersen

Ay yazik cok kucuk yerde neden boyle oluyormus az su icmektenmi acaba cunku bnde az su iciyorum bide banada dedigin ilaci yazdi hepsi bi arada takviye edici gida cok iyimis korkma ins bsy olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…