• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
E tabi duygusal bir durum :) O baba sen de anne olduğunu anlıyorsun görsel olarak :))
Aynen canm eskiden hic hamile kalabilicegimi ikimizde tahmin bile edemiyordun 4 sene olmadi diye tam biraz umudu kaybetmisken Allaha sukur Allah nasip etti inşallah saglicakla hayirlisiyle kucagimiza almayida nasip etsin hepimize ay bn cok duygulandim ya :KK43::emir_bebek::anne:

Merhaba kızlar 14 haftalık hamileyim kasığımın üstü göbek deliğimle aynı hizada sağ tarafımda dünden beri karıncalanma var hareket hissetmek için ilk gebelikte erken biliyorum neden olabilir sizin de oldu mu

Benimde belim ve kuyruk sokumum ağrıyor akşamları oluyor özellikle rahim büyüdüğü için belde genişliyor bu sebeple ağrı normalmiş canım

Çok sağol ya, korktum açıkçası. Yoksa kasılmalar var da ben mi anlamıyorum dedim kendi kendime. Çünkü benim Ağrı eşliğim baya yüksektir.

benimde bacak aram agriyor agedersiniz do tarafa dogru anam bu hamilelik boyle agrimayan yerler agriyor genisliyoz galiba

Her yandan kuvvet var içerde galiba :)

Bir de eski tecrübelerle abartı derecede kendimizi dinliyoruz, keşke dinlemesek ama elimizde değil tabi.

36.haftalarda olsak keşke de artık yalancı sancıları yaşasak :)

Selam , ben de bu topiğin gizli takipçilerindendim, çok fazla girmeyi tercih etmedim, biri midem bulandı yazsa benim de midem bulanıyor, biri yiyecek ismi verdiğinde Benin de canım çekiyordu:) o yüzden çok takip etmemeyi tercih ettim:) okuya okuya 3 ayı da bitirdik çok şükür, hepimiz kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inş..

Amin :)

Kızlar kilo almadım ama kalınlaştım been bir de popom çıktı :eek: İnceciktim ben :63:

Siz de durum nasıl :kahve::KK50:

Ben iki yıl önce 36 bedendim, hamile kaldığım da 40 bedene sığmıyordum, şimdi bir de bel genişledi, dediğin gibi ben de acayip bişi oluyorum galiba. Bir kaç elbise dışında hiç bişi yok üzerime olan :)

Her yandan kuvvet var içerde galiba :)

Bir de eski tecrübelerle abartı derecede kendimizi dinliyoruz, keşke dinlemesek ama elimizde değil tabi.

36.haftalarda olsak keşke de artık yalancı sancıları yaşasak :)
aynen cnm bide saglikla kucagimixa alsak mis gibi kokusunu icimixe ceksek butun endiselerimiz son bulsa

Aynen canm eskiden hic hamile kalabilicegimi ikimizde tahmin bile edemiyordun 4 sene olmadi diye tam biraz umudu kaybetmisken Allaha sukur Allah nasip etti inşallah saglicakla hayirlisiyle kucagimiza almayida nasip etsin hepimize ay bn cok duygulandim ya :KK43::emir_bebek::anne:

En güzel şeyler hep geç ve hiç ummadığın anda olur :)
Nasip bugünlereymiş :) Geç olsun sağlıklı olsun :)

En güzel şeyler hep geç ve hiç ummadığın anda olur :)
Nasip bugünlereymiş :) Geç olsun sağlıklı olsun :)
Aynen oyle canm bu baska bisey ya hic hissetmedigim bi duygu Allaha şükürler olsun bunu nasip ettiya
Cok teşekkür ederim canm Allah hepimizin yavrularimizi bize bağişlasın amin

Aynen oyle canm bu baska bisey ya hic hissetmedigim bi duygu Allaha şükürler olsun bunu nasip ettiya
Cok teşekkür ederim canm Allah hepimizin yavrularimizi bize bağişlasın amin

Rica ederim canım.. Her insanın tatması gereken bir duygu Allah olmayanlara da nasip etsin kimseye aratmasın

Back
X