2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba kızlar 14 haftalığız dünden beri sağ tarafımda kasık değil göneş deliği hizasında ama sağda kıpırtı değil de karıncalanma oluyor. İlk gebelikte hareket bu kadar erken olmazmış sizin de oluyor mu neden oluyor acaba

bakalım banada 16 haftada keserim dedi ama çok bulanti yapıyo bırakınca rahatım başlayınca kötü oluyom kabızlık bendede var dediğin gibi karnım cok şişiyo

Yan etkisini sende çok gösteriyor demekki, aman zehirlenme olmasın da. İyiki bende yapmadı, ecopirin kullanıyorum ben de. 36 ya kadar da devam edeceğim gibi duruyor.
evet baya etkisi oluyo bana canım Allah yardımcımız olsun sağlıkla gelsinler artık katlancaz inşallah bi dahaki kontrolde keser artık

benimde ikiz diye başlattı galiba bi sorun yok çünkü ilk gebelikte falan dr a söyledim bırakayım diye bişey olursa uzulmektense tedbir olsun devam et dedi

Kızlar aranızda mide yanması,eksime yasayan var mı oglumda son aylarda cok yukarda oldugu icin baski yapiyordu mideme ondan olmustu.simdi hamileligimi ogrenir ogrenmez basladi ve hala devam ediyor.doktor gaviscon surup verdi ama cok bi faydasi yok ve zor iciyorum tadindan dolayi.önerilerinize açığım

Kızlar kilo almadım ama kalınlaştım been bir de popom çıktı İnceciktim ben

Siz de durum nasıl

İnce halime alışmışım ama hemen de çaktırmadan kalınlaşmışım vay be :)) Bakalım daha ne şekillere gircez
valla bilmiyorum canm simdiden oramiz buramiz cikmayi basladi afedersin arkadan popo onden gobek degisik bsy oldum ama hosumada gitmiyo degil esimde gobegime bakip bakip duruyo onunda hosuna gitti aslinda

Ben ondan çok çektim ve hala da çekiyorum canım.. Agzimdaki o ekşi suyu yutsam olmaz tükürsem olmaz.. Çok arastirdim malesef belli bir tedavisi de yok. Umarim 9 ay sürmez

valla bilmiyorum canm simdiden oramiz buramiz cikmayi basladi afedersin arkadan popo onden gobek degisik bsy oldum ama hosumada gitmiyo degil esimde gobegime bakip bakip duruyo onunda hosuna gitti aslinda

E tabi duygusal bir durum :) O baba sen de anne olduğunu anlıyorsun görsel olarak :))

Ben ondan çok çektim ve hala da çekiyorum canım.. Agzimdaki o ekşi suyu yutsam olmaz tükürsem olmaz.. Çok arastirdim malesef belli bir tedavisi de yok. Umarim 9 ay sürmez
Ins surmez canim ben oglumda 2 gunde bir sise surup bitiriyordum kaşık falan kullanmak yok direk su icer gibi dikiyordum siseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…