- 21 Aralık 2011
- 1.027
- 560
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.181
bize kalirsa arkadas kalalimda sanki istemeyince karsi tarafdaha istekli kiramiyorum da ben kendi adima amann ne bilimmm6 ay daha arkadaşça takılırsak tamamdır :)
bende daha 23 filan alayim diyorum randevuu kesin ogrennirim ins
Bende erkek çıkıyor ama kızSelam kızlar Gökçe cinsiyet peşinde yine
Bakın bu annem de ve bnm oğlumda tutuyor ikinci de tutacak mı acabaKız diyor çünkü :))
Hamile kaldigimiz yaşımız
Hamile kaldıgımiz ayın sayısı
-9 yapioruz çiftse kız tekse erkek
Hamile olanlar deneyebilir
Örnek ben
22 yasinda hamile kaldim mayıs 05
22+5-9= 18 yani çift yani kız mışşş tabi bir teori
Ama çok enteresan iki kız kardeşiz annemde tuttu bnm de oğlumda tuttu tek sayı çıktı :))
Hiç bilmiyorum ki 5 yıl sonra kendiliğinden imha ediliyor diye biliyorum aile haber verilerek bakalım ne olacak!Yıllık ödemesi oluyor diye biliyorum, hiç bir ödeme yapmadıysanız, ne oldu acep
Takma kafana cnm banada herkes cinsiyeti ne diyip durıyor sağlıklımı diyen hiç yok ilkim kız buda kız büyük ihtimal artık herkes bidakine artık diyip duracak biliyorum benEki Görüntüle 2030457 Kızlar beni hatırlarsınız son iki gündür boğazı kulagı ağrıyan ondan önce de beli ve sürekli migreni tutup başı ağrıyan
Bir keresinde de kız çocuk baskısından bahsetmiştim burda
Çünkü benim 3,5 yaşında bir oğlum var
Göründüğü gibi %100e yakın oğlum olacak
Kardeşim bu videoyu çekerken doktor erkek dediğinde 'yaaa hayırrrr' diip bana da tüh sana gibi el işareti yapıyor
(Çok yüklenmeyelim şu günlerde sancı bekliyor doğum başlasın diye)
Videoyu sesi açık dinleyemiyorum o günden beri öyle mutsuzum ki ağladığım bile oldu belki de ondan bu agrılara kapıldım
Annem ve digerleri hayırlısı olsun tarzı şeyler söylediler ama kız olsaydı yaşasın yaparlardı eminim
Az önce de bir arkadaşıma söyledim
O da bana 'tabi kız olsa ayrı sevinirdim farklı cinsiyet sonuçta deneyimini yaşardın'gibilerinden birşeyler söyleyince tek size sığındım
(Bu arada kardeşime sonradan tepkimi belirttim)
Ben mi alınganım
Acaba evet ben de kız isterdim ama hep hayırlısı ve sağlıklı olsun diye dua ediyorum
Yanlışım mı var
Koymak istediğim bir isim gerçekleştirmek istediğim hayallerim vardı belki diye mi üzülüyorum ama üzültülüyorum diye canım daha çok yandı
Destan yazdım kusura bakmayın ben de herkesin bana dediği gibi kapatayım hayırlısıyla sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi
Hayırlı haberler al cnmKizlar benim de yarin randevum var. Cok heyecanliyim. Insallah guzel haberler aliriz. Cinsiyet 13. Haftada kesinlesir demisti dr. Onu da cok merak ediyorum.
Hepimizin agrilari var sanirim. Benim de oyle cok agrim oluyoki kizimda mide bulantimdan baska oyle cok rahatsiz edici bisey hatirlamiyorum. Hatta cok sevmistim hamileligi bitmesini bile istemezdimama simdi karin agrim bel agrim cok duramiyorum bazen. Gaz sancisi gibi geliyo hic hayatimda bu kadar gaz sancisi ceknemistim. Ne agrisi oldugunu anlayamadim bi türlü
pysa kız kardeşler bir kız bir erkekten daha güzel benceTakma kafana cnm banada herkes cinsiyeti ne diyip durıyor sağlıklımı diyen hiç yok ilkim kız buda kız büyük ihtimal artık herkes bidakine artık diyip duracak biliyorum ben
Eki Görüntüle 2030457 Kızlar beni hatırlarsınız son iki gündür boğazı kulagı ağrıyan ondan önce de beli ve sürekli migreni tutup başı ağrıyan
Kardeşim bu videoyu çekerken doktor erkek dediğinde 'yaaa hayırrrr' diip bana da tüh sana gibi el işareti yapıyor
Videoyu sesi açık dinleyemiyorum o günden beri öyle mutsuzum ki ağladığım bile oldu belki de ondan bu agrılara kapıldım
Annem ve digerleri hayırlısı olsun tarzı şeyler söylediler ama kız olsaydı yaşasın yaparlardı eminim
O da bana 'tabi kız olsa ayrı sevinirdim farklı cinsiyet sonuçta deneyimini yaşardın'gibilerinden birşeyler söyleyince tek size sığındım
Ben mi alınganım
Acaba evet ben de kız isterdim ama hep hayırlısı ve sağlıklı olsun diye dua ediyorum
Yanlışım mı var
Koymak istediğim bir isim gerçekleştirmek istediğim hayallerim vardı belki diye mi üzülüyorum ama üzültülüyorum diye canım daha çok yandı
Destan yazdım kusura bakmayın ben de herkesin bana dediği gibi kapatayım hayırlısıyla sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi
Olurmu cnm hepsi evlat sağlıklı olsunlar hayırlı olsunlar iyi insan olsunlar inşpysa kız kardeşler bir kız bir erkekten daha güzel bence
İki erkek için öyle birşey diyemeyeceğim henüz
Psikoljik baskı yapıyorlar cnm bizeCanım cinsiyet bizim elimiz de olan bişey değil ki ama şu da bir gerçek kızı olan erkek, oğlu olan kız istiyor her insan böyle kesinlikle ben istemiyorum diyenlere asla inanmam. Bnm oğlum var belki ikincimde erkek olcak ama kız geçiyor gönlümden ben de senin gibi hissederim kesinlikle.. Sadece senin çevrenin tepkileri yanlış maalesef Allah bilir bu işleri biz seçemiyoruz sonuçta
Bende erkek çıkıyor ama kızbütün belirtiler testler erkek ama bizimki inatla kız
Psikoljik baskı yapıyorlar cnm bize
Bana nasılsın demeyen insanlar cinsiyet bellimi diye soruyor sizene ya bir rahat bırakın olmazsa niye olmadı olur farklı olsunBana da herkes inşallah kız olur diyor oğlum var diye e bir daha oğlum olursa napayım yas mı tutayım herkes ister belki farklı olsun ikisinin de tadına bakalım diye ama olmayınca olmaz illa farklı mı doğurcaz canım pişti de olabilir :)))
Canim cok yanlis tepkiler bence elimizde olan bisey degilki. Tamamen Rabbimin takdiri. Demekki senin icin bu hayirli bunu nasip etti. Rabbim sağlıklı bi sekilde vermis buna cok sukretmemiz lazim. Takmamaya çalış diycem ama zor tabi zaten hassas donemimizdeyizEki Görüntüle 2030457 Kızlar beni hatırlarsınız son iki gündür boğazı kulagı ağrıyan ondan önce de beli ve sürekli migreni tutup başı ağrıyan
Ben mi alınganım
Yanlışım mı var
Kizimda tek sayi cikiyor. Bunda çift:))Selam kızlar Gökçe cinsiyet peşinde yine
Bakın bu annem de ve bnm oğlumda tutuyor ikinci de tutacak mı acabaKız diyor çünkü :))
Hamile kaldigimiz yaşımız
Hamile kaldıgımiz ayın sayısı
-9 yapioruz çiftse kız tekse erkek
Hamile olanlar deneyebilir
Örnek ben
22 yasinda hamile kaldim mayıs 05
22+5-9= 18 yani çift yani kız mışşş tabi bir teori
Ama çok enteresan iki kız kardeşiz annemde tuttu bnm de oğlumda tuttu tek sayı çıktı :))
Bana da herkes inşallah kız olur diyor oğlum var diye e bir daha oğlum olursa napayım yas mı tutayım herkes ister belki farklı olsun ikisinin de tadına bakalım diye ama olmayınca olmaz illa farklı mı doğurcaz canım pişti de olabilir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?