- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.201
Bı sefer erkekmi yoksaKizimda tek sayi cikiyor. Bunda çift:))
Canim cok yanlis tepkiler bence elimizde olan bisey degilki. Tamamen Rabbimin takdiri. Demekki senin icin bu hayirli bunu nasip etti. Rabbim sağlıklı bi sekilde vermis buna cok sukretmemiz lazim. Takmamaya çalış diycem ama zor tabi zaten hassas donemimizdeyiz
allah saglikli sihatli evlat nasip etsin cnm takma kafana kucagina aldiginda ne kadar yersiz oldugunu anlicaz evlat evlattir allah hayirli evlat nasip etsinEki Görüntüle 2030457 Kızlar beni hatırlarsınız son iki gündür boğazı kulagı ağrıyan ondan önce de beli ve sürekli migreni tutup başı ağrıyan
Bir keresinde de kız çocuk baskısından bahsetmiştim burda
Çünkü benim 3,5 yaşında bir oğlum var
Göründüğü gibi %100e yakın oğlum olacak
Kardeşim bu videoyu çekerken doktor erkek dediğinde 'yaaa hayırrrr' diip bana da tüh sana gibi el işareti yapıyor
(Çok yüklenmeyelim şu günlerde sancı bekliyor doğum başlasın diye)
Videoyu sesi açık dinleyemiyorum o günden beri öyle mutsuzum ki ağladığım bile oldu belki de ondan bu agrılara kapıldım
Annem ve digerleri hayırlısı olsun tarzı şeyler söylediler ama kız olsaydı yaşasın yaparlardı eminim
Az önce de bir arkadaşıma söyledim
O da bana 'tabi kız olsa ayrı sevinirdim farklı cinsiyet sonuçta deneyimini yaşardın'gibilerinden birşeyler söyleyince tek size sığındım
(Bu arada kardeşime sonradan tepkimi belirttim)
Ben mi alınganım
Acaba evet ben de kız isterdim ama hep hayırlısı ve sağlıklı olsun diye dua ediyorum
Yanlışım mı var
Koymak istediğim bir isim gerçekleştirmek istediğim hayallerim vardı belki diye mi üzülüyorum ama üzültülüyorum diye canım daha çok yandı
Destan yazdım kusura bakmayın ben de herkesin bana dediği gibi kapatayım hayırlısıyla sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oglunu ne olur üzme kendini ve takma bunları kafana alingansın çunku hamilesin ama boşver takılma sen arkadasimEki Görüntüle 2030457 Kızlar beni hatırlarsınız son iki gündür boğazı kulagı ağrıyan ondan önce de beli ve sürekli migreni tutup başı ağrıyan
Kardeşim bu videoyu çekerken doktor erkek dediğinde 'yaaa hayırrrr' diip bana da tüh sana gibi el işareti yapıyor
Videoyu sesi açık dinleyemiyorum o günden beri öyle mutsuzum ki ağladığım bile oldu belki de ondan bu agrılara kapıldım
Annem ve digerleri hayırlısı olsun tarzı şeyler söylediler ama kız olsaydı yaşasın yaparlardı eminim
O da bana 'tabi kız olsa ayrı sevinirdim farklı cinsiyet sonuçta deneyimini yaşardın'gibilerinden birşeyler söyleyince tek size sığındım
Ben mi alınganım
Acaba evet ben de kız isterdim ama hep hayırlısı ve sağlıklı olsun diye dua ediyorum
Yanlışım mı var
Koymak istediğim bir isim gerçekleştirmek istediğim hayallerim vardı belki diye mi üzülüyorum ama üzültülüyorum diye canım daha çok yandı
Destan yazdım kusura bakmayın ben de herkesin bana dediği gibi kapatayım hayırlısıyla sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi
Aaa garcektenmi yani dogal yolla hamile kaldin Allah işte ne guzel bnde Allahi izniyle dogurursam sonra korunmayi düşünmüyorum belki dogal yolla gene olur pko sendrumu var bnde belki duzelir ikincisi dogal yolla olur
Eki Görüntüle 2030457 Kızlar beni hatırlarsınız son iki gündür boğazı kulagı ağrıyan ondan önce de beli ve sürekli migreni tutup başı ağrıyan
Ben mi alınganım
Yanlışım mı var
Ya tatlım üzme kendini şu an okadar hassas bi dönemdeyiz ki bak bebişin de etkilenir hem gerçekten iki erkek daha iyi anlaşır birlikte büyürler elbet sende bi oğlan bi kız olsun demişsindir ama elimizde değil cinsiyet allahtan hep hayırlısını sağlıklısı olsun siye dua ediyoruz o kız mevzusu yapanlara gelince en yakının bile olsa söyle kız olup belki bi rahatsızlığı olacaktı hayırsız olacaktı biz bilemeyiz Allah Ne verirse çok şükür diyeceğiz lütfen kendini de üzmeEki Görüntüle 2030457 Kızlar beni hatırlarsınız son iki gündür boğazı kulagı ağrıyan ondan önce de beli ve sürekli migreni tutup başı ağrıyan
Ben mi alınganım
Yanlışım mı var
Geçmiş olsun inşallah yarına daha iyi olursunBu arada geçmeyen ağrılarımdan ötürü yeniden hastaneye yattım. Küçük bir kanama alanı var içeride. Yarın inşallah onu da görmeyeceğiz
Gecmis olsun canim atlatirsin bir an önce inşallahBu arada geçmeyen ağrılarımdan ötürü yeniden hastaneye yattım. Küçük bir kanama alanı var içeride. Yarın inşallah onu da görmeyeceğiz
İlk zaman şuna benzesin diyen bile vardı, sen ise sağlıklı olsun diyorsun herkes yerine..Takma kafana cnm banada herkes cinsiyeti ne diyip durıyor sağlıklımı diyen hiç yok ilkim kız buda kız büyük ihtimal artık herkes bidakine artık diyip duracak biliyorum ben
bize kalirsa arkadas kalalimda sanki istemeyince karsi tarafdaha istekli kiramiyorum da ben kendi adima amann ne bilimmm
Kizlar benim de yarin randevum var. Cok heyecanliyim. Insallah guzel haberler aliriz. Cinsiyet 13. Haftada kesinlesir demisti dr. Onu da cok merak ediyorum.
Hepimizin agrilari var sanirim. Benim de oyle cok agrim oluyoki kizimda mide bulantimdan baska oyle cok rahatsiz edici bisey hatirlamiyorum. Hatta cok sevmistim hamileligi bitmesini bile istemezdimama simdi karin agrim bel agrim cok duramiyorum bazen. Gaz sancisi gibi geliyo hic hayatimda bu kadar gaz sancisi ceknemistim. Ne agrisi oldugunu anlayamadim bi türlü
Daha çok erken cinsiyet için 16dan önce kesin diye birşey hiç bi doktor diyemez.daha yeni arkdaşıma erkek dedi 12de 16da kız çıktı.sen kendini hiç bir şeye alıştırma şuan..yaa bak benim kaç sene olmadı cinsiyet çok önmsiz yaaa olmaması öyle bir pskolojiki Allah kimseye yaşatmasın.Her ay göz yaşı döküyordum.Herkes hadi çocuk yapın diyor.o noktada çevre baskısı devreye giriyor iştee..bide evlat hasreti..şükredelimki Allah kucağımızı boş bırakmadı..sağlıklı ve hayırlı evlatlarr hepimizeee..üzülüpte bebişini üzmeeepysa kız kardeşler bir kız bir erkekten daha güzel bence
İki erkek için öyle birşey diyemeyeceğim henüz
Ah canım benim ya senelerce çocuğum olmadı diyemem ama ilkinde eşim olur da belki boşanırız diye bir türlü çocuk istemiyordu herkes hadi çocuk derkenDaha çok erken cinsiyet için 16dan önce kesin diye birşey hiç bi doktor diyemez.daha yeni arkdaşıma erkek dedi 12de 16da kız çıktı.sen kendini hiç bir şeye alıştırma şuan..yaa bak benim kaç sene olmadı cinsiyet çok önmsiz yaaa olmaması öyle bir pskolojiki Allah kimseye yaşatmasın.Her ay göz yaşı döküyordum.Herkes hadi çocuk yapın diyor.o noktada çevre baskısı devreye giriyor iştee..bide evlat hasreti..şükredelimki Allah kucağımızı boş bırakmadı..sağlıklı ve hayırlı evlatlarr hepimizeee..üzülüpte bebişini üzmeee
Ya tatlım üzme kendini şu an okadar hassas bi dönemdeyiz ki bak bebişin de etkilenir hem gerçekten iki erkek daha iyi anlaşır birlikte büyürler elbet sende bi oğlan bi kız olsun demişsindir ama elimizde değil cinsiyet allahtan hep hayırlısını sağlıklısı olsun siye dua ediyoruz o kız mevzusu yapanlara gelince en yakının bile olsa söyle kız olup belki bi rahatsızlığı olacaktı hayırsız olacaktı biz bilemeyiz Allah Ne verirse çok şükür diyeceğiz lütfen kendini de üzme
Bizim de zor oldu.doktorumuz bile sürecimizi bildiği için, hiç önemli değil cinsiyeti bugünleri de gördükçe ya çok şükür modunda:) söylemicek galiba:)Daha çok erken cinsiyet için 16dan önce kesin diye birşey hiç bi doktor diyemez.daha yeni arkdaşıma erkek dedi 12de 16da kız çıktı.sen kendini hiç bir şeye alıştırma şuan..yaa bak benim kaç sene olmadı cinsiyet çok önmsiz yaaa olmaması öyle bir pskolojiki Allah kimseye yaşatmasın.Her ay göz yaşı döküyordum.Herkes hadi çocuk yapın diyor.o noktada çevre baskısı devreye giriyor iştee..bide evlat hasreti..şükredelimki Allah kucağımızı boş bırakmadı..sağlıklı ve hayırlı evlatlarr hepimizeee..üzülüpte bebişini üzmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?