2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Oğlumda da koz olsun istemiştim
Kadın istiyor kız olsun sana da arkadaş oluyor ama hep hayırlısı diye dua ettim hakkımda hayırlısı buymuş
Ama kendimi kız çocuk doğuramamış o başarılı ulvi insanlardan değilmişim hissi uyandırıyorlar

allah saglikli sihatli evlat nasip etsin cnm takma kafana kucagina aldiginda ne kadar yersiz oldugunu anlicaz evlat evlattir allah hayirli evlat nasip etsin

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oglunu ne olur üzme kendini ve takma bunları kafana alingansın çunku hamilesin ama boşver takılma sen arkadasim

Aaa garcektenmi yani dogal yolla hamile kaldin Allah işte ne guzel bnde Allahi izniyle dogurursam sonra korunmayi düşünmüyorum belki dogal yolla gene olur pko sendrumu var bnde belki duzelir ikincisi dogal yolla olur

Bende de pkos var. Hem de bekarlığımdan beri. İnsülin direnci de eşlik ediyor. Şeker ilacı almasam adet göremem. Ama ikinci gebeliği de tedavisiz yakaladım. Pko aslında başlınbaşına engel değil de işte inat hir sendrom. Korunma sen bak gör kendiliğinden olacak

Ayy bir üzülesini getirdin insanın. Benim de bir oğlum var bak bu da oğlan olabilir. Bu benim elimde değil. Kız doğuranlar da ulvi falan değil. Geleceği tayin etmek imkansız. Her kız evlat biz değil ki. Hiç mi asi kız evlat görmediniz? Dur durak bilmeyen, ana babaya göz yaşı döktüren. Ben çok gördüm. Benim yakın arkadaşım kız evlat doğurmak ayrıcalıktır derdi. Dünya güzeli bi kızı oldu ama otizmli. Sağlıklı birer evlat dünyaya getirecek olmanın keyfi ne pipi ile ne kuku ile ölçülemez. Down sendromlu inci var annesi yaşam enerjisi ile dolu bir kadın. Soralım o anneye çoçuğunun sağlıklı olması için nelerini feda etmezdi ki yine de takdirlik bir özveri ile o dünya meleği inciyi azimle yaşıtlarını yakalaması için yetiştiriyor.

Lütfen çevrenin baskısını boşverin. Önce sağlıklı ve sonra vatana, millete, ailesine hayırlı bir evlat olması için dua edin. Öyle de yetiştirirseniz o ulvilik size ait olacak. Bu devirde ahlaki ile örnek evlat yetiştirmek nasip oldu ise kız doğurmuş diye değil pürü pak anasınız diye alnından öpmek isterler sizi.

Evet ben de bir de kızım olsun isterim. Ama erkek olacak biliyorum ve başımın üzerinde yeri var. Abisi on kız evlada bedeldir. Kendisi de on kız evlada bedel olacaktır inşallah.

Çevrenize o zaman nanik yaparız güler geçeriz.

Bu arada geçmeyen ağrılarımdan ötürü yeniden hastaneye yattım. Küçük bir kanama alanı var içeride. Yarın inşallah onu da görmeyeceğiz

Ya tatlım üzme kendini şu an okadar hassas bi dönemdeyiz ki bak bebişin de etkilenir hem gerçekten iki erkek daha iyi anlaşır birlikte büyürler elbet sende bi oğlan bi kız olsun demişsindir ama elimizde değil cinsiyet allahtan hep hayırlısını sağlıklısı olsun siye dua ediyoruz o kız mevzusu yapanlara gelince en yakının bile olsa söyle kız olup belki bi rahatsızlığı olacaktı hayırsız olacaktı biz bilemeyiz Allah Ne verirse çok şükür diyeceğiz lütfen kendini de üzme

Cinsiyet konusu geçmiş. Bir dertlide benim galiba. Oğlum var biliyorsunuz, ilk hamilelikte öyle cok kız istedim ki erkek deyince ağladim üzüntüden. Sonra eltimde hamileydi onun kızı oldu bir sürü yoruma maruz kaldım. Kızı olan kadın sanşlıdır ilki. Bende o zaman kendime söz verdim 2.bebekte asla takılmayacağım diye. Cünkü o kadar taktım ki sürekli değisirmi dedim hazırlık yaparken bile acaba dedim 30 hafta civarı alıstım bu fikre. Hastane cıkisi aldim mesela e bebekten kırmızılı grili yani acaba belki. Hep icim buruktu.

Belki beni yadırgarsınız ama bu bebekte alısveris heyecanı bile yok icimde erkek olacak bence hissediyorum. Oğlumdan kalanları giyer dünya kadar var diyorum. Ilkindeki isim telası şu bu hiçbiri yok içimde. Sebeplerden en büyüğü çevre. Sanki bu bebek erkek olursa öylesine doğuracağım kız gibi asla olmayacak açık açık söylüyorlar. Olmadı 3.ye artık bile diyorlar. Çok ama çok bunaldım kızlar dokunsanız ağlarım. Allah sağlık sıhhat versin hepimize. Içimi dökmek istedim.

Okudum, is güç sahibiydim, hayatım çok kolaydı şimdi oğlum oldu herseyi bıraktım belkide yine dönmeyecek olmamda etken ama umarım ilkindeki havalara ucma hissine yine kapılırım

Benim de en çok gaz sancısından yana rahatsızlığım var. Baştan beri de böyle.

Belim hala ağrıyor kızlar inş yarına geçer birde eşim yarın izinli dışarı çıkalım diye tutturur

pysa kız kardeşler bir kız bir erkekten daha güzel bence
İki erkek için öyle birşey diyemeyeceğim henüz
Daha çok erken cinsiyet için 16dan önce kesin diye birşey hiç bi doktor diyemez.daha yeni arkdaşıma erkek dedi 12de 16da kız çıktı.sen kendini hiç bir şeye alıştırma şuan..yaa bak benim kaç sene olmadı cinsiyet çok önmsiz yaaa olmaması öyle bir pskolojiki Allah kimseye yaşatmasın.Her ay göz yaşı döküyordum.Herkes hadi çocuk yapın diyor.o noktada çevre baskısı devreye giriyor iştee..bide evlat hasreti..şükredelimki Allah kucağımızı boş bırakmadı..sağlıklı ve hayırlı evlatlarr hepimizeee..üzülüpte bebişini üzmeee

Ah canım benim ya senelerce çocuğum olmadı diyemem ama ilkinde eşim olur da belki boşanırız diye bir türlü çocuk istemiyordu herkes hadi çocuk derken
Gerçekten isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın
Az da olsa seni anlayabiliyorum

Canım ya ben hep mantıken cinsiyetler kendi aralarında daha iyi anlaşır diye düşünürdüm ama iş kız olunca ben de istiyorum da kendi cinsiyetimden herşeyin başı sağlık tabi ama perşembeden beri böyleyim buyun biraz daha iyiyim de size anlattım sadece

Bizim de zor oldu.doktorumuz bile sürecimizi bildiği için, hiç önemli değil cinsiyeti bugünleri de gördükçe ya çok şükür modunda:) söylemicek galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…