2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Aynı şekilde düşünüyorum ama işte insan isteyince olmayınca bir de başkaları tarafındandile getirilince üzülüyor
Annem diyor ki teyzem dua etmiş kızlarının ilk çocukları kız olsun diye
Ya dedim ne saçma dua
İnsan hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun aynen dediğiniz gibi hep derim vatana millete bayrağına devletine dinine bağlı olsun ben bunların en sonuna istediğim cinsiyeti yüksek sesle bile söylemem Allah'ın gücüne gitmesi diye
Kuzenlerimden biri daha yeni gebe senelerce çocuğu olmadı 35yasında
Bir diğeri ise sanırım 5aylıkken bebek anne karnında öldü daha sonra tüp bebekle bebek Sahibi oldular
Belki de sorsam anneme teyzemin duası tuttu der çünkü kızlarının 3te ikisinin kızı var
Allah gönlümden geçen öncelikleri biliyor inşaşlah üzülmelerim gücüne gitmez

Bende hızlı hareket edersem kasılıyorum artık dikkat etmek lazım ama benim gibi çıkık canlı için zor

Geçmiş olsun canım benim ne kadar gereksiz insanlar Var şu hayatta...

Doktor ne dedi herhangi bir risk var mı şu durumda
Ya kalp atisini duydum simdilik bsy yok ama bir gun gozetim altina olman lazim dedi cok korkuyorum ne olur dua edin ne olur

İyi düşün iyi olsun canım böbrekleri daga yeni yeni oluşmaya başladı. Havalarda çok bunaltıcı Çok su iç inşallah bir haftaya düzelir.

allahin izniyle kucagina alinca hwpsi gecerr cnm

c
Bni rahatlaticak kimse yokmu ne olur aglamaktan harap oldum

cnm sakin olmaktan baska caremiz yok karninda bi can tasiyosun nereye kadar boyle harap edeceksin ne cektigini sen bilirsin tabi seni uzen ve seni uzmeye meyilli ne varsa mesafe koymak sart esininde yardimi olmasi sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…