2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım bende taşınıcam kısmet olursa 2 yıl önce g ene taşınmıştım firmaya dedim siz toplayın diye. Yatak odamı ve bir iki özel eşyamı kendim topladım tabi ama gerisini onlar halletti. Benden daha iyi sarmışlardı maşallah kırılanım dökülenim olmadı.

Senin kacinci haftada yukari cikti canim?

İkeadan 6 kapaklı dolap dahil , en zor kurulan şifonyerlerden biri olan malm ı kurmuş biri olarak söyleyebilirim ki bir adet şarjlı tornavidanız ve iyi bir kılavuz okuyuculuğunuz varsa gerisi teferruattır
Ya benim de korktuğum sey o ama yapılır ya haklısınız bakalım çilek mobilya da çok güzel şeyler var ama çok pahali

Sen en iyisi çevrendekilere kulaklarını tıka canım, ağzı olan konuşuyor ama verecekleri zararlardan haberleri yok. Son aya bir gelelim o zaman göğüs ucu çıkartıcılar var, onları araştırırız
Aynen canm ya artk oyle yapicam yoksa her kafadan bsy cikiyo iyiki soylediniz valla yoksa bugunde yapicaktim

Senin kacinci haftada yukari cikti canim?

Teşekkürler canım cvp için:) Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah. Aynen biribirini tutmuyor ama şikayetlerim hem fazla hemde azalma olmayınca içime kurt düşüyor ister istemez:) tosuncuk gibi nefes nefeseyim, bir de çevremdekiler hamileliği kaldırmıyo bünyen, ağır geçecek, vs vs öyle bir konusuyolarki. Onların sözüyle enerjim tükeniyor dinlerken. Artık kulağımı tıkadım valla bozuşcam yoksa herkesle :))

Kızlar otururken birden birşey geldi tuvalete koştum hemen baya koyu bembeyaz parlak akıntıydı.bu normal akıntı dimi?amnion sıvısıyla falan alakalı değildir berbat bir gün geçirdimde strestenmi oldu diye düşündüm

Amiin canım hepimiz sağlıkla alalım bebişleri :) Benim de kötü geçiyor canım oğluma göre onları dinleme canım şuan desteğe ve morale ihtiyacımız var :) Tersleyince kalpleri kırılıyor ama onlar da hadlerini bilsinler bir daha konuşamazlar :)) Bizim başımız ağrıyacağına onların ki ağrısın :)

Benim de 3. -5 günde , toplu iğne ucu Yok bu az kaldı çivi başı kadR diyeyim:) yeşil akıntım geliyordu-mantarmış kızlar. Doktor herGün olura antibiyotik veririm dedi. Çok Tutma idrarını Ve bol su iç ,, yine su çıktı karşımıza:)

Beyaz akıntı normal diye biliyorum ama yanlış bir yönlendirmeden de korkuyorum canım, miktarı da fazlaysa sor doktoruna bence.

Kizlar kocam az önce göbeğimi açıp bebegimizi öpmek istedi sonra birden "o ne be" diyip geri kaçtı korkudan. Noldu dedim göbek deliğine nolmus öyle dedi. Bir baktim hakaten göbek deligim neredeyse düzleşmiş ben dw korktum görünce anam ne değişik bisey olmuş ya daha ne degisiklikler olacak kom bilir :))) siz de baktınız mi var mi böyle bişey

Aklıma şimdi geldi, doktoruma en son gittiğimde (22 Ağustos) 1 -ay sonra detaylı usg için perinatologdan, ondan da 1 ay sonrasına benden randevu alacaksın demişti. Ben perinatologa randevumu ve kendi doktoruma randevumu aldım, dolayısıyla kendi doktoruma gittiğimde (25+4) olacağım, tam da şeker yükleme testi zamanı.

Doktoruma bu konudaki tutumunu da sormadım açıkçası, sizin doktorlarınız herhangi bir şey söylediler mi? Ben asla yaptırmam demiyorum, doktorumun yönlendirmesine göre hareket edeceğim tabi ki. Sizin doktorlarınızın bu konudaki yaklaşımlarını merak ediyorum sadece

Ben ilk gebelikte yaptırmadım ona göre beslendim. Yine yaptırmayacagim yine dikkatli besleniyorum zaten. Doktorda zaten yaptırsan ve risk olsa beslenmeni değistirecektik dedi yani o yüzden gerek görmedi.

Babalar biraz pinpirikli oluyor

Bnm ki dinler her gece yatarken luk luk luk su hareket ediyor yüzüyor bizim ki diyor çok merak ediyorum o sesi ya keşke kulağımı karnıma koyabilseydim dinlerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…