- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #16.701
Bendim canım o bir de kesin konuşuyordu insanları yanlış yönlendiriyorlar..Bizde kontrolden geldik. Çok şükür plasenta yukarı doğru çıkmış. Rahim büyüdükçe daha da çıkarmış. Burda bir arkadaşı göz doktoru yanlış bilgilendirmişti sanırım. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada ben tetanoz aşısı yaptırmayacakmışım. Daha önce 2 düşüğüm olduğu için. Doktorum böyle söyledi şaşırdım.
Ben de iki saatte bir çıkıyorum canım çok sıkışıyorumİyi akşamlar kizlarrrr size bsy sorucam bnm bu bir haftadr cok sık idrara cikma problemim basladi 14 haftda normala dönmüştü ama bu bir haftadr inanin gece hic uyuyamıyorum gunduzde hp wcdeyim idrar talili yaptrdim temiz cikti sizlerde wc durumu nasıl
Canm keske iki saate bir olsa her 30 dkka cikiyorum ya pazartesi randevum var sorarim doktora ama ozmna kadar böyle devam edicekse yandimBen de iki saatte bir çıkıyorum canım çok sıkışıyorum
Aynen buyik ihtimal korkar :)) ama onlar daha heyecanli bekliyorlar. Insallah onlar da doyar yavrularina. Allah kimseye aratmasin evlat hasreti çok kötü bisey
Canım senin doktorunun yaptığı gib olsa can feda. Bende sabah aç karnına kan sldılar. Sonra acaip şekerli su içirdiler bir saat beklettiler tekrar kan alındı. Bir saat daha beklendi tekrar kan alındı. Kusmamak için zor tuttum zaten sürekli uyardılar sakın kusma sakın kusma diye.benim doktorum o ilaçlı suyla yapmıyormuş canım. bir paket biskrem, bir kutu tamek şeftali suyu ile yapacak. ben yaptırmaktan yanayım. sonuçlar iyi çıkmaz ise (Allah korusun) diyet dışında da yapılan bazı şeyler var. örneğin tatlıyla arası hiç olmayan bir arkadaşımda ciddi şekilde yüksek çıkmıştı, doktorunu günlük ölçümle takip edilmesini istedi. belli bir limitin üzerine çıksaydı da başka yollar varmış. bir paket bisküvi ve meyve suyu içmekten zarar gelmez bence.
Sıkışıkmış hissi oluyor canım yapınca azıcık :) Bence aşağıya baskı olduğu için bu haftalar arttı bu şikayet canımCanm keske iki saate bir olsa her 30 dkka cikiyorum ya pazartesi randevum var sorarim doktora ama ozmna kadar böyle devam edicekse yandim
Bnde oyle tahmin etmistim canm ama tek bnmi acaba diye biraz tedirgin olmustum cok saol tatlim icini rahatlattinSıkışıkmış hissi oluyor canım yapınca azıcık :) Bence aşağıya baskı olduğu için bu haftalar arttı bu şikayet canım
benim doktorum o ilaçlı suyla yapmıyormuş canım. bir paket biskrem, bir kutu tamek şeftali suyu ile yapacak. ben yaptırmaktan yanayım. sonuçlar iyi çıkmaz ise (Allah korusun) diyet dışında da yapılan bazı şeyler var. örneğin tatlıyla arası hiç olmayan bir arkadaşımda ciddi şekilde yüksek çıkmıştı, doktorunu günlük ölçümle takip edilmesini istedi. belli bir limitin üzerine çıksaydı da başka yollar varmış. bir paket bisküvi ve meyve suyu içmekten zarar gelmez bence.
Bir paket bisküvi ve meyve suyuna razıyım(normalde hiç tüketmesem de) ancak o içilen şeyin tadının kötü olduğunu söyledi herkes, bende de bi önyargı oluştu. Tatlıyla aram zaten kesildi hamilelikte, şekerli şeyler hiç hoş gelmiyor artık
Bana garip gelen insanı bayacak kadar tatlı suyun birden anneye verilmesi ve aynı gün içinde tüm şekerli karbonhidratlı yiyeceklerin bebeğe zararlı diye yasaklanması. E sabah verdikleri koca şekerli su zarar vermedimi. Doktorlara güüvenmeli diyoruz ama hepsi farklı şey söylüyorlar. Doktorum yaptıracak olursa bu defa kendimi kasmam. Direk çıkarıveririm.şeker yüklemesinde ; o an verilirken. Bebeğin tepkisini videoya almışlar, yo.tube de vRmış. Yaptırmak isteyenler genelde bu videoyu izleyince vazgeçiyorlarmış
Yok yok merak etme bende varım. Bende öğrenemedim.Kizlaaaar kontrolume son 4 Saat !!!!! Dakikalari sayiyorum su an. Allahim insallah hersey iyi desin baska bisey istemiyorum. Ama bi de cinsiyeti soylese cok sevinicem artik17. haftada ogrenemeyen bi ben kaldim galiba
Cnm benim benim 10 dk bir 20 dk gunduzleri az az gece 3 saatte bir mutlaka bazı insanların mesanesi küçük olur birde hamilelik ekleninceCanm keske iki saate bir olsa her 30 dkka cikiyorum ya pazartesi randevum var sorarim doktora ama ozmna kadar böyle devam edicekse yandim
Bnmde mesanemmi kucuk acaba cok saol canm bnm bu arada uyku durumun nasil bnde geceleri hic uyku yok yaCnm benim benim 10 dk bir 20 dk gunduzleri az az gece 3 saatte bir mutlaka bazı insanların mesanesi küçük olur birde hamilelik eklenince
yalnız baya güldüm ya sabah sabah iyi oldu benim göbek deliğim hala normal zaten göbek vardı çatlakta vardı üstüne bsy eklenmediKizlar kocam az önce göbeğimi açıp bebegimizi öpmek istedi sonra birden "o ne be" diyip geri kaçtı korkudan. Noldu dedim göbek deliğine nolmus öyle dedi. Bir baktim hakaten göbek deligim neredeyse düzleşmiş ben dw korktum görünceanam ne değişik bisey olmuş ya daha ne degisiklikler olacak kom bilir :))) siz de baktınız mi var mi böyle bişey
Kizlar kocam az önce göbeğimi açıp bebegimizi öpmek istedi sonra birden "o ne be" diyip geri kaçtı korkudan. Noldu dedim göbek deliğine nolmus öyle dedi. Bir baktim hakaten göbek deligim neredeyse düzleşmiş ben dw korktum görünceanam ne değişik bisey olmuş ya daha ne degisiklikler olacak kom bilir :))) siz de baktınız mi var mi böyle bişey
Bir paket bisküvi ve meyve suyuna razıyım(normalde hiç tüketmesem de) ancak o içilen şeyin tadının kötü olduğunu söyledi herkes, bende de bi önyargı oluştu. Tatlıyla aram zaten kesildi hamilelikte, şekerli şeyler hiç hoş gelmiyor artık
Cnm benim benim 10 dk bir 20 dk gunduzleri az az gece 3 saatte bir mutlaka bazı insanların mesanesi küçük olur birde hamilelik eklenince
Ya benim yumurta dibi gibi bir tek göbek deligi etrafim büyüyor heralde bebek de tam altina gelince ileri itti onu :)) tecrübesiz olunca bo korktuk :))günaydın kızlar bende bugün kabusla uyandım kanamam oluyordu doktor bulamıyorduk falan saçma sapan şeyler gördüm
şeker yüklemesini doktorum önerdi bi dilim pasta da yesen aynı şey dedi
aslında ben yaptırmak istemiyorum ama geçmişimde düşük şekere rağman insülin direncim vardı diyetle kırıldoı ama yine o kilonun baya üstündeyim direnç oluşmuş olabilir
eşimin taraf hep şeker hastası hemde ağır şeker hastaları o yüzden yağtırmayı dusunuyorum
yalnız baya güldüm ya sabah sabah iyi oldu benim göbek deliğim hala normal zaten göbek vardı çatlakta vardı üstüne bsy eklenmedi
Ay yok kiz acilmaz heralde öyle:))Canım benim göbek deliğim normalde düzdü herhangi bir çıkıntı yoktu, şimdi arası açılmaya başladı, karnımın gerildiği net bir şekilde bellidoğuma kadar içine bişey kaçacak kadar açılabilir
Herhalde benim kadar tatlı seven yoktur. Hatta ben hamilelik düşündüğümden ve şekerin zararlarını bildiğimden yılbaşından beri hayatımdan büyük miktarda şekeri çıkarmıştım. Ama hamile kalınca da bir tiksindim, şimdi ekşi ve tuzlu yiyorum. Eşim senin huyun nasıl bu kadar değişti diyor. Söylemesi ayıp ben baklava filan isterdim favori tatlılarım vardı aldırırdım şimdi alayım mı sana diyor hiç canım çekmiyor
Şeker yüklemesi konusunda bende kararsızım, dr ne diyecek bilmiyorum ama ananemde diyabet var ailede o yüzden yaptırmak daha mantıklı olacak sanırım istemsem de
Bende idrar enfeksiyonu yüksekken tuvaletten çıkmadan tekrar geliyordu
Şimdi azaldığını ama tam geçmediğini düşünüyorum. Ama Allahtan öyle eskisi gibi tuvalette oturmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?