2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bendim canım o bir de kesin konuşuyordu insanları yanlış yönlendiriyorlar..

Aşıya da şaşırdım ya oğlumdan önce iki düşük olmuştu bnm de ama aşı olmuştum oğlumdan sonra yine düştü ama hamileliğimde oldum hatta daha bu sabah oldum doktor yaptır mutlaka dedi

Ben de iki saatte bir çıkıyorum canım çok sıkışıyorum

Canım senin doktorunun yaptığı gib olsa can feda. Bende sabah aç karnına kan sldılar. Sonra acaip şekerli su içirdiler bir saat beklettiler tekrar kan alındı. Bir saat daha beklendi tekrar kan alındı. Kusmamak için zor tuttum zaten sürekli uyardılar sakın kusma sakın kusma diye.

Yalnız ben o bir bardak market meyve suyunu içsem tüm gün başım ağrır ve kaç litre su tüketirim bilmem. O bile bana işkence olur. Yanına bide bir paket bisküvi. Abooov.
Ben normalde şekersiz çayın yanına en fazla 5 tane biskrem yiyebilirim. Fazlası beni mahfeder. Be yaptırmam ama nasıl ne durumda ölçüldüğünü öğrenmiştim. Her yediğimden sonra ölçer kontrol ederim.

Canm keske iki saate bir olsa her 30 dkka cikiyorum ya pazartesi randevum var sorarim doktora ama ozmna kadar böyle devam edicekse yandim
Sıkışıkmış hissi oluyor canım yapınca azıcık :) Bence aşağıya baskı olduğu için bu haftalar arttı bu şikayet canım

Bir paket bisküvi ve meyve suyuna razıyım(normalde hiç tüketmesem de) ancak o içilen şeyin tadının kötü olduğunu söyledi herkes, bende de bi önyargı oluştu. Tatlıyla aram zaten kesildi hamilelikte, şekerli şeyler hiç hoş gelmiyor artık

şeker yüklemesinde ; o an verilirken. Bebeğin tepkisini videoya almışlar, yo.tube de vRmış. Yaptırmak isteyenler genelde bu videoyu izleyince vazgeçiyorlarmış

Bisküvi zorlamaz beni de meyve suyunu bu şekilde sevmem normalde, ama bir kereliğine içmekten hiç bir şey olacağını sanmıyorum. Ama dediğin gibi ilaçlı su içseydim ayvayı yemiştim, normalde de tylolhot filan gibi ilaçlar içemem, direk çıkarırım

şeker yüklemesinde ; o an verilirken. Bebeğin tepkisini videoya almışlar, yo.tube de vRmış. Yaptırmak isteyenler genelde bu videoyu izleyince vazgeçiyorlarmış
Bana garip gelen insanı bayacak kadar tatlı suyun birden anneye verilmesi ve aynı gün içinde tüm şekerli karbonhidratlı yiyeceklerin bebeğe zararlı diye yasaklanması. E sabah verdikleri koca şekerli su zarar vermedimi. Doktorlara güüvenmeli diyoruz ama hepsi farklı şey söylüyorlar. Doktorum yaptıracak olursa bu defa kendimi kasmam. Direk çıkarıveririm.

Kizlaaaar kontrolume son 4 Saat !!!!! Dakikalari sayiyorum su an. Allahim insallah hersey iyi desin baska bisey istemiyorum. Ama bi de cinsiyeti soylese cok sevinicem artik 17. haftada ogrenemeyen bi ben kaldim galiba
Yok yok merak etme bende varım. Bende öğrenemedim.

Canm keske iki saate bir olsa her 30 dkka cikiyorum ya pazartesi randevum var sorarim doktora ama ozmna kadar böyle devam edicekse yandim
Cnm benim benim 10 dk bir 20 dk gunduzleri az az gece 3 saatte bir mutlaka bazı insanların mesanesi küçük olur birde hamilelik eklenince

Cnm benim benim 10 dk bir 20 dk gunduzleri az az gece 3 saatte bir mutlaka bazı insanların mesanesi küçük olur birde hamilelik eklenince
Bnmde mesanemmi kucuk acaba cok saol canm bnm bu arada uyku durumun nasil bnde geceleri hic uyku yok ya

günaydın kızlar bende bugün kabusla uyandım kanamam oluyordu doktor bulamıyorduk falan saçma sapan şeyler gördüm
şeker yüklemesini doktorum önerdi bi dilim pasta da yesen aynı şey dedi
aslında ben yaptırmak istemiyorum ama geçmişimde düşük şekere rağman insülin direncim vardı diyetle kırıldoı ama yine o kilonun baya üstündeyim direnç oluşmuş olabilir
eşimin taraf hep şeker hastası hemde ağır şeker hastaları o yüzden yağtırmayı dusunuyorum
yalnız baya güldüm ya sabah sabah iyi oldu benim göbek deliğim hala normal zaten göbek vardı çatlakta vardı üstüne bsy eklenmedi

Canım benim göbek deliğim normalde düzdü herhangi bir çıkıntı yoktu, şimdi arası açılmaya başladı, karnımın gerildiği net bir şekilde belli doğuma kadar içine bişey kaçacak kadar açılabilir

Herhalde benim kadar tatlı seven yoktur. Hatta ben hamilelik düşündüğümden ve şekerin zararlarını bildiğimden yılbaşından beri hayatımdan büyük miktarda şekeri çıkarmıştım. Ama hamile kalınca da bir tiksindim, şimdi ekşi ve tuzlu yiyorum. Eşim senin huyun nasıl bu kadar değişti diyor. Söylemesi ayıp ben baklava filan isterdim favori tatlılarım vardı aldırırdım şimdi alayım mı sana diyor hiç canım çekmiyor
Şeker yüklemesi konusunda bende kararsızım, dr ne diyecek bilmiyorum ama ananemde diyabet var ailede o yüzden yaptırmak daha mantıklı olacak sanırım istemsem de

Bende idrar enfeksiyonu yüksekken tuvaletten çıkmadan tekrar geliyordu

Şimdi azaldığını ama tam geçmediğini düşünüyorum. Ama Allahtan öyle eskisi gibi tuvalette oturmuyorum

Ya benim yumurta dibi gibi bir tek göbek deligi etrafim büyüyor heralde bebek de tam altina gelince ileri itti onu :)) tecrübesiz olunca bo korktuk :))

Ay yok kiz acilmaz heralde öyle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…