- Konu Sahibi Homely_angel
- #5.281
Ben de hiç sevmiyorum geniş paça pantolonları napalım artık ya elbise giyerim ya da tayt falan gerçi şimdilik bazı pantolonlarım oluyor bakalım :)Leğen kemikleri açılıyor git gide canım kilo almasakta genişliyoruz o yüzden kapanmıyor olabilir 3 aydan sonra hamile kıyafeti gitmek gerekiyor çünkü düğme baskı yapıyormuş bebeğe o da düşük riskine sebep oluyormuş :)
Aynen ben de çok aşırı yememeye çalışıyorum ama benim de çok çabuk acıkıyor karnım bazen salıverıyorum mesela geçen gün canım makarna istedi koca bi tabak yedim :)))ben normalde de bacaklarıma çok sarmasın diye bir beden büyük aldığım için pantolon konusunda sıkıntı yaşamıyorum. ama beli için kullandığım kemeri bazen kaydırıyorum. şişlikten heralde. 1 kilo aldım gibi korkudan canım yemek yemek istemiyor. Ama 2 saatte bir resmen kazınıyor miğdem. Normalde her gün düzenli olarak yarım saat yürüyüş yapardım. Şimdi birşey olacak korkusu var. Birde havada sıcak öğle arası dışarı çıkılmıyor. Akşamda eşimi ikna edemiyorum yürüyüşe. Sende miğde bulantısı olmuşmuydu?? Hamile kıyafeti için erken yaa 16 haftaya kadar kilo almak istemiyorum. Bebek zaten 2 gramcık minicik okadar kilo ne yaa :))
Ben de hiç bulanma vs olmadı canım.