2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bir de sütü yetenleri merak ediyorum göğüsleri sürekli şiş mi oluyor,benim nadiren şişiyor göğüslerim onda da bir emmede sönüyor zaten :) ikinci emmeye kadar da dolgunluk olmuyor,bu sütüm yetmiyor demek mi oluyor?kafamda deli sorular :) iki çocuğumda da böyle oldu onun için merak ediyorum "sütüm var yetiyor"un belirtilerini.
Sende panik oluyormusum canım benimde aynen öyle bir emişte sönüyor ya azalırsa ya bittiyse diye kendimi yiyip bitiriyorum

Kızlar ben bebeği uyandıramıyorum kesinlikle alrını açıyorum topuğunu sıkıyorum neşer yapıyoruz yok ağzına biberonu sokarsam içiyo yoksa uyanıp ta istemiyo

Kızlar bu gelen giden işi çok canımı sıkıyo benim. Ya eşim askerden geldi 6 gün annemde durdum ki oraya gelsinler diye. Dün evimize geçtik bugün eşimin akrabaları gelmeye başladı. Ya bide onlara hizmet ediyorum dikişim acıyo bi taraftan zaten bebek uyanmıyo saatler sürüyo emzirmem hatta emmiyo biberonla sağıp veriyorum herkes bi taraftan karısıyo. Onların yüzünden bebeğimi ihmal ediyorum bi baktım altına yapmış kim bilir kaç dk öyle geçtim odaya dakikalarca ağladım. Neden insanlar fikirsiz bu kadar ya
Cankm sen sıkılcana onlar sıkılsın. Ben kavga ettim esimin ailesiyle 40 gun kimseyi istemiyorum en az diye. Onlarda getiriyodu akrabalarini ikinci getirislerinden sonra girdik birbirimize. Lohusayim ben dedim acyim agzimi yumdum gozumu. Hala soguk araniz umurumda değil

Cok üzüldum kiyamam bn ona minicik canina ameliyat mi oldu cok şükür erken farkedilmis canm Robbim dermansz dert vermedin insallah bi iki gune iyileşir yavrucagim op bnm yerime

Cok sagol canim. Sorma genel anestezi oldu bide. Icim gitti. Allah korusun yavrucuklarimizi

Kızlar ben bebeği uyandıramıyorum kesinlikle alrını açıyorum topuğunu sıkıyorum neşer yapıyoruz yok ağzına biberonu sokarsam içiyo yoksa uyanıp ta istemiyo
Ilk 15 gun benimki de oyleydi. Ki ben biberon kullanmadim hic. Sarilik olmasin diye saat basi kalkip agzina mememi zorla tikiyodum. Emzirin bol bol canim.

Cok sagol canim. Sorma genel anestezi oldu bide. Icim gitti. Allah korusun yavrucuklarimizi
Kolay degl canm bi aglarsa uzuluyoruz hic hasta olmasin aglamasin istiyoruz ama hayat iste genede Robbime şükür cozumu olan bsy dermansz dertten korusun simdi iyimi uyuyordur dimi

Kaç günlüksünüz canımm benimde hala geçmedi 25 günlüğüz

Aynı gün dogurduk galiba benim de 25 günlük bebeğim. İlk birkaç emzirme rahattı. Dogdugu günün aksamina kalmadan yara oldu. Lansinoh falan da fayda etmedi herkes memnun yorumlara baktim başka sitelere. Hatta ben dogumdan önce basladim sürmeye. Denemediğim bir garmastan kalmış burdaki yorumlara göre. Doktorun verdiği ilaçları kullanayım da bir bakayim diyorum garmastanı da denerim olmadi.

Bir de sütü yetenleri merak ediyorum göğüsleri sürekli şiş mi oluyor,benim nadiren şişiyor göğüslerim onda da bir emmede sönüyor zaten :) ikinci emmeye kadar da dolgunluk olmuyor,bu sütüm yetmiyor demek mi oluyor?kafamda deli sorular :) iki çocuğumda da böyle oldu onun için merak ediyorum "sütüm var yetiyor"un belirtilerini.

Canim ben hep tek meme emziriyirum bi kerede ilk 22 gunde 1000 gr almisti tam. Pek taş gibide olmadi ama geecekten tatli yiyince artiyi

Cankm sen sıkılcana onlar sıkılsın. Ben kavga ettim esimin ailesiyle 40 gun kimseyi istemiyorum en az diye. Onlarda getiriyodu akrabalarini ikinci getirislerinden sonra girdik birbirimize. Lohusayim ben dedim acyim agzimi yumdum gozumu. Hala soguk araniz umurumda değil
Eşim 15 gün sonra izni bittiği için askere döncek bide o bişi demiyo habersiz geldik diyolar zaten bende ağladım bugün napıcağımı sasırdım

Ilk 15 gun benimki de oyleydi. Ki ben biberon kullanmadim hic. Sarilik olmasin diye saat basi kalkip agzina mememi zorla tikiyodum. Emzirin bol bol canim.
Memeyi kesinlikle veremiyorum dudağını büzüyo 1 saat uğraşıyorum ağzını açmıyo sadece biberonu ağzına tıkıp biraz gezdirince yutkunuyo

Öyle dolaşırken gördüm yazınızı.. Bebeğinizin burnunu kontrol edin,açık tutun. Burun tıkanıklığı yüzünden ememiyor olması kuvvetle muhtemel. Bu arada sanki tecrübe etmeden tavsiye vermiş gibi olmayayım diye yazıyorum, 5 yaşında kızım var.
Estagfurullah allah bagislasin.bugün serum fizyolojik aldık damlattim o da muhtemel yarın doktora gidicem zaten ya gazdan ya başka biseyden

Kızlar memeyle savaşıyor diyen arkadaşlar uzın süre emmek istemiyorsa, alıp bırakıyor, az emşyorsa süt alerjisi belirtisi olabilir diğrr belirtileri de gözlemleyin mutlaka
Bizim kızın popo da hep kızarıklık sudocrem bepantol zeytinyağı hepsini denedim yine aynı oluyor..Bu da belirtiydi sanırım yarın Dr a gidicez bi kaç gün de tuketmiycem süt urunleri

Back
X