2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim oğlumdaki durumum işte :) kıZımda herşeyi dozunda yapmaya çalışıyorum. Biraz da eski insanların yaptığı gibi yapıyorum. Ve tabiki hepsini tam yapamıyorum ve yaptıktan sonra güleryüzlü dinç olamıyorum. Duruşum bozuldu iyice. Fıtığım yüzünden oturamıyorum da. Abidik gubidik gidiyor işte :)
Normal ağlasa kulak asmam öyle bir ağlıyor ki nemesis nemesis biliyor resmen infilak ediyor ağlarken

Kanguru al kanguru ben slongle basladim dogdugunda simdide kullaniyorum raht oluyor buyusun birazdaha oyle alirim kanguruyuda
Kanguruyla nasıl eğilip kalkıyorsun tencere tava alırken bizimkinin kafa bi oyana bu bayana gitti çamaşırı alırken makinadan birdahaki kullanmadım ki zaten rahatsız oldu

İyi geceler kızlar süt artırıcı galactago damla kullanan var mı bugün kullanmaya başladım 3 aydır süt çayı içiyorum pek faydasını görmedim damla aldım
Ben kullandım faydasını gördüm ayrıdan emzirme danışmanı solgar bira mayası tableti yazdı günde 2 ser tane 3 defa tok karna vitamin takviyesi damla bitti solgardan devam ediyorum suan

Bende motilium almayı düşünüyorum ama doktora gidip bi soramadım faydasını gören çok ilacın yan etkisindede yazıyo zaten süt gelmesi diye ama kaş yapıyım derken göz çıkarmak istemiyorum
İlaç kesinlikle önermiyorlar canım hiç sütun yoksa amenna ama varsa sakin dedi doktor bana kimyasalı bebeği etkileyebilir mks ve annemin dengesini çok bozuyormuş

İlaç kesinlikle önermiyorlar canım hiç sütun yoksa amenna ama varsa sakin dedi doktor bana kimyasalı bebeği etkileyebilir mks ve annemin dengesini çok bozuyormuş
Bende zaten bi cesaret edip almadım korktum sormadan kullanmak istemedim. Stilac siparişi verdim bakalım. Aslında sütüm çok da az değil ama günlük 1 bazen 2 kere mama veriyorum hedefim şimdilik onu kesmek

Evet cnm onu da düşünüyorum sling mi alsam yoksa kanguru mu ? Evde chicconun bir tane ( pek ergonamik değil sanırım) kangurusu vardı sevmedi. İyi birşey alsam sever mi acaba ? Kanguruda 4 aydan önce kullanılmaması gerekiyor sanırım diye biliyorum.
Ya artiksling yasini gecmeye basladilar. Yebidogan destegi olmsyan kangurularda boy onemli. Piyasada cesit cesit ergonomik kanguru var. Bebegin dizinden dizine kumas olmasina dikkat et yeter. Slingi 5 aya kadar kullanirim gibi geliyor bana.

Kanguruyla nasıl eğilip kalkıyorsun tencere tava alırken bizimkinin kafa bi oyana bu bayana gitti çamaşırı alırken makinadan birdahaki kullanmadım ki zaten rahatsız oldu
Bacaklarimla yere comelir gibi yapiyorum kas yaptim :)) bide oturup kalkarken basını arkadan destekliyorum elimle. Slingte daha kucukken bez katlayip bas destegi yapiyordum. Simdi kafasini tutmaya baslayinca biraktim onu.

Kızlar mama kullananlar yada sağıp verenler kaç cc veriyosunuz bebeklerinize ve kaç saatte bir veriyosunuz?

Merhaba kızlar uzun bir aradan sonra yazıyorum.
Hastaneden dün çıkabildik. Neredeyse bir haftadır hastanedeydik. Çok şükür eve geldik. Şimdi de eşimle ben güçten düştük ama şükür toparlanıyor. Öksürük ihmale gelmezmiş en ufak başlangıçta bile ertelemeyin derim. Bebekler hiç hasta olmasın dileğim
Cok cok gecmis olsun. Hizla toparlar insallah

Kızlar mastit olmuşum doktor antibiyotik verdi bu da geldi başıma :KK70: artık gülüyorum cidden ne talihsiz bi insanmışım neyse kızım sağlıklı olsun başka şey istemem tek gayem o

Agumentin vermiş emzirebilirsin dedi ama bizimki zaten o memeyi zor alıyordu hissetti mi ne yaptı şimdi hiç almıyor sağma yapıyorum anlayacağız tekrar basa en basa dondum :/
Bende mastit olunca antibiyotik aldim canim cunku gecmedi dahada ilerledi resmen mememin alti morarmisti. Ben 2 3 kete sagdim doktum sonrakileri verdim bebege. Bizimki uyanikken hic almiyor meme uyutuyorum oyle emiyor

Bu parmak emme ne olacak ya emziği atıp bas parmak emiyor ya
Daha demin meme de uyuya kaldı mememi emzik gibi emikledi yutkunarak emmesi geveliyor bende yavaş çekip emziği tıktım ağzına emziği emiyor 3 5 dk sonra atıp bas parmağı emiyor o bas parmak ağızdan uyanana kadar çıkmıyor uykudan uyanacağı zaman da cok xok emip ağlayarak uyanıyor
Ya iyiden iyiye parmak emecek bu galiba sizinkiler ne alemde böyle olan var mi
Ali elini komple agzina sokmaya calisiyo e tabi girmeyince girdigi kadari emiyordistan distsn bu defada parmak aralari kizariyor surekli islak cunku

Kızlar ya eşim biraz önce oğlan yatarken hani böyle kalkmak istiyo da dik oluyo ellerinden tutup az kaldırabiliyoruz ya yine öyleydi. Eşim bebeğin ellerinden tuttu kaldırırken yapma öyle dememden 10 sanşye sonra bebeğin bacakları boşa geldi eşimde tutamadı birden resmen olduğu yerde belinden ve bacaklarından katlandı çocuk. Hemen aldım ağladı biraz sakinleştirdim şimdi uyudu ama acaba bişey olmuş mudur diye korkuyorum ya eşim de çok pişman oldu korktu ama ağlamıyo şimdi bişeyi yoktur diyo
Sanmam bisey olmamistir ama ters hareket yapmasin daha cok kucukler. Benim esimde pusette dusuruyorduaz daha. Puseti tutma sapini tam oturtmamis birden kaldirinca bebek pelte gibi yere yigildi allahtan tam kalditmamisti.. Ama bisey olmadicok sukur

Bende
İyi geceler kızlar süt artırıcı galactago damla kullanan var mı bugün kullanmaya başladım 3 aydır süt çayı içiyorum pek faydasını görmedim damla aldım
Kullaniyorum sutum aman aman artmadi ama fark etti biraz. Yani damla kullaniyorum sutum artacak diye beyne sinyal gidiyor sanirim. Yorgun uykusuz olursam etki etmiyor

Öyleymiş cnm sağol. İnşallah dekanı ikna ederim. Sonuçta kanunu paşa paşa uygulayacak hakkımı alacağım tabi ama zıtlaşmak huzursuzluk istemiyorum. İnşallah çabuk anlarlar.
Canim kusura bakma yanlis anlamisim bende dun tekrar okudum sizin dediginiz gibiymis. Ama bizim is yeride sizin dekanin kafadinda oldugu icin oyle diye aklimda kalmis.

Canim doğum izni nasıl yasal ve zorunlu ise yarim gün ve süt iznide öyle ben ozel sektörde olduğum halde hiç umursamıyorum mecbur verecekler
cnm ben de söke söke alırım. huzursuzluk çıkartmasalar daha hoş olacak ama. ceplerinden vermeyeceklerki bide. zaten yarım gün daha verimli oluyor. ben sabah 3 saat öğlen 2 saat şeklinde çalıştım 2 gün. kısa süreli olunca hiç iş yapılmıyor ağız tadıyla. bi bakmışsın saaatin gelmiş yaklaşmış öğleden sonraya erteliyorsun yarına yaparım deyip erteliyorsun. verimsiz yani.

Son düzenleme:
Back
X