- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Homely_angel
- #55.881
Canım neden rotarix yaptırmıyosun 6. Aydan sonra yaptırmamış olursun 7 de yaptırıp risk alma benceBenimki de 3,5,7 yapacak rotayı inş bi sıkıntı yaşamayız @mucka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım neden rotarix yaptırmıyosun 6. Aydan sonra yaptırmamış olursun 7 de yaptırıp risk alma benceBenimki de 3,5,7 yapacak rotayı inş bi sıkıntı yaşamayız @mucka
Var canımSağol canım inşallah artar , damla var o da bende ise yaramıyor bi de bira mayasini deneyeyim. Eczanelerde var mıdır o ?
Gider gitmez çıkarıyorlar canimGünaydın kizlarrrr bu aralar ne yapsam kotuye gidiyor hersey ust uste geiyo
Size bsy sorucam kimlik karti kaybolunca kac gunde yenisi aliniyo?
Gerçi bnmki yabanci kimlik kartiydi cok zorluk cikartirlarmi acaba sabah sabah işitmediğim laf kalmadi esimden ya
Ay insallah oyle olur canm ya bnmki yabanci kirmizi kartti ondan korkuyorum uc hafta sonra yurtdışına cikicam insallah biran once alirimGider gitmez çıkarıyorlar canim
hep emzir hep sağ cnmKızlar benim oğlan emmiyordu bugün slikon ucla az az çekmeye başladı . Ama benim sütüm hep çok azdi , 20-30 cc ancak çıkıyordu. Bu sütle bebek doymaz yine mama vereceğim . Inşallah emerse süt çoğalır mi acaba ?
demir testi yaptırmadan çok uygun değil. demir zehirlenmesi olabilir. bebeğin ihtiyacı varmı varsa ne ölçüde verilmeli ona baktırmalısın. ben oğlumda vermedim. demir oksijenin vücutta taşınmasını beyne gitmesini sağlıyor ya. yani kafası daha çok çalışıyor. bence efsunun ihtiyacı yok :)Kizlar bu arada 4.ay demir damlasina baslayacakmisiz. Bununlanilgili enteresan yazilar okudum.okuyorumda. ama beyin gelişimi icin demir cok onemliymis. Aslinda baslamasammi diyordum ama urktum yine okuyunca.
Demir damlalarinida araştırıyorum.wellements diye bir damla ile nova ferrum damla arasindaydim. Wellementsi siparis verdim bakalim. Bizim doktor ne doyecek bakalim. Biraz eski kafa kendisi pek bilmiyor yeni cikan ilaclari.
Olabilir canım hatta rotavirüs aşısı bazı çocuklarda hastalığı da tetikleyebiliyormuş. Benim kızın ishali tam toparlanmadı yaptırmam risk gibi duruyorCanim tesaduf mu degil midir bilmiyorum ama ki bence degil.bizim rota asisina kadar kabizligimiz vardi.oyle ki keci kakasi gibi cikardi artik.rotadan sonra hep kivamli kaka yapmaya basladi.hele 1gun gunde 3sefer yapti.en son ki kaka bizim icin sulu bile sayilirdi.dedim heralde ishal oluyo
uçağınış iniş ve kalkışında emzirmen gerekli emzik biberon da olur.Kızlar haftaya uçak yolculuğun var eşim de Yok yanım da
Tavsiyeleriniz var mı
aynen çok şey denedim. hala yok oğlumun düzeni. 2,5 yaşındaydı.gündüz kazara uyuttum. sonra gece 1 oldu. hadi oğlum yatalım dedi. ben yarın uyuyacağım, şimdi uyumak istemiyorum dedi. yataktan nefret ediyor resmen. anne ben uyumayı sevmiyorum diyor. bazen 9 da bazen 12 de uyur.Valla ben buyuk oglumda denemedigim metot kalmadi.uykuyu seven bir cocuk degil.2 yasa kadar "allah ne verdiyse" metoduyla buyudu.sonra birden karar vermis olacak ki kendi odasinda tek basina yatmaya karar verdi.umarim ediz ona benzemez.abisine gore biraz daha iyi uyku konusunda.
tatlım dün özendim dedim bi deniyeyim geç yatsın bakalım diye. akşam gene 7 ye doğru uyudu. 10 a doğru uyandı emzirdim. uyanmışken uykusunu açayım daha geç yatırayım dedim. uyandı tamamen saat 12 ye doğru tekrar uyuttum. 4 gibi uyandı.emzirdim. 5 buçukta bidaha uyandı. tekrar uyumadı. ben işe gelince annem uyutmuş. eski hali daha iyiydi en azından 11 de yatardım ayolBenimki bir gece 2 gibi bir de 5.30-6 gibi uyaniyor aciktigi icin canim. Ilk zamanlar sabah uyandiginda daha uyumuyordu canı sıkılmış gibi sesler cikariyordu ama sonra babasi 7 de işe gidince bebegi yanima almaya başladım ben uyurken o da bana bakarak tekrar uyumaya başladı
2yasina kadar inatla ayni saatte uyuttum.ama tek basina asla uyumazdi.2yasindan sonra birden bire uykusu duzeldi.yine cok sevmez.ama tek basina uyumaya baslamisti.en gec 9da uyur.sabah en gec 7bucukta kalkar.simdi 6yasinda uyuyarak tum zamanimi bosa harciyorum diyo.uçağınış iniş ve kalkışında emzirmen gerekli emzik biberon da olur.
aynen çok şey denedim. hala yok oğlumun düzeni. 2,5 yaşındaydı.gündüz kazara uyuttum. sonra gece 1 oldu. hadi oğlum yatalım dedi. ben yarın uyuyacağım, şimdi uyumak istemiyorum dedi. yataktan nefret ediyor resmen. anne ben uyumayı sevmiyorum diyor. bazen 9 da bazen 12 de uyur.
ay lafa bak. benimki 5 yaşında. çok uğraştım ayrı yatırmaya. uyurken illaki ona sarılmamı istiyor. çok uykusu varsa bile 20 dk dan önce uyumuyor. önyargısını kırabilse süper olacak ama kıramıyor.2yasina kadar inatla ayni saatte uyuttum.ama tek basina asla uyumazdi.2yasindan sonra birden bire uykusu duzeldi.yine cok sevmez.ama tek basina uyumaya baslamisti.en gec 9da uyur.sabah en gec 7bucukta kalkar.simdi 6yasinda uyuyarak tum zamanimi bosa harciyorum diyo.![]()
Anladim. Bizim doktorda tamamen karsi 6 aydan once ek gidaya. Gerci ben gecen kiraz suyu verdim 1 2 damla :)
Anladim. Bizim doktorda tamamen karsi 6 aydan once ek gidaya. Gerci ben gecen kiraz suyulcuyoruz
Nova ferrum :)Kabizlik yapmayan demir ilaci bulmak lazim.ek gidaydi demir ilaci derken yavrular kabiz olacaklar.instg da bsyanlar bi demir ilacindsn bahsediyolardi ama kabizlik yapmiyo diye.adini unuttum tekrardan bakmak lazim.
Valla doktor hic tahlilden bahsetmedi. Direk 4. Ay basliycaz dedi.demir testi yaptırmadan çok uygun değil. demir zehirlenmesi olabilir. bebeğin ihtiyacı varmı varsa ne ölçüde verilmeli ona baktırmalısın. ben oğlumda vermedim. demir oksijenin vücutta taşınmasını beyne gitmesini sağlıyor ya. yani kafası daha çok çalışıyor. bence efsunun ihtiyacı yok :)
Cok arastirdim cnm dedigin gibi salgın fazla ama kimi koruyuculugu var dedi kimi yok dedi sanirim yuzde 60 koruyormus allaha emanet artikNova ferrum :)
Valla doktor hic tahlilden bahsetmedi. Direk 4. Ay basliycaz dedi.
gurbet d vitamini zaten size gerek degildi sanirim erken kapandigi icin bingildak. Ama keske rotayi yaptirsaydin. Bu yillarda asiri salgin rotavirus malum mülteci sorunu vs turkiyenin tum hastalik haritasini degistirdi.
Yok aslinda durum su virusu kaparsa hastalaniyor yine ama vucut virusu tanidigi icin 1 2 gunde atlatiyor. Ama asilanmamis vucut viruse tamamen yabanci oldugu icin daha agir atlatiyor.Cok arastirdim cnm dedigin gibi salgın fazla ama kimi koruyuculugu var dedi kimi yok dedi sanirim yuzde 60 koruyormus allaha emanet artik
Yaptı doktor rotateq yapalım dedi o an için sorgulamadım. En suçsuzu o dedi. 4 aylık kontrolde tekrar soracağımCanım neden rotarix yaptırmıyosun 6. Aydan sonra yaptırmamış olursun 7 de yaptırıp risk alma bence