2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bende 3 gundur fıldır fıldır gezıyorum. Esım hatta bugun dedı yoldadoguracaksın. Dedım son zmnlarım hergun dısarı cıkmak ıstıyorum. Cunku mınımum 20 gun evdeyım. Dr harıcı bıryere cıkamam sonra baslarım gezmeye yıne. Yıne de ıkı cocuk farklı ıkıcocık bır bebek farklı yanı.

Gözunaydın Allah analı babalı buyutsun cnm darısı basımıza

Allah yardımcın olsun canım

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah :)
Seninki gelecek heralde durası yok sağlıkla inşallah

S Shezofren88 senden once dogumhaneyi de gördüm
Ben görmüştüm bi ara acile gitmiştim oraya yolladılar hemşireye bi geziyimmi dedim güzeldi ama sancım gelirse inşallah o an nasıl görürüm bilmiyorum :))
Gözünaydın canım sağlıkla büyüt inşallah

Iyı geceler arkadaslar. Yenı dogum yapan arkadaslar Allah anaöı babalı buyutsun ınsallah gozunuzaydın. Gecmıse cok bakamıyorum tel arızalandı garantıye gıttı. Ipadde ekran catlak tuslar sıkıntılı. Teknolojıden madur kaldım bu ara.
3 gundur hergun dolanıyoruz. Gezmek ıyı gelıyor tabı on dk da wc ıhtıyacımız olmasa daha ıyı. Esım depent mı taksan demeye basladı cunku on dk da bır bı yere sapmak durumunda kalıyoruz bu yuzden de cok uzaga gıdemıyoruz. Ya avm ya restaurant.

Bende duramiyorum. Agri sanci sizi geliyor geçiyor. Plaja giden otobusle ask yaşıyorum resmen. O her gecisinde bakiyorum peşinden. Hasema olsa gidip aksama kadar suda oturup gelcem

Sizi görünce duygulandım tam 1 sene önce bu gece hatta şu saatlerde suyum gelmişti :) 19 temmuz son gündü ama 8inde aldım kucağıma oğlumu :) şimdi yatağında uyuyor yedi dişi çıktı peşinde koşmaktan aldığım 17 kilo tamamen gitti :)) yani keyfini çıkarın zaman çok çabuk geçiyor ahh ahh ne güzeldi o gün..

Allah analı babalı büyütsün, ömrü uzun olsun gözünüz aydın :)

Rabbim uzun omur versin evladiniza. Gerçekten zaman ahir çok cabuk geçiyor.

Annelik başka gercekten. Şu erkekler diyorum hiç zora gelemiyor hemen istiyolarki bebek gülücükler dağıtsın ağlamasın birde her işi savsaklayarak yapmaları yokmu seni iyi anlıyorum ama yapacak bişey yok evde huzursuzluk olmasın sonra sen içine atarsın patlarsın vs ne gerek var annen destekçin olur gidip kafa dağıtmak en mantıklısı bende doğumdan sonra gideceğim inşallah

Amin İnşallsh canım bende öyle oluyorum ama ıkınmıyorun korkudan buda yakın oldugunu gösterio bence çünkü hiç böyle olmadım

Yine uyandıramadığım bi kızım var, yarım saat uğraştım eşim yeter artık çocuğu rahat bırak dedi korkuyorum hasta olacak diye
uyandırmalısın üst komşumuzuz bebeği öylr sarılık olmuş yeni hemde daha eski bi hikaye değil uyuyup duruyordu uyandıramıyorduk çpcuk sarılık oldu hastanede yattı demiş.kesinlikle uyandırıp sık sık emzirmek gerekmiş

gözin aydın canımm yaa Allah sağlıklı uzun ömürler ve hayırlı evlat olmayı nasip etsin Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…