- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.501
Rabbim nasip eder inşallah☺
Valla bende 3 gundur fıldır fıldır gezıyorum. Esım hatta bugun dedı yoldadoguracaksın. Dedım son zmnlarım hergun dısarı cıkmak ıstıyorum. Cunku mınımum 20 gun evdeyım. Dr harıcı bıryere cıkamam sonra baslarım gezmeye yıne. Yıne de ıkı cocuk farklı ıkıcocık bır bebek farklı yanı.Bence olabildiğince relaks olalim kizlar. Her belirtide eyvah doguruyorum demek bizi daha da geriyor gibi. Ben gibi de olmayin tabi. Yere yapisip da 3 saat sonra otobuse yarim km yürüyüp sonra otonusle hastaneye gidip geri otobusle dönmeyin
evrt cnm etmelısınArkadaşlar göğüs kalkanı almıştım çantaya koymadan onu da kaynatıp sterilize etmek gerekir mi sizce
Gözunaydın Allah analı babalı buyutsun cnm darısı basımızaKızlarrr ben anne oldum:) çok şükür Allahıma ameliyat güzel geçti oğlumun sesini duyunca okadar duygulandm ki gözlerimden yaşlar süzüldü gerçekten bambaşka bir duyguymuş.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bekleyen arkadaşlarımada en güzelinden yaşatsın..
Allah yardımcın olsun canımKimse yazmamış bana ama devam edeyim. Kalp atışları tekdüze gittiği için dr bebek sıkıntıda olabilşr dedi. Serum bağlıyken hareket ediyor serum yokken hareket etmiyor ve kalp atışları düzleşiyor. Sonuç olarak her an sezeryana girebilirim. Dularınızı bekliyoruz
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah :)Kızlar nasılsınız giremiyorum artık. Oğluşumla yapışık ikiz gibiyiz. :) doğum hikayeme gelirsek anlatmaya başlıyım.
Sancım suyum vs hiç bişeyim yoktu. 5temmuz gününe yatış verdi doktor 40+1 olıyordum o gün. Bir hafta daha bekleyebiliriz dedi doktor. Bebeğin iri değil dedi. Doğumdan 4gün önce 2700 demişti. Ben beklemek istemedim. 40doluyor sonuçta gelişim tamamlandı dedim ve kakasını yemesinden korktum.
Sabah 9da yatışım yapıldı. Açılmam 3cm imiş. Bekleyelim biraz dediler. Bu arada bebeğin kalp atışları 70lere düştü. Doktor geldi. Kordon dolanıyor sağına yat dedi. Oksijen verdiler bana. Biraz düzeldi sonra çok şükür. saat 10 da suni vermeye başladılar ama çok az açtılar. Bir saat filan geçti. 4cm oldu açılma. Sancılar artmaya başladı. En son 12 buçukta ben artık Allah’ım yardım et diye gözlerim kapalı inliyordum yatağın kıyısına yapıştım ebe geldi. 5cm dedi. Şok oldum. 10cm olana kadar dayanamam diye düşündüm. Annem eşim Kardeşim ağlamışlar hep. Gözüm görmedi onları. Sezeryanmı olsa epiduralmi alsa diye konuşmuşlar. Sonra 15-20dk geçti 5cm dediğinden itibaren birden ıkınma geldi bana bağırdım. Ebe geldi tam açılma var doğumhaneye alıyoruz dedi. Ben ikinci kere şok! Aldılar beni tekerlekli sandalyeye indik doğumhaneye. Ben bağırıyorum hala ıkınma geliyor diye ıkın dediler masaya aldılar. Doktor geldi. Hadi güçlü ıkın dedi doktor afedersiniz büyük tuvaletimi yapar gibi tüm gücümle ıkındım. Sonra birden oğlumun ağlamasını duydum o an anlatılmaz kızlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Onu görünce bütün ağrılar sancılar bitti zaten. O mis kokulu yavrumu kucağıma bi aldım kimselere veresim gelmiyor valla:)
Bu arada iyi ki bir gün fazladan bile beklememişim oğlum doğum hanede yaptı kakasını. Belki yarım saat geçse karnımda yapacaktı.
Kilosu da 3050 gr oğlumun. Ultrasondan daha fazla çıktı. Ya da 4günde 350gr aldı :)
Biraz uzun oldu kusura bakmayın kızlar:))
Seninki gelecek heralde durası yokKizlar hastanedeydim yine
Aksam ustu cok agrim oldu .Esim biraz hava alalim dışarı cikalim dedi .Ciktik yarim saat sonra agri girdi karnima .Esime beni hastaneye götür hemen dedim .Ilk kez kendim istedim gitmeyi .Yolda giderken kendime geldim biraz .Düzensiz sancilarim cıktı. Acilma var mi diye bakcakti istemedim .Dr da hastanedeymis.Telefonla konustuk.Ama ameliyat uzun diye beklemedim eve gidiyoruz.Bir sey olursa gece gitcez .
Ben görmüştüm bi ara acile gitmiştim oraya yolladılar hemşireye bi geziyimmi dedim
Gözünaydın canım sağlıkla büyüt inşallahKızlarrr ben anne oldum:) çok şükür Allahıma ameliyat güzel geçti oğlumun sesini duyunca okadar duygulandm ki gözlerimden yaşlar süzüldü gerçekten bambaşka bir duyguymuş.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bekleyen arkadaşlarımada en güzelinden yaşatsın..
Hamdolsun daha iyiyiz canım daha da iyi olucaz allahın izniyle henüz oğlum çıkmadı ama çıkıcakNasılsın canım bebiş nasıl toparlandiniz mı
Valla bende 3 gundur fıldır fıldır gezıyorum. Esım hatta bugun dedı yoldadoguracaksın. Dedım son zmnlarım hergun dısarı cıkmak ıstıyorum. Cunku mınımum 20 gun evdeyım. Dr harıcı bıryere cıkamam sonra baslarım gezmeye yıne. Yıne de ıkı cocuk farklı ıkıcocık bır bebek farklı yanı.
Bende oyleydım. Bu ara sunu dıyorum ıcerde daha mı guvende acaba dursun durduğu kadarDoğuranları kıskanıyorum
İnşallah canım Rabbim sabir versin hepsi geçecek yeter ki iyi olun sağlıklı olun.Hamdolsun daha iyiyiz canım daha da iyi olucaz allahın izniyle henüz oğlum çıkmadı ama çıkıcak
Kızlarrr ben anne oldum:) çok şükür Allahıma ameliyat güzel geçti oğlumun sesini duyunca okadar duygulandm ki gözlerimden yaşlar süzüldü gerçekten bambaşka bir duyguymuş.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bekleyen arkadaşlarımada en güzelinden yaşatsın..
Rabbim uzun omur versin evladiniza. Gerçekten zaman ahir çok cabuk geçiyor.Sizi görünce duygulandım tam 1 sene önce bu gece hatta şu saatlerde suyum gelmişti :) 19 temmuz son gündü ama 8inde aldım kucağıma oğlumu :) şimdi yatağında uyuyor yedi dişi çıktı peşinde koşmaktan aldığım 17 kilo tamamen gitti :)) yani keyfini çıkarın zaman çok çabuk geçiyor ahh ahh ne güzeldi o gün..
Açılma olmasının belirtisi yok mu vucudumuzu dinlesekEline eldiven takıp bakıyor canım :) hoş birşey değil ama çok moda sürüyor merak etme :)
Annelik başka gercekten. Şu erkekler diyorum hiç zora gelemiyor hemen istiyolarki bebek gülücükler dağıtsın ağlamasın birde her işi savsaklayarak yapmaları yokmu seni iyi anlıyorum ama yapacak bişey yok evde huzursuzluk olmasın sonra sen içine atarsın patlarsın vs ne gerek var annen destekçin olur gidip kafa dağıtmak en mantıklısı bende doğumdan sonra gideceğim inşallahSağolun kızlar. Eşimle öyle atisir barisiriz biz ama bu stresle yine kavga etcez kesin yani. Beyimiz sürekli uyuyor benim uyuyamadıklarimi da kendine hak görüyor sanki bir de depresyonda ona ne oluyorsa çok bıkmış çocuk aglamasindan derdini anlamamaktan. Günün 2 saati bile bakmıyor çocuğu. Daha doğrusu bsktirmiyorum çünkü her aglamasinda gaz şurubu mu versek diyor. Şimdi ben buna nasıl emanet ederim çocuğu. Daha bir kere alt değiştirdi. Acil bişey çıksa altını değiştirmek zorunda kalsa Söve Söve her şeyi yanlış yapacak sinirden kızarcak bozarcak. Bugün evi süpürdü tuvaletleri yikadi gönlümü aldı ama gene uyumaya gitti şuanda.
Altini acip islak mendille silince ayilmiyo mu canim? Yada soyup komple mendille silsen rahatsiz olup uyanmaz mi?Yine uyandıramadığım bi kızım var, yarım saat uğraştım eşim yeter artık çocuğu rahat bırak dedikorkuyorum hasta olacak diye
Amin İnşallsh canım bende öyle oluyorum ama ıkınmıyorun korkudan buda yakın oldugunu gösterio bence çünkü hiç böyle olmadımİlk doğumumda gaz sancısıyla gittim gece afedersin kabızmışım gibi tuvalete gidip gidip ıkındım sanki geliyor da gelemiyor gibi yani sonra nişanım geldi ve ben toplam 1.5 saat içinde bebeğimi kucağıma almıştım tabii sen bir haftadan bahsediyorsun aynı şey olmayabilir ama hem kendime hemde sizlere benim ilk doğumum gibi kolay bir doğum diliyorum
uyandırmalısın üst komşumuzuz bebeği öylr sarılık olmuş yeni hemde daha eski bi hikaye değil uyuyup duruyordu uyandıramıyorduk çpcuk sarılık oldu hastanede yattı demiş.kesinlikle uyandırıp sık sık emzirmek gerekmişYine uyandıramadığım bi kızım var, yarım saat uğraştım eşim yeter artık çocuğu rahat bırak dedikorkuyorum hasta olacak diye
gözin aydın canımm yaa Allah sağlıklı uzun ömürler ve hayırlı evlat olmayı nasip etsin Allah analı babalı büyütmek nasip etsinKızlarrr ben anne oldum:) çok şükür Allahıma ameliyat güzel geçti oğlumun sesini duyunca okadar duygulandm ki gözlerimden yaşlar süzüldü gerçekten bambaşka bir duyguymuş.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bekleyen arkadaşlarımada en güzelinden yaşatsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?