- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.521
Ciddi misin canım doktora devam edeyim mi dedim et dedi ben de mikrop kalmasın diye habire alkol sürüyorum ben de büyük ihtimalle giderim yarın göbek bağı düşmüş sayılır tek bir parça kalmış çıkmayanAllah kolaylık versin canım.. Zor dönemler babalar anne gibi düşünemiyor ne kadar düşünselerde.
Hemen sonra 3 kilo, 15 gün içinde 5 kilo daha gitti toplam 8 kilo verdim 7 kilo daha fazlam var .(15 kilo almıştım)
Benimkisi de göbek düştükten 5 gün sonra gün gece kanayıp kurumuş, leke yok ama daha hala kuru kan var orda. Sakın alkolle temizlemeyin sürmeyin daha çok kanatırmış. Bende geçmezse p.tesi doktora gidicem şu an sadece kuru kan var azıcık.
Canım sürekli kuru kan görüyorum her alt açtığımda..Hastaneden cikarken cocuk dru soyle dedi bize. Eger kan koyu renkli kurumus eski kansa siknti yok. Ama parlak kirmizi taze kansa aktif kanama olabilir ona bakmamiz lazim.
Teşekkür ederim yarın götürürüm büyük ihtimalleDuserkende dustukten sonrada supruntu şeklinde kan geliyor yani ic zibinina falan bulasiyor yada kanayip kurumus sekilde sekilde gozlemliyorsun. Ama aktif bir kanama olmuyor. Bu uc dort gun surebilir. Kizimda bu sekilde olmustu. Ama canli kirmizi ce aktif bir kanamaysa dr a goturmelisin.
Adaçayınıda dene istersen canım o da açılmayı sağlıyormuş. Amin inşallah hiç anlamadan çıkartıverelim :) duydum canım annemede hatırlatayım bakayım ama bizde yok nerden bulabiliriz ki acaba birde tam olarak nasıl yapılıyorBendee bu hafta başlycam hurma olayına :) inşallah kolay doğumumuz olur ya. Fatma ana otu duydun mu hiç annem umreden getrmişti doğum başladığnda onu kullanacağız inşallah doğumu kolaylaştırıyor Allahın izniyle ♡♡♡
Altını açıp siliorum canım ama vücudunu uykuda hiç silmedim. Korkmaz nı öyle de?Altini acip islak mendille silince ayilmiyo mu canim? Yada soyup komple mendille silsen rahatsiz olup uyanmaz mi?
Uyandırıyorum canım ama çok zor uyanıyor kuzum uyanıncada 10-15 dk emip uykuya dalıyoruyandırmalısın üst komşumuzuz bebeği öylr sarılık olmuş yeni hemde daha eski bi hikaye değil uyuyup duruyordu uyandıramıyorduk çpcuk sarılık oldu hastanede yattı demiş.kesinlikle uyandırıp sık sık emzirmek gerekmiş
Yillarca yurtdisinda yasamislar daha yeni kesim dönüş yaptilar. Orada es yok dost yok bunu ovmus durmuslar herhalde buda boyle olmus. Tahammülü yok baskasina. Aksam olmus saat 5 esim gelecek kan ter yemek yapiyorum o arada derede zeytinyağlı yapacagim diye uğraşıyor ocak basina gidip yalniz bu yaniyor yalniz bu cok kaynamis deyip duruyor ona ragmen sukur ki yarim saatte çıkarttım aksam yemegini. Karnima bi dokundum cayir cayir yanıyor. Sigara kokusu gelecek diye cami acamadigimi sonradan fark ettim
Canim parmagima islak mendili dolayip kucuk kucuk kollari bacaklari gidiyi goguse dogru siliyorum. Uykucu minnos ayiliyor hic korku tepkisi vermedi ama rahat uykusindan uyandigi icin mutsuzdu. O firsattan istifade memeyi agzina sokunca gene mutlu oldu.Altını açıp siliorum canım ama vücudunu uykuda hiç silmedim. Korkmaz nı öyle de?
Uyandırıyorum canım ama çok zor uyanıyor kuzum uyanıncada 10-15 dk emip uykuya dalıyor
Günaydın canım, alkol mikrobu kırar temiz tutar ama kanı seyreltir, yani kanayan yeri daha da kanatır canım bu sebepten dolayı...bana da kızkardeşim söyledi, o hemşire. Önce kullandığımzda zaten ölü kordona sıkıyorduk alkol kurutsun diye, göbeğe sıkmıyorduk.Ciddi misin canım doktora devam edeyim mi dedim et dedi ben de mikrop kalmasın diye habire alkol sürüyorum ben de büyük ihtimalle giderim yarın göbek bağı düşmüş sayılır tek bir parça kalmış çıkmayan
Canım sürekli kuru kan görüyorum her alt açtığımda..
Taze kan da görüyorum eşime gösteriyorum o görmüyor göbek deliğinin içinde şimdi düşmek üzere hepsi çıkmış küçük bir parça kalmış ip gibi ince internette çok kötü şeyler yazıyor korktum biraz
Teşekkür ederim yarın götürürüm büyük ihtimalle
Tamam canım bi dahaki sefere deniyim bakalım. Inşallah uyanır bizimki tam uykucu çıktı :)Canim parmagima islak mendili dolayip kucuk kucuk kollari bacaklari gidiyi goguse dogru siliyorum. Uykucu minnos ayiliyor hic korku tepkisi vermedi ama rahat uykusindan uyandigi icin mutsuzdu. O firsattan istifade memeyi agzina sokunca gene mutlu oldu.
Canım kakasını yutması strese girmesiyle ilgili 40 haftayı tamamlamadan yutanda var 42 haftaya kadar bekleyende. Sen kendini strese sokma ki bebekte rahat etsin içerde stres olmasın.Ben hala dogurmadim ya cildircam bugun sabahtan aksama kadar disardaydim eve geldim tık yok hala .niye doğmuyor bu çocuk .kakasını yapcak yicek diye ödüm kopuyor.Her gelen ufacık ağrıda heycanlanır oldum ama şuan çok moralim bozuk iyice sıfırlandım sabrım kalmadı artık doğsun istiyorum
Günaydın canım benim ağrım yok yine uyuyamıyorum :) kötü düşünme o süt gelecek başka yolu yok beyne kötü elektrik yollamıyoruz ya gelmezse diye. Gelecek işi ne:)O kadar agrim oldu yine uyuyamadim .Gunaydin kizlar
S Shezofren88 dogumdan sonra sut gelmezse mama veriyorlarmis .Ama biberonla degil .Enjektorle .Hosuma gitti bizim istedigimiz gibi yani .
Bizim senle tarihler yakın, ben birkaç gün geriyim heralde, dün bende de nstde birkaç kez 50-65 arası çıktı. Yaklaşıyoruz sona hayırlıysıyla..Kizlar 50 75 arasi sancilarim cıktı düzensiz. Geceki durumu soyledim .Normal, bekliyoruz artik tarzında konustu .Her an her sey olabilir.
Gece hastanede 5 dogum varmis nst de yığılma vardi.Doktorun da perti çıkmış.
S Shezofren88 yoksa o bes kisiden biri sen misin
Benimkide eskisi kadar iştahlı değil gibiYine uyandıramadığım bi kızım var, yarım saat uğraştım eşim yeter artık çocuğu rahat bırak dedikorkuyorum hasta olacak diye
Çok kısa sürüyor demek istemiştim canım :) bir kaç saniyede bitiyor. Sanırım yokAçılma olmasının belirtisi yok mu vucudumuzu dinlesek
Çok büyük geçmiş olsun canım. Tez zamanda geçer inşallah.Kızlar ben çocuk anası olmadan dert anası oldum :)
Şu gebelik süresince başımıza gelmeyen maddi problem kalmadı, çok şükür başa çıkılmayacak şeyler değildi.
Sonra ailelerin bilinçsizce yük olmaları, evde yatılı misafirler falan derken zor günler geçirdim.
Hadi neyse, sağlık olsun gerisi geçer diyorum ama o da yakamızı bırakmıyor. En son 32. haftada idrar yolu enf. ve fmf atağı dolayısıysla hastanede yatıp kilo filan vermiştim ve 32den beri evdeyim, oh mis rahatım derken bu sefer cuma günü itibariyle yeni maceralar başladı.
Cuma akşama kadar hiç bir sorunum yoktu. akşam 5 dk içinde sırtıma kulunç ağrısı gibi bir ağrı girdi ve sırtımın sağ yarısını sardı. Hareketi bırakın nefes almak bile işkence oldu. Eşim masaj yaptı falan da biraz rahatladım derken, o uyuyunca geceyarısı da yüz felci oldum. Aynı anda sırtımdaki ağrılar karnıma ve kasıklara da vurunca aha dedim şimdi tam oldu.
Cumartesiyi hastanede geçirdik, hemşire diyor ki tarif ettiğin ağrılar doğum ağrısı, şu anda doğuruyorsn diyebilirim.. Fakat nstde önemli bir sancı çıkmadı (gece evde çok daha fazla sancı hissetmiştim, orada azaldı nasılsa)... Kendi doktorumun muayanehansindeki hemşire de karnın aşırı sert dedi.
KBBden de yüz felci ilacını aldım, kortizon... Gebelikte riskliymiş ama kullanmaktan başka çarem yok. Plesantandan bebeğe geçiyormuş. doğursam bu sefer süte geçiyormuş. İlacın süresi 15 gün.. Bir yandan yaz gebeliği zor, terden sürekli sırılsıklam haldeyim birçok kişi gibi. Ama şimdi diyorum ki en azından süte geçmesin ilaç, tedavi bitene kadar beklesin bebiş. Bakalım ne olacak.
Evden de dışarı çıkmıyorum ama arkadaşım , annem diyor ki kesin nazar var. bu kadar şey üstüste gelmez. Bildiğiniz etkili bir dua varsa paylaşır mısınız?
Bi aletle yapsa neyse elleriyle mi bakarlar acaba ? Çatı muayenesi olanlar, helpp!!
Çok büyük geçmiş olsun canım. Tez zamanda geçer inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?