Canım işin içine kan girince acile gitmekte fayda var bence bisey yoktur belki ama için rahat etsinKızlar iki gündür midem biraz iyiydi pek bulanmıyordu .Biraz önce açtım, tam yemek yiyim dedim hafif koku alınca başladım öğürmeye ve sarı su kustum resmen .İçinde de kan vardı.Sebebi ne olablr sizce?
Canım boğazın yıprandığı için öğürürken ondan kanamış olabilir bazen yıpratınca boğazı oluyo başka bişey olduğunu sanmam korkma canımKızlar iki gündür midem biraz iyiydi pek bulanmıyordu .Biraz önce açtım, tam yemek yiyim dedim hafif koku alınca başladım öğürmeye ve sarı su kustum resmen .İçinde de kan vardı.Sebebi ne olablr sizce?
Canım boğazın yıprandığı için öğürürken ondan kanamış olabilir bazen yıpratınca boğazı oluyo başka bişey olduğunu sanmam korkma canım
Canım işin içine kan girince acile gitmekte fayda var bence bisey yoktur belki ama için rahat etsin
Canım doktoruna yazabiliyrsan en iyisi zaten. Soracak kimsen yok sandım benBende korktum ama en iyisi doktoruma yazmak galiba.O ne derse onu yaparım artık.
Canım doktoruna yazabiliyrsan en iyisi zaten. Soracak kimsen yok sandım ben
Bnmde kusmaktan boğazım tahriş oluyo ve kan geliyor canm korkma ölüyorm sabahlarıNormalde pekte kusmuyorum sadece sürekli öğürme oluyor.Dedeğin gibi öğürmelerden boğazım tahriş oldu galiba canım.
Sagol canim tesekkurler cevaplarin icinKeseyi gördüysen için rahat olsun.8.hafta da kalp atışını duyarsın İnşAllah.Herkes de belirti olacak diye bşy yok canım,kişiden kişiye değişiyor.
Emin ol yoktur içini ferah tut baslarndyz ya hamilelgn vucudmz farklı tepkiler verebiliyor benim de bulantim başladı bugün. Belki de boğazın agriyordr tahriş olup kanamstrİnşAllah kötü bşy yoktur canım ya.Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin İnşAllah.
Bnmde kusmaktan boğazım tahriş oluyo ve kan geliyor canm korkma ölüyorm sabahları
Emin ol yoktur içini ferah tut baslarndyz ya hamilelgn vucudmz farklı tepkiler verebiliyor benim de bulantim başladı bugün. Belki de boğazın agriyordr tahriş olup kanamstr
sağol canm 10 ocakta randevum var doktora sorarm artkCanım bacak ağrısı D vitamini magnezyum kalsiyum eksikliklerinden olabilir sağlık ocağında bi baktır istersen yakınlarda doktor randevun yoksa. Benim sağ bacağım da aynı şekilde ağrır D vitaminim eksikmiş. Şimdi bebek de alıyor onları eksilmiş olabilir senin de.
Kızlar bana hastanede de saglik ocaginda da D vitaminine bakilmamis. Yarin saglik ocagina gidecegim . Tsh seker icinde bir kontrol amacli. D vitaminine saglik ocagi bakabiliyor degil mi ?
Insallah hersey saglikla devam eder. Karaciğer enzimlerindeki deger yuksekligi neye sebep oluyor hamilelikte ?Merhaba arkadaslar.umarim ben de agustos annesi olacagim.Fakat karaciger enzimlerim hafif yuksek.takibe alindim.yukselmeye devam ederse 10.hafta gibi gebelik sonlandirilmasi bile dusunulebilir.bu cuma kalp atisini dinlemeye gidecegiz.ama haftalardir korku endise icindeyim.sevinemiyorum bile.sagolsun ilk gittigim dr butun felaket senaryolarini onume koydu.yeni bir dr dan randevu aldim.umarim o icimi rahatlatacak bir seyler soyler
ankara.Medical park ile ne kadar anlaştın canım
Neler var içinde hangi şehirde ve ilçede ?
burada saglik ocagi d vit bakmiyor.Kızlar bana hastanede de saglik ocaginda da D vitaminine bakilmamis. Yarin saglik ocagina gidecegim . Tsh seker icinde bir kontrol amacli. D vitaminine saglik ocagi bakabiliyor degil mi ?
6+2 de karından baktı ve kalp atışını duyduk çok şükür.doktor garanti olsun diye 8. hafta gel demiştir.çünkü 6. haftada duyulmayabilir demişti doktorArkadaslar ben ilk gebeligimde kalp atislarini altinci haftada duymustum ama bunda doktor sekizinci hafta cagirdi. Siz kacinci haftada duydunuz bebginizin kalp atislarini? Sekizinci haftaya kadar beklemeye gerek var mi? Merak ediyorum cok.
Burasi neresi :) ben ankara keciorendeyimankara.
7500tl.
10muayene. kan testleri. oda susleme. dogum. babaya mini check up. 1 psikolog gorusmesi. emzirme egitimi.
burada saglik ocagi d vit bakmiyor.
Insallah hersey saglikla devam eder. Karaciğer enzimlerindeki deger yuksekligi neye sebep oluyor hamilelikte ?
Gebelikte ki rutin testlerde mi ogrendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?