2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende o kadar yor
Bende o kadar çabuk yoruluyorum ki hiç bı işimi göremiyorum artık. Yüruyemiyorum bile Benim hiç kimsrm yok yanımda bı çocuğumla yapayalnız im.Beni de göre göre bile bile bu halde memleket e çağırıyorlar orda doğum yapayım diye. Nasıl gideyim o kadar ağırlaştım ki daha 32.haftadayim.Kimsenin gelesi de yok bilet aldığı da yok, ne diyim Allah'tan bı sürü şey halledip öyle çıkmıştım tatile, zaten okulda yarın son günüm Geri kalan ufak tefek işlerimi hallederim yavaş yavaş. Birde sağa sola haber bıraktım Haftanın üç dört günü yarım gün yardımcı alicam yanıma, ev işi ,yemek,temizlik. İnşallah gönlüme göre bulurum da önümüzdeki kara kışı atlatirim hayırlısıyla.

Üzülme canım Allah yardımcın olsun bende tek başımayım. Yemeği zor yapıyorum dediğin gibi halsiz yorgun uykusuzum. Haliyle gergin ve sinirli.. geçecek bu günlerimiz sabret. Allah kimseye muhtaç etmesin

Topic kaynana dert yanma platformuna dondu meger herkes bir dokun bin ah isit haldeymis Allah herkesin yardimcisi olsun valla. Erkek anneleri ve gelecegin kayinvalide adaylari olarak bu gunleri unutmamak gerek

Yeni bi konu açalım diyorum size bu konu bizim doğum mevzunu kapattı resmen Allah hepimizin yardımcısı olsun ve geleceğin iyi kaynanaları olmayı nasip etsin

beraber mi yasiyorsunuz ?

Oglum 2015 dogumlu bu dagitma işlerini 3 ay önce birakti şükür simdi hep derli toplu olsun derdinde nasil çözüm buldun dersen dolaplari bosalttim onun erişemeyeceği yerlere koydum herseyi
Mesela bebegin kıyafetlerini çekmeceye koyamıyorum yine aşka gelir boşaltır diye dolabin üst raflarinda hepsi

Utanma kız yapsınlar bi daha böyle dönemler gelmez bak benimki de aynı bu arada üstüne su damlasin hayatta durmaz onunla değiştirip hemen bi de kendi yapiyo seciyo guyana bütün dolabı cekmeceleri alt üst

Hangi marka banyo temizleyici şoktan en son mintaks yağ çözücü aldım mor şişe. Çok beğendim.
Banyo temizleyicisi dedinizde ben bugün bir hata yaptım bilmeyecek çamaşır suyu ve bulaşık parlaticisini dusakabine döktüm dökmez olaydım nasıl olduysa zehirli gaz çıktı hiç tahmin etmemiştim gerçekten zorla temizledim olmaz dimi bebeğinde birsey

Hangi marka banyo temizleyici şoktan en son mintaks yağ çözücü aldım mor şişe. Çok beğendim.
Bak resim ekledim.dusakabin camlarini ilk günkü gibi yapiyor.ama kokusu biraz agir . sadece sık ve sunger ile yay ovmana bile gerek yok.

Eklentiler

• 1567713964103207769007624872231.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 36
Uzun süre solumada allah korusun birsey olsa zaten önce sana olurdu.ama iki ürünü karıştırmayın etken maddeleri bilmediğin sürece yaniklara bile sebep olur bi anda ne olduğunu bile anlamazsin

Selam canım , bende seni merak ediyordum. Senin adına sevindim, ne güzel normal doğum a engel değilmiş, inşallah benimki de
öyledir maşallah bebeğine de

Uzun süre solumada allah korusun birsey olsa zaten önce sana olurdu.ama iki ürünü karıştırmayın etken maddeleri bilmediğin sürece yaniklara bile sebep olur bi anda ne olduğunu bile anlamazsin
Yok aslında yapmam ama parlatıcı ile etkileşim göstereceğini hiç düşünmedim gerçekten hızlıca atlattım ama işte bebeğinde birşey olurmu die düşündüm ciğerlerinde
Kendimden çok onu düşünüyorum annelik bu olsa gerek

Çocuktan sonra yapacağın en doğru hareket yardimci kadın almak
İyide olsan yapsan dizsen hersey dört dörtlük olsun paralandiğin ile kaliyorsun kocanda dahil kimseye yaranamiyorsun kendini harap ettiğinle kalıyorsun.o yüzden kesinlikle elinde mesleğin olacak parani kazanacak kimseye minnet etmeden istediğini yapacaksin.

tarak ve tırnak makasi gereksiz bence hastane icin canm zaten 1 2 gun .

masallah cnim sanirm bebekler artk hızlı kilo aliyor :) zaman daraldı. ve senin cidden dinlenmen gerek izni ne zamana düşünüyorsun

Hastaneye gidin her ihtimale karşı inşallah bisey olmamıştır bende amonyak kokusuna maruz kalmıştım

Bu hormonlar herkeste ters tepiyo galiba bende tüylü bi insanım gebelikte tüylerim azıldı en son 1 ay önce aldım hale çıkmadı doğum sonrası bu duruma üzülcem galiba
Benim de tüylerim iyice azalmıştı ama şu son zamanlar kuvvetlenmeye başladılar neyse bir buçuk ay katlanırım
Bende bi ara tamamen durdu dökülme şimdi yeniden başladı inşallah artmaz
Epilatörle aldım mümkün değildi öyle denize girmem hoş güneşten yeni çıkanlar sarardı nasıl olsa kaybolacaklar hormonlarımı tanıyorum tüylü dolaşamadım canım...
Ben göbek ve bel killarimla girdim denize rahatsız olan bakmasın bana kafasindaydim sonra öyle bi yandım ki zaten hiç bişey görünmüyodu kısa süre de olsa esmer olmak harika bişeymiş

Hanımlar bebeğim 32. Haftaya kadar doğum pozisyonundaydı sonra test döndü ben de biraz stres yaptım bol su ve yürüyüş iyi geliyormuş işe yaramadı . Bebek çatıya yerleştikten sonra pozisyon değiştirmesini kolaylaştırmak için kalçayı yukarda tutmak gerekirmiş gerçi benim henüz leğen kemiklerjme yerleşmişti ama dayanamadım resmen bi iki dk tepe üstü durdum bebeğim döndü sonra hickiriklarini da hissettim o zaman tamam dedim . Aradan biraz zaman geçti tekrar döndü gibi ama farklı bi pozisyona geçti anlayamıyorum .dedim birazdan hickirir ben o zaman anlarım pozisyonunu ama çocuğum inat etti resmen hickirmiyo. Gece gündüz sürekli hıçkıran çocuk inatçı çıktı inşallah doğru pozisyona geçmiştir yarın kontrolum var heyecanlı ve meraklıyım

Ya benim gelirim elimde olsa biraz daha farklı olurdu durum az çok yeterdi hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız ya bi doldurmaz benim kv eşimi zaten doldursa bugüne gelemezdik biliyor o da Allah sanada sabır versin
Bende bunalıp istifa ettim canım maaşımın az olmasına dertleniyordu şimdi sıfır maaşla oğlunun kazandığını yiyorum çatlasın Allah hepimize sabır versin kaynanalara da merhamet versin canım senin eşin de farkına varır inşallah bir an önce ozaman senin sorunların çoğu hallolur gibi sanki
beraber mi yasiyorsunuz ?
Hayır asla, ama kendisi hiç müsaitlik durumumuzu bile sormadan gelip 2 hafta 3 hafta 1 ay yani nekadar isterse kalıyordu şukadar kalacağım bile demiyordu aksine bana misafir muamelesi yapıyordu daha yeni evliyken başladı ilk 1 yıl öyle geçti anne kız kendi evleri gibi benim koyduğum eşyalar için bunun yeri burası değil falan bile diyecek kadar ileri gitmişlerdi ben çalışırken de gelip 1 ay kalmıştı o dönem olmuştu bu olaylar zaten benim evde olmayışımı fırsat bilmişler demekki ama hala konduramıyorum sağlıklı bir insanın yapacağı hareket değil ondan sonra biraz daha azalttı ama bebek doğunca yine başa döneceğiz büyük ihtimalle

insallah geçmiştir canm son pozisyonu 36 da alıyorlar diyorlar hep beklemek lazm . secde pozisyonunda durmak bebegin kanala dogru girmesini saglarmis ben suan hic bi hareket bile yapmiyorum ciddi sekilde kasilmalarim var ve is yapınca yürüyünce artıyor . bence bebegin bas aşağı pozisyonda olduğunu anlamak icin kasıklarına dokun dolgunsa kesin bası aşağıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…