2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Selam canım , bende seni merak ediyordum. Senin adına sevindim, ne güzel normal doğum a engel değilmiş, inşallah benimki de
öyledir maşallah bebeğine de

Teşekkür ederim canım açıkcası içim rahatladı biraz daha. Artık süreç bebeğin ne zaman gelmek istemesine kaldı. Rabbim sağlıkla hayırlı zamanda kolay doğumlar nasip etsin bizlere

masallah cnim sanirm bebekler artk hızlı kilo aliyor :) zaman daraldı. ve senin cidden dinlenmen gerek izni ne zamana düşünüyorsun

Kesinlikle almam lazım ama bebeğe bakıcı bakacak diye vicdan yapıyorum. Kendim daha az zorlanayım diye ise gitmeyip sonra çok küçükken bırakmak durumunda kalacağım diye korkum. 20 eylül de 37 haftam doluyor

Eğer doğumun bebeğe bi avantajı olmayacak gibi anlıyorum vatandaşlık vs. Bu sebeple bence gitmeyin derim sanırım her türlü zor olacak ama burada bi tık daha kolay olacak gibi. Birde Almanya da Türkiye’de ki gibi değil doğumlar sanırım 5 gün yatırıyorlar bu sürede kızınız için de çok zor olacak eşinizden baska destekçiniz de olmayacağı için

Valla mi mucize ürünler pesindeyim bu ara duşakabin çok kirlendi hafta sonu alalım hemen

Ben cifin banyo ve kirec sokucu spreyini kullaniyorum.. Ama mintaxın yağ sökucusunu kullaniyorum.. Çok begeniyorum mintaxı.. Banyo ürününü denemedim.. Cifin kokusu da hosuma gidiyor.. Simdilik cifle temizliyorum sonra bimdeki mikrofiber bezlerle kuruluyorum dusakabini.. Işıl ışıl oluyor

Canım benim o kadar mutlu oldum ki iyi olmanıza çok şükürrr sende iyisin Eymen de iyi yakında kavuşursunuz artık inşallah.. Aklım sizdeydi rahatladım..
Biz iyiyiz uykusuz gecelere devam kavuşmayı bekliyoruz bizde

Ayy insan gorunce evladini hele cabucak kavusmak istiyor.. Karnimdayken bu kadat heyecan yapmiyordum sizlerde insallag hayirlisindan guzel dogumlar yaparsnz

Anlayamıyorum algılaamıyorum bu kaynanaları.. Dua ediyorum Allah'ım beni şaşırtmasın bunlarla sınamasın böyle bi kaynana yapmasın. Nasıl bi kafayı yemişlik.. Allah yardım etsin
Vallahi bende anlamadım canıma tak etti resmen eşime dedim beni yüz göz etme konuş ben konuşursam kavga edicem ne demek özgür gelmedi bende onun yüzünden gelmedim Allah korusun inşallah çok çok iyi kaynanalar oluruz

Ayy insan gorunce evladini hele cabucak kavusmak istiyor.. Karnimdayken bu kadat heyecan yapmiyordum sizlerde insallag hayirlisindan guzel dogumlar yaparsnz
Yüzünü görünce daha bi aşkla bağlanıyor insan
Amin inşallah bende merak ediyorum kızımı o tekme atıp güçlendikçe iyice heyecan sarıyorr. Zaman azalıyor

Seninkiler iyiymiş benimkiler tam 1 ay sıcakta örümcek adam ve Batman kostümü giyinip dolastılar. Yıkayıp yıkayıp giydirdim. Onlarla inat kavgasına girecek gücüm yok valla ne giymek istiyorlarsa gıydoroyorum. Dün sıpsıcak havada kışlık esofman altı giysiler uste yesıl tshırt sırtlarına da canta dan kabul yaptılar. Güya ninja kaplumbağa olmus lar... Karışma fazla bu süreçte geciyor dönem dönem gelıyor... Şimdi ıkısınde anne bızı sevmeyecek mıısn kardes nıye gekıyorkı bızım zaten kardesım iz var diyorlar. Benım işim dogumdan sonra bebegı korumak. Buyukten cok korkuyorum hıc acıma yok. Bana karate yapıyor bak beni sevmessen bebege karate yaparım dıyo... Sürekli öpüyorum kokluyorum ama cocuk işte

Ayy aklim hep onda.. Bi de bana benziyor kerata gamzesi bile var oglumun cenesinde annesinden miras olucak ona eriyorum yuzunu gozunu hayal ettikce
Annelik delilik ya
Bizde odasından çıkmıyoruz
Gece elim kolum uyuşunca bi kalkıp yürüyeyim şöyle diyorum çıkıyorum yola amaa bil bakalım nereye kızımın odasına orada buluyorum kendimi gece bile
Evlat başkaymış daha doğmadan hissediyorsun elhamdülillah yaşattığı için Rabbime

Allah kimseyi evladiyla sınamasın ne zormuş ya.. Insan mahvoluyor kahroluyor.. Allah isteyen herkesin kucagini doldursun

O oda işini esimle biz beraber yapioduk.. Canimiz sıkılınca hadi eymenin odasina bakmaya gidelim diyoduk akşamları

Normalde de yapıyosa başka tabi canım. Ne mutlu hep yardım ediyormuş çok hoşuma gitti.
Oğlunda kızım gibi rüşvetçi desene gerçi benim kız çok inattir bazen dünyayı sersen onune banane der bildiğini okur. Bir güzel giydiririm ya sacları yaptırmaz papaz gibi gezer ya da ayakkabı giymez illa terlik der sen düşün görüntüyü

Aminn canım yaa. Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne baba olmayı

ay ne diyim ki kazayı bile sana suç bulmuş. geneki baska sehirdelermis ama buna şükür yani. birsey de denmez doğru diyorsun bnde diyemem demem kolay kolay iste ama gerek kalmıyor iste boyle seyler este bitiyor . bizimkininannesi herseye cok konuştuğundan bütün çocukları rahatsız bundan yani hep diyorlar birseye de karışma bir şeyi de beğen diye demekki bekarkende çektirmiş çocuklara bu arada o planlar hep denk gelir zaten o konu bizdede ayni . bir yere giderken genelde bizleler hatta esimin babannesi başka ilçede oraya bile biz giderken gelirler yoksa yok kolay kolay bizden ayrı gitmezler . en iyisi planlardan bahsetmeden birden kalkıp gitmek

Allah kolaylık versin geneki bisi kalmadi 20 eylule :) az daha sabir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…