Valla mi mucize ürünler pesindeyim bu ara duşakabin çok kirlendi hafta sonu alalım hemenBak resim ekledim.dusakabin camlarini ilk günkü gibi yapiyor.ama kokusu biraz agir . sadece sık ve sunger ile yay ovmana bile gerek yok.
Selam canım , bende seni merak ediyordum. Senin adına sevindim, ne güzel normal doğum a engel değilmiş, inşallah benimki de
öyledirmaşallah bebeğine de
masallah cnim sanirm bebekler artk hızlı kilo aliyor :) zaman daraldı. ve senin cidden dinlenmen gerek izni ne zamana düşünüyorsun
Kızlar yaaa, sıkıntıdan uyuyamadım. Ben bu hafta annelik iznine ayrılmıştım. Meb da öğretmenim. Eşim yurtdışında. Doğuma onun yanına gidecektim(3 hafta sonra,36.haftamda) ama annelik izninde olduğum için eşimin sigortasından yararlanamıyormuşum(bunu bugün öğrendim). Ya hemen aylıksız izne ayrılmalıyım(annelik iznini iptal edip) ya da doğumu burda yapıp(annelik iznine dokunmadan) gidebilirim. Şöyle ki; eşimin yanına gidersem orda kimsemiz yok, bir de kızım var(2 buçuk yaşında:aşırı nazlı ve bana çok düşkün) çok perişan oluruz gibime geliyor. Ailem doğumu burda yap, biz sana da kızına da bebeğine de çok güzel bakarız diyorlar(eminim bakarlar, çok kalabalıklar. Ablam sağlık bakanlığında çalışıyor, en iyi koşullarda doğumumu yapmama da yardımcı olur)..kızımı da eğlendirecek bir sürü ablası,abisi olacak.
Tek sıkıntım eşimden biraz daha ayrı kalacak olmamız. Özellikle kızımın ayrı kalacak olması. Babası gittiğinden beri iştahı da azaldı, babasını görünce “baba seni çok özledim” diyor hemen. Ama 36.haftamda gidecektim normalde zaten, doğumdan sonra bebeğin pasaportu çıkar çıkmaz da hemen eşimin yanına da gidebiliriz. Eşimden ayrı kalmaya ben de dayanabilir miyim bilmiyorum:/ burda doğum benim hayatımı çok kolaylaştıracak açıkçası ama kararsızım:/// sabaha kararımı verip ona göre işlemlere başlamak zorundayım. Bana bi akıl verin lütfen.
Valla mi mucize ürünler pesindeyim bu ara duşakabin çok kirlendi hafta sonu alalım hemen
Canım benim o kadar mutlu oldum ki iyi olmanızaKızlar hepinize cevap verdiğim bir mesaj olsun bu.. Valla yeni kendime geldim diyebilirim.. Sürekli uyuyorum bu normal miuykudan uyanıyorum süt sağıyorum yine uyuyabiliyorum.. Hamileyken hiç böyle uykucu olmamıştım dikislerim daha iyi.. Her sabah baticon dokuyoruz doktor oyle söyledi bir hafta boyunca yapcakmisiz.. Bi antibiyotik ve demir ilacı kullaniyorum.. Dün bacaklarım filan daha çok açıldı.. Daha rahat hareket etmeye başladım.. Tek korkum dikislere bisey olmasi.. Bi daha hastaneyle ugrasmak istemiyorum.. Oglum geldiginde sapasaglam olmak istiyorum.. Bunun dışında pzt karaciger için randevu aldim.. Hastanedeyken sirf bir deger normal araliktaydi, diğeri 200kusurdu.. Belki dusmeye devam etmiştir.. Artik pzt doktor ne diycek bakcaz.. Bu arada ben hastanedeyken sağlık ocağı aradi.. Doğum yapmissiniz dedi hemşire.. Ben şok nasıl haberleri oldu.. Masallah dedim devlete.. Zaten devlet hastanesi diyordum bu gorduklerimden sonra devletten şaşmıycam sanrm..
Süt sağmaya devam ediyorum.. Ama sol gogsum cok kotu oldu kizlar ya.. Kirmizi kirmizi et benleri gibi seyler oldu ucunda.. Kirmiziliklar çok fazla.. Ama yinede sagmaya devam ediyorum.. İçinde kalmasin diye.. Bu sefer hem beni rahatsz eder hemde süt kesilir diye tembellestirmiyorum.. Diger gogsum normal.. O tembeldi yeni açıldıcok fazla çıkmıyor.. 2 saatte bir sagdigimda en fazla 30ml çıkıyor.. Simdilik yetiyor oğluma.. Insallah rabbim riziksiz birakmaz
Gelelim eymenekızlar hastaneden cikinca yanina gidince çok kötü oldum.. Cansız kansız yatiyodu orada öyle.. O kadar kötü oldum ki anlatamam neyse ertesi gün gittik babasiyla.. Bi baktik hortumlari çıkarmışlar deneme yapiyorlarmis solunum için.. O zmn da uyuyodu.. Ama daha iyi gördüm o gün onu hele dün.. Dün artık tamamen hortumsuzdu.. Cikartmislardi herseyi uyanikti.. Eli yüzü gözü öyle canlı kanlı geldi ki bana.. Bugun o kadar mutluyum ki.. Öyle görmek beni çok mutlu etti.. Açıp açıp fotoğrafına videosuna bakiyorum oğlumun.. Doktorun dediği oglumda enfeksiyon çıkmış ilk geldiğinde.. Bana demediler bişey.. Şimdi o negatiflenmiş ama tekrar da edebiliyomus.. Tek istegim bi daha hiç tekrarlamamasi allahım acisin yavruma eğer beni memeden emerse o zmn cikariyorlar sanrm.. Bugün 2de yanina gitcem.. Doktorla da daha iyi konuscam insallah
Bende durumlar böyle.. Sizde ne var ne yok? Var mi dogum yapan filan.. Ayy ins vaktinde yaparsınız kızlar
Canım benim o kadar mutlu oldum ki iyi olmanızaçok şükürrr sende iyisin Eymen de iyi yakında kavuşursunuz artık inşallah.. Aklım sizdeydi rahatladım..
Biz iyiyiz uykusuz gecelere devamkavuşmayı bekliyoruz bizde
AaaaKizlar bu arada bugün cok sevincliyim.. Oğlumu emzircem.. Dunyalar benim sanki.. Saat 2 olur mu acaba
Vallahi bende anlamadım canıma tak etti resmen eşime dedim beni yüz göz etme konuş ben konuşursam kavga edicem ne demek özgür gelmedi bende onun yüzünden gelmedimAnlayamıyorum algılaamıyorum bu kaynanaları.. Dua ediyorum Allah'ım beni şaşırtmasın bunlarla sınamasın böyle bi kaynana yapmasın. Nasıl bi kafayı yemişlik.. Allah yardım etsin
Yüzünü görünce daha bi aşkla bağlanıyor insanAyy insan gorunce evladini hele cabucak kavusmak istiyor.. Karnimdayken bu kadat heyecan yapmiyordumsizlerde insallag hayirlisindan guzel dogumlar yaparsnz
Aaaa
Bu çok güzel demek ki iyice toparladı kendini
Geçmez 2ye kadar film falan izleçok heyecan da yapma
Seninkiler iyiymiş benimkiler tam 1 ay sıcakta örümcek adam ve Batman kostümü giyinip dolastılar. Yıkayıp yıkayıp giydirdim. Onlarla inat kavgasına girecek gücüm yok valla ne giymek istiyorlarsa gıydoroyorum. Dün sıpsıcak havada kışlık esofman altı giysiler uste yesıl tshırt sırtlarına da canta dan kabul yaptılar. Güya ninja kaplumbağa olmus lar... Karışma fazla bu süreçte geciyor dönem dönem gelıyor... Şimdi ıkısınde anne bızı sevmeyecek mıısn kardes nıye gekıyorkı bızım zaten kardesım iz var diyorlar. Benım işim dogumdan sonra bebegı korumak. Buyukten cok korkuyorum hıc acıma yok. Bana karate yapıyor bak beni sevmessen bebege karate yaparım dıyo... Sürekli öpüyorum kokluyorum ama cocuk işteNormalde de hamile değilken ağır işleri eşim yapar cam sildirmez bana kendi siler perde asar her hafta dip köşe temizlikte koltuklari kendi çeker hep halı koltuk yıkama islerininde beraber yaparız. Hakkını yiyemem. Kendi sulalemde erkekler hiç yapmadığı için gözümde yaptiklari çok kıymetlibizimki bu ara gömlek pantolon hic giymek istemiyor. Bayramda koca karnım la oğluma üç kombin utuleyip hazirladim. Ben bunları giymem dön giycem diye tutturdu yalvar yakar anneme gidene kadar gömlek pantolon giydi anneme girer girmez ben don giycem bana dön ver dedi herkes koptu dön dediği evde günlük giydiği pamuk kumaş sortlar. Sonra giydirdim bende donunu. Gömlek giymesi için karşılığında sana araba alcam dedim. İki tane araba aldı sıpa
Annelik delilik yaAyy aklim hep onda.. Bi de bana benziyor keratagamzesi bile var oglumun cenesinde annesinden miras olucak ona eriyorum yuzunu gozunu hayal ettikce
Annelik delilik ya
Bizde odasından çıkmıyoruz
Gece elim kolum uyuşunca bi kalkıp yürüyeyim şöyle diyorum çıkıyorum yola amaa bil bakalım nereye kızımın odasınaorada buluyorum kendimi gece bile
Evlat başkaymış daha doğmadan hissediyorsunelhamdülillah yaşattığı için Rabbime
Maşallah çok sevindimKizlar bu arada bugün cok sevincliyim.. Oğlumu emzircem.. Dunyalar benim sanki.. Saat 2 olur mu acaba
Normalde de hamile değilken ağır işleri eşim yapar cam sildirmez bana kendi siler perde asar her hafta dip köşe temizlikte koltuklari kendi çeker hep halı koltuk yıkama islerininde beraber yaparız. Hakkını yiyemem. Kendi sulalemde erkekler hiç yapmadığı için gözümde yaptiklari çok kıymetlibizimki bu ara gömlek pantolon hic giymek istemiyor. Bayramda koca karnım la oğluma üç kombin utuleyip hazirladim. Ben bunları giymem dön giycem diye tutturdu yalvar yakar anneme gidene kadar gömlek pantolon giydi anneme girer girmez ben don giycem bana dön ver dedi herkes koptu dön dediği evde günlük giydiği pamuk kumaş sortlar. Sonra giydirdim bende donunu. Gömlek giymesi için karşılığında sana araba alcam dedim. İki tane araba aldı sıpa
Aminn canım yaa. Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne baba olmayıAllah kimseyi evladiyla sınamasınne zormuş ya.. Insan mahvoluyor kahroluyor.. Allah isteyen herkesin kucagini doldursun
O oda işini esimle biz beraber yapioduk.. Canimiz sıkılınca hadi eymenin odasina bakmaya gidelim diyoduk akşamları
Valla eşine bravo canım benimki genelde susmayı tercih ediyor ailesi başka şehirde yaşıyor bizde şehirdışına başbaşa tatile gidecektik ne hikmetse biz nereye gidecek olsak aynı tarihte annesigilin de oraya gitme planları oluyor denk geliyormuş..! kaç tane planımızı bozdular öyle yinede eşim diyemedi biz başbaşa gideceğiz bi müsade edin evle alakalı şeylerde de hep susuyor aranızda halledin diyor annesi konuşulacak insan olsa hallederiz ben birşey söylesem kavga çıkaracak küsüp gidecek biliyorum ondan diyemiyorum oğlu kaza yaptı yanında olmadığım halde onu bile benden bilmişti bütün olumsuzlukların sebebi benim nasıl birşey denir ki öyle bir kadına
Canım ya aynı durumdayız ama ben baya ağırlaştım bebeğin odası eşim yüzünden hazır değil dolabı bile kurulu olsa ben herşeyini halledip kimseye minnet etmezdim ama büyük ihtimal son zamanda ya annemle yada kv ile hazırlarız kim denk gelirse. ömür boyu dilinden düşürmez artık torunumun odasını hazırladım diye seninkide yorulmamak için birşey demiyordur nasılolsa sen teklif edersin diye bekliyordur
Allah kolaylık versin geneki bisi kalmadi 20 eylule :) az daha sabirTeşekkür ederim canım açıkcası içim rahatladı biraz daha. Artık süreç bebeğin ne zaman gelmek istemesine kaldı. Rabbim sağlıkla hayırlı zamanda kolay doğumlar nasip etsin bizlere
Kesinlikle almam lazım ama bebeğe bakıcı bakacak diye vicdan yapıyorum. Kendim daha az zorlanayım diye ise gitmeyip sonra çok küçükken bırakmak durumunda kalacağım diye korkum. 20 eylül de 37 haftam doluyor
Eğer doğumun bebeğe bi avantajı olmayacak gibi anlıyorum vatandaşlık vs. Bu sebeple bence gitmeyin derim sanırım her türlü zor olacak ama burada bi tık daha kolay olacak gibi. Birde Almanya da Türkiye’de ki gibi değil doğumlar sanırım 5 gün yatırıyorlar bu sürede kızınız için de çok zor olacak eşinizden baska destekçiniz de olmayacağı için
aksın saaler inslh. :) sornsuz emer insalah canim .Kizlar bu arada bugün cok sevincliyim.. Oğlumu emzircem.. Dunyalar benim sanki.. Saat 2 olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?