2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
galiba hersey olduğundan böyleler 2 yasinda daha ergen gbi triplerivar

ya açıkçası doktorlar az cok tahmin ediyor dogum zamanını genel olarak 37den sonra olur gözüyle bakıyorlar zaten. benm kizda doktor dogumdan 2 hafta once den başlamıştı smdi gönderiyorum ama heran dogum icin gelebilirsin sancin var derdi mesela ablama da 40 hafta yi bulur demisti harbiden 40bitince dogdu

Normalde yapar da canım şirket aracı kullanıyor alıp bıraktığı 2 kişi var onları nasıl yapacağını düşünüyor bakalım müdürüyle konuşacak işe biraz geç geleyim bırakayım diyecek öyle söyledi Metrobüste kimse yer vermiyor suratıma bakıyorlar daha bu sabah 1 kişi verdi haftalardır şaşırdımekstradan inip yürüyüp az bir şey birde minibüse biniyorum o ufak olduğundan utanıyorlar herhalde yer veriyorlar Bazen insanı sinir basıyor değil mi hamilelik hormonlarımızdan iyice alıngan da olduk daha fazla ilgi istiyor da olduk senin söylediğinde mantıklı ama erkekler de nerede o düşünce

Normalde dusakabin temizliği için bı lif ayirdim beyaz sabunla köpürtup duruluyorum. Ama bu ara agrilardan dolayi doktor iş yapmayı yasakladi hâliyle kirlendi iyice
Canım ben uzun saplı fırçayla yıkıyorum öyle lifle bezle gücüm yok duşa kabinin fayanslarinj camını deterjanli su hazırlayıp dokuyorum fircaliyorum sonra duş başlığıyla su tutuyorum oh mis

İnsallah canim ya
Hastanenin tek iyi yani hemşirelerin cok ilgili olmasi o konuda çekinmiyorum ilk dogumum sezaryendi bu nasil olacak 36.haftada dr karar verecekmis
Sezeryanda hemşireler yeterince yardımcı olabiliyorlar mı? Benim de ilk doğumum sezeryandı, ablamla annem olmasa her kalkıp oturmamda, tuvalet ihtiyacımda hemşireler yardımcı olur muydu bilmiyorum. Benim çok ağır geçmişti sezeryanın etkisi.

Korkunç bir sey. Su kocakari islerine de sinir oluyorum

Selam kizlar nasilsiniz? 14 gunum kaldi benim, doktor 19.09 taihini verdi 37+6 oluyorum o gun. Ikiz icin gayet iyi dayanabilirsek...
Insallah dayanirsiniz. Sağlıcakla kucagina alirsin yavrularini umarim

Sacmaliga bak. Kesin tavrını koyarsın eger sana oyle bir teklifle gelirse

Bir zamanlar burada konu açılmışti kv gizlice memesini vermis torununa. Kadin yakalamis falan

Benim esim de ben tuvalete kalkinca aliyor yastigimi. Uykunun arasinda cekisiyoruz yastigi almak icin. Oyle de sıkı sariliyor ki zor aliyorum

Bencede saçma sapan bi gelenek başka bişey değil bencede yaptırma bebeğinde anneme sordum 3 kardeşiz biz dedi sizde yapmadım öyle şey mi olur annemde ilk defa duydu böyle bişeyi benden

Başından beri doktor pek ekimi görmeyiz gibi diyordu şimdide öyle konuşuyor bakalım. Başak mı olacak terazi mi

Kesinlikle düşünce eksiklikleri var söyleyince yapıyorlar komuta alışmışlar tek çalışmıyor beyinleri.
Otobüs minibüs konusunda seni çok iyi anlıyorum çok zor canı allah güç kuvvet versin

Berikko O OZSER0801 karman nehirnil111
Çok sağolun kızlar. Kalmaya karar verdim. İnşallah eşimin hasretine dayanır, en kolay şekilde atlatırız süreci.

Hakkınızda hayırlısı olsun cnm. Umarım Hersey çok kolay olur.

Evet canım bıngıldağı daha çabuk kapansın diye.

Berikko O OZSER0801 karman nehirnil111
Çok sağolun kızlar. Kalmaya karar verdim. İnşallah eşimin hasretine dayanır, en kolay şekilde atlatırız süreci.
Hayırlısı olsun canım inşallah kolayca atlatırsınız bir an evvel eşinle kavuşursunuz
Kesinlikle düşünce eksiklikleri var söyleyince yapıyorlar komuta alışmışlar tek çalışmıyor beyinleri.
Otobüs minibüs konusunda seni çok iyi anlıyorum çok zor canı allah güç kuvvet versin
Düz mantıklar canım erkekler maalesef yaradılışları böyle Amin canım benim Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun az kaldı elbet

Hanimlar ozellikle normal dogum yapmak isteyenler dogum zamani plansiz olacagi icin agda vs isini ne zaman yapmayi dusunuyorsunuz? Nasil denk getirecegiz tarih yakin olmali ki temiz olsun.
Benim agdami esim yapiyor. Normal dogum da aniden baslamiyormus zaten. Eger tuyler uzamis olursa jiletle halledilir. Duş alacak vakit oluyormus sonucta

Eşten ayrı olmak hele bu dönemde çok zor ama burda olman daha mantıklı geliyor en azından bebeğin 40 çıktıktan sonra gitsen hem sen bebeğin toparlanmış bi şekilde gidersin doğum zamanı aklında kızında kaymamış olur ama eşim yanımda olsun gerisi hal olur yaparım o güç var bende diyosanda git canım Allah yardımcın olsun

Bencede saçma sapan bi gelenek başka bişey değil bencede yaptırma bebeğinde anneme sordum 3 kardeşiz biz dedi sizde yapmadım öyle şey mi olur annemde ilk defa duydu böyle bişeyi benden
:) sen kaynanana sahip cik limon faln korkutucu

Son düzenleme:
Oluyorlar canim ben hollandadayim buranin saglik sistemini begenmesemde hemşirelerin melek gibi olmasi tek arti yanı, su bile istesen getiriyorlar hatta eve de yardimci ebe yolluyorlar en fazla 8 gün

hayirlis bakalm ne zaman olcak :) ben kendimi col merk ediyorum 40 haftaya kalmak istemiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…