Onu bende düşünüyorum bakalim ilk gece evde kalamazlarsa hastaneye yanima gelirlerBende sen gibiyim. Kızım imkansiz baba ile tek durmaz. O yuzden kizimda benimle birlikte hastanede kalacak
galiba hersey olduğundan böylelerBen kız bebek hayal ederken hep süslü püslu giydirmeyi hayal ederdim. Kız yegenim var. Etek elbise toka taç nefret edio cadıbiz çocukken kimse önümüze seçenek sunmadi ne bulursak Yarabbi Şükür dedik gelen yemeği yedik bayramdan bayrama alınan elbisenine tadini hala unutmam. Oyuncak seçeneği hiç olmadi babam arada bebek alırdı ama ikincisi hiç olmazdı. O kadar mutlu bı çocuktum ki. Şimdi oglumu hiç mutlu edemiyorum her şey var mutluluk yokolumus
ya açıkçası doktorlar az cok tahmin ediyor dogum zamanını genel olarak 37den sonra olur gözüyle bakıyorlar zaten. benm kizda doktor dogumdan 2 hafta once den başlamıştı smdi gönderiyorum ama heran dogum icin gelebilirsin sancin var derdiCanım çok mutlu oldum umarım hersey yolunda gidecek. Benim oğlum 2 aylıkken ameliyat olmustu ve 8 gün hiç beslenmedi doktor geldi bugün emzirecegiz sadece 10 dk dedi dünyalar benim olmustu o saatler geçmemişti kucağıma verdiler 8 10 yerinden borular kablolar nasıl tutacağım ben diye ağlamıştım. Emmeye başladı o kadar güçsüzdü ki ememiyor yorulup bırakıyordu zamanı durdurup ama 1 dk arada dinlendi bi Dk daha emsin nolur diye hemşireleri ikna etmeye çalışıyordum. Şimdi kocaman benimle boy yarıştıran bi oğlum var anne seneye omzunu geçeceğim diyor :) bu günleri hafif buruk bi tebessümle anacağın günler gelecek sizinde. Güzel haberlerin ile bekliyoruz
Aynen cnm bugün isteyim 2 gün hafta sonu 5 gün çalışma 2 gün hafta sonu 4 gün çalışma derken 20 eylül gelecek ve ben raporumu alacağım kısmetse. Zaten sonrası doğum mu olur belli değil doktora göre 2 haftam var sonrasında bekliyoruz dedi
Oğlumda 6 sene önce 15 gün sonra başlatmışlardı ve kilosuna göre miKtarı artırıyorlardı. Doğum yapınca bebek doktoru söyler bence sen doğumdan sonra mutlaka sorarsın
Senin de daha da zormuş Cnm. Metrobüste oturmayı geç binmek bile is bide şimdi okullar başladı. Allah yardımcın olsun. Bıraksın esin bir kaç hafta idare etsin. Bizlerde hem maddi destek olmak için çalışıyoruz. Biz de biliriz evde dinlene dinlene hamilelik geçirmeyi. Azıcık caba versin onlarda.
Gerçi böyle diyorum da bende bu sabah sinir oldum. Sabah beni önce ise bırakıp sonra oğlumu okula götürebilirdi. 8:30 benim is saatim 9:30 okul saati yetişirdi de. Dün de ben sabahın köründe kalktım oradan oraya koştur et o ben çıkarken uyuyordu akşam perişan geldim eve bi baktım o benden önce koltukda sızmış. Canları pek kıymetli
Normalde yapar da canım şirket aracı kullanıyor alıp bıraktığı 2 kişi var onları nasıl yapacağını düşünüyor bakalım müdürüyle konuşacak işe biraz geç geleyim bırakayım diyecek öyle söylediCanım çok mutlu oldum umarım hersey yolunda gidecek. Benim oğlum 2 aylıkken ameliyat olmustu ve 8 gün hiç beslenmedi doktor geldi bugün emzirecegiz sadece 10 dk dedi dünyalar benim olmustu o saatler geçmemişti kucağıma verdiler 8 10 yerinden borular kablolar nasıl tutacağım ben diye ağlamıştım. Emmeye başladı o kadar güçsüzdü ki ememiyor yorulup bırakıyordu zamanı durdurup ama 1 dk arada dinlendi bi Dk daha emsin nolur diye hemşireleri ikna etmeye çalışıyordum. Şimdi kocaman benimle boy yarıştıran bi oğlum var anne seneye omzunu geçeceğim diyor :) bu günleri hafif buruk bi tebessümle anacağın günler gelecek sizinde. Güzel haberlerin ile bekliyoruz
Aynen cnm bugün isteyim 2 gün hafta sonu 5 gün çalışma 2 gün hafta sonu 4 gün çalışma derken 20 eylül gelecek ve ben raporumu alacağım kısmetse. Zaten sonrası doğum mu olur belli değil doktora göre 2 haftam var sonrasında bekliyoruz dedi
Oğlumda 6 sene önce 15 gün sonra başlatmışlardı ve kilosuna göre miKtarı artırıyorlardı. Doğum yapınca bebek doktoru söyler bence sen doğumdan sonra mutlaka sorarsın
Senin de daha da zormuş Cnm. Metrobüste oturmayı geç binmek bile is bide şimdi okullar başladı. Allah yardımcın olsun. Bıraksın esin bir kaç hafta idare etsin. Bizlerde hem maddi destek olmak için çalışıyoruz. Biz de biliriz evde dinlene dinlene hamilelik geçirmeyi. Azıcık caba versin onlarda.
Gerçi böyle diyorum da bende bu sabah sinir oldum. Sabah beni önce ise bırakıp sonra oğlumu okula götürebilirdi. 8:30 benim is saatim 9:30 okul saati yetişirdi de. Dün de ben sabahın köründe kalktım oradan oraya koştur et o ben çıkarken uyuyordu akşam perişan geldim eve bi baktım o benden önce koltukda sızmış. Canları pek kıymetli
Ben sezeryandada 1 gece kalmistim. O yuzden 1 gece idare edecegizOnu bende düşünüyorum bakalim ilk gece evde kalamazlarsa hastaneye yanima gelirler
Ama normal doğum yaparsam bende cok kalamam dönerim eve
Canım ben uzun saplı fırçayla yıkıyorum öyle lifle bezle gücüm yok duşa kabinin fayanslarinj camını deterjanli su hazırlayıp dokuyorum fircaliyorum sonra duş başlığıyla su tutuyorum oh misNormalde dusakabin temizliği için bı lif ayirdim beyaz sabunla köpürtup duruluyorum. Ama bu ara agrilardan dolayi doktor iş yapmayı yasakladi hâliyle kirlendi iyice
Sezeryanda hemşireler yeterince yardımcı olabiliyorlar mı? Benim de ilk doğumum sezeryandı, ablamla annem olmasa her kalkıp oturmamda, tuvalet ihtiyacımda hemşireler yardımcı olur muydu bilmiyorum. Benim çok ağır geçmişti sezeryanın etkisi.İnsallah canim ya
Hastanenin tek iyi yani hemşirelerin cok ilgili olmasi o konuda çekinmiyorum ilk dogumum sezaryendi bu nasil olacak 36.haftada dr karar verecekmis
Yok ben o yüzden bile olsa normal istiyorum çabuk toparlanmak adepte olmak adınaAyy tövbeler olsun tuzlucak,gözüne limon sikacak aman allahim yalnız birakma bebegini o cani kadinla lütfen
Insallah dayanirsiniz. Sağlıcakla kucagina alirsin yavrularini umarimSelam kizlar nasilsiniz? 14 gunum kaldi benim, doktor 19.09 taihini verdi 37+6 oluyorum o gun. Ikiz icin gayet iyi dayanabilirsek...
Sacmaliga bak. Kesin tavrını koyarsın eger sana oyle bir teklifle gelirseKızlar size bi sorum olacak kv ben çocuk gördüğüm zaman sutum geliyor goguslerim agriyor keske sut annelik yapsam falan demeye başladı şuan beni korku sardı sutum gelmezse kaynanam aşka gelip emzirmek isteyecek galiba ya nerden geliyor.kadinin aklina böyle.seyler beni geri stresi sarıyor korkuyorum ille ver ben emzirecek der diye napayım:/
Ben bacagimin arasına yastik koyup eşime sırtımı dönüyorum. Eşime dönerken de yine yastigim arada kalio bı bakiom yastığım yok. Esm almış kendi bacağının arasına koymuş. Önceden böyle bı huyu yoktu niye benm yastigimi asiriyo anlamıyorumanlatınca hatirlmaio da
Bencede saçma sapan bi gelenek başka bişey değil bencede yaptırma bebeğinde anneme sordum 3 kardeşiz biz dedi sizde yapmadım öyle şey mi olur annemde ilk defa duydu böyle bişeyi bendenlimon nedenay bilmiyorum cok önemli olduğunu düşünmüyorum da biz kizima yaptık ya bi kase kadr tuzlu su sadece döktük çocuğa ozellikle el ayak ve koltuk altina gelecek sekil yani. nette baktm konusu olunca da küveti tuzlu suyla doldurup icinde yıkıyorlarmış tuzu vücuduna atanda var . degisik geldi .. sanki pis yerden geldi de dezenfekte ediliyormuş gbi tertemiz yerden pis bi dünyaya geldi bebe belki bu kez yaptırmam bile kokmayla ilgisi olduğunu düşünmüyorum gelenek olmus . ama hep derler yani biri terli kokarsa seni tuzlamadılar mi diye . aklima hep sey gelir annem et dogradigi tahtayı da temizledikten sonra tuzlar kokmasın diye
ya açıkçası doktorlar az cok tahmin ediyor dogum zamanını genel olarak 37den sonra olur gözüyle bakıyorlar zaten. benm kizda doktor dogumdan 2 hafta once den başlamıştı smdi gönderiyorum ama heran dogum icin gelebilirsin sancin var derdimesela ablama da 40 hafta yi bulur demisti harbiden 40bitince dogdu
Normalde yapar da canım şirket aracı kullanıyor alıp bıraktığı 2 kişi var onları nasıl yapacağını düşünüyor bakalım müdürüyle konuşacak işe biraz geç geleyim bırakayım diyecek öyle söylediMetrobüste kimse yer vermiyor suratıma bakıyorlar daha bu sabah 1 kişi verdi haftalardır şaşırdım ekstradan inip yürüyüp az bir şey birde minibüse biniyorum o ufak olduğundan utanıyorlar herhalde yer veriyorlar Bazen insanı sinir basıyor değil mi hamilelik hormonlarımızdan iyice alıngan da olduk daha fazla ilgi istiyor da olduk senin söylediğinde mantıklı ama erkekler de nerede o düşünce
Berikko O OZSER0801 karman nehirnil111
Çok sağolun kızlar. Kalmaya karar verdim. İnşallah eşimin hasretine dayanır, en kolay şekilde atlatırız süreci.
Evet canım bıngıldağı daha çabuk kapansın diye.Son sağlık ocağı kontrolümden çıktım şimdi artık doğum sonrası görüşürüz dedi. Ve d vitamini verdi hem bana hem bebeğe.
Bebek doğduktan sonra 3 damla her gün kullanacak dedi??? Yenidoğaana hemen vitamin mi veriliyor ya
Hayırlısı olsun canım inşallah kolayca atlatırsınız bir an evvel eşinle kavuşursunuzBerikko O OZSER0801 karman nehirnil111
Çok sağolun kızlar. Kalmaya karar verdim. İnşallah eşimin hasretine dayanır, en kolay şekilde atlatırız süreci.
Düz mantıklar canım erkekler maalesef yaradılışları böyleKesinlikle düşünce eksiklikleri var söyleyince yapıyorlar komuta alışmışlar tek çalışmıyor beyinleri.
Otobüs minibüs konusunda seni çok iyi anlıyorum çok zor canı allah güç kuvvet versin
Maşallah canım sizin baya olmuş sende baya tecrübelisindir bide artık zamanla birbirine alışıyosun uslanıyolar bi zaman sonraBizim dokuz sene bitio evlilikte. İlk yıllar ağlayıp günlerce kendimi paraladigim olaylara şimdi tinlamiyorum bile
Benim agdami esim yapiyor. Normal dogum da aniden baslamiyormus zaten. Eger tuyler uzamis olursa jiletle halledilir. Duş alacak vakit oluyormus sonuctaHanimlar ozellikle normal dogum yapmak isteyenler dogum zamani plansiz olacagi icin agda vs isini ne zaman yapmayi dusunuyorsunuz? Nasil denk getirecegiztarih yakin olmali ki temiz olsun.
Eşten ayrı olmak hele bu dönemde çok zor ama burda olman daha mantıklı geliyor en azından bebeğin 40 çıktıktan sonra gitsen hem sen bebeğin toparlanmış bi şekilde gidersin doğum zamanı aklında kızında kaymamış olur ama eşim yanımda olsun gerisi hal olur yaparım o güç var bende diyosanda git canım Allah yardımcın olsunVatandaşlık alma hakkı olmuyor. Dili az çok biliyorum, sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum. İlk kızımda da eşim yanımda değildi, farklı ülkelerdeydik:/ eşim bana bıraktı ama o da yanında olmamızı istiyor. Orda da hayat çok bunaltıcı. Almanya söz konusu ülke. Şimdi bile hava burda 30 derece günlük güneşlikken, orda 15/16 derece sürekli kapalı,yağmurlu. Aklıma gelince bile içim kararıyor:/
:) sen kaynanana sahip cik limon faln korkutucuBencede saçma sapan bi gelenek başka bişey değil bencede yaptırma bebeğinde anneme sordum 3 kardeşiz biz dedi sizde yapmadım öyle şey mi olur annemde ilk defa duydu böyle bişeyi benden
Oluyorlar canim ben hollandadayim buranin saglik sistemini begenmesemde hemşirelerin melek gibi olmasi tek arti yanı, su bile istesen getiriyorlar hatta eve de yardimci ebe yolluyorlar en fazla 8 günSezeryanda hemşireler yeterince yardımcı olabiliyorlar mı? Benim de ilk doğumum sezeryandı, ablamla annem olmasa her kalkıp oturmamda, tuvalet ihtiyacımda hemşireler yardımcı olur muydu bilmiyorum. Benim çok ağır geçmişti sezeryanın etkisi.
hayirlis bakalm ne zaman olcak :) ben kendimi col merk ediyorum 40 haftaya kalmak istemiyormBaşından beri doktor pek ekimi görmeyiz gibi diyordu şimdide öyle konuşuyor bakalım. Başak mı olacak terazi mi
Kesinlikle düşünce eksiklikleri var söyleyince yapıyorlar komuta alışmışlar tek çalışmıyor beyinleri.
Otobüs minibüs konusunda seni çok iyi anlıyorum çok zor canı allah güç kuvvet versin
Hakkınızda hayırlısı olsun cnm. Umarım Hersey çok kolay olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?