2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar bu arada bugün cok sevincliyim.. Oğlumu emzircem.. Dunyalar benim sanki.. Saat 2 olur mu acaba
Yaa harika bi haber. Canım biraz zorlanabilir malum çene kasları henüz kuvvetli değil o yüzden eğer beklediğin istediğin gibi olmazsa sakın üzülme o cof cof emecegi günler de çok yakın. En zorlu süreci atlattiniz Allah'ın izniyle meleğini odasına götürüp uyurken izleyecegin ,odada uyurken ozleyecegin günler de çok yakın . İnşallah emer , gülümser ve sen ordan pamuk gibi çıkarsın

Günaydın herkeseee, bugün uyumuşum milleti omuzlarından tutup uyudum anlıyo musun diyesim var birazdan öpücük dağıtmaya falan başlamam inşallah
Seni çok iyi anlıyorum bende de öyle oluyo bir süre uykusuz kalıyorum sonra vücut yılıyo sanırım öyle bi uyuyorum ki uyanınca pamuk gibi ,marine edilmiş sinirleri alınmış etler gibi falan kalkıyorum

Normalde dusakabin temizliği için bı lif ayirdim beyaz sabunla köpürtup duruluyorum. Ama bu ara agrilardan dolayi doktor iş yapmayı yasakladi hâliyle kirlendi iyice

Kaç yaşında senin afacanlar. Erkek çocuk yetistirmek zor valla çok yaramaz oluyolar. Kız bebegim olmasini çok isterdim cocuklugumdan beri. İkinc oğlum uslu bı bebek olursa üçüncüyü düşünebilirim bii sene önce tek çocukta kalmaya karar verdim hatta herkes karşı çıktı. Hamile kaldigimi öğrenince çok sevindm deli gibi ama en az bı ay ağladım ilk oğluma haksızlık yaparmiyim ihmal edermiyim diye. Halbuki oğlum dört yaşında olucak tam. İyi bir yaş aralığı küçüğü korumak lazım ben ne tepki verir bebege kestiremiyorum. Bilerek zarar vermese bile ben tutucam gezdircem diye tutturcagina eminim

Ben kız bebek hayal ederken hep süslü püslu giydirmeyi hayal ederdim. Kız yegenim var. Etek elbise toka taç nefret edio cadı biz çocukken kimse önümüze seçenek sunmadi ne bulursak Yarabbi Şükür dedik gelen yemeği yedik bayramdan bayrama alınan elbisenine tadini hala unutmam. Oyuncak seçeneği hiç olmadi babam arada bebek alırdı ama ikincisi hiç olmazdı. O kadar mutlu bı çocuktum ki. Şimdi oglumu hiç mutlu edemiyorum her şey var mutluluk yokolumus

Evet d vitamini sanırım bir yasa kadardı. Bebek için başındaki bingildagin kapananana kadar kullanmak lazım ama sağlık ocağı kan değerine bakmadan verio şu kadar kullan diyor. Ben bebe tamam diyip doktorun dediğini aldım doktorun söylediği miktar verdim. Gereğinden fazla kullanmak bingildagin erken kapanması na buda bebekte büyük hasarlara sebep olabiliyor. O yüzden sağlık ocağı ne derse desin doktora danışmadan bişey yapmadım ben. Sonunca ordakilar ebe sadece.

Canim ben yurtdışındayim burada akrabam vs yok kv ile ayni sehirde oturuyoruz ama 1 senedir görüşmüyoruz oglum 4 yasina girecek ve ben dogumdayken esim bakacak oglum bana inanılmaz düşkün yemegini bile ben yediriyorum bebek gibi hala ben hastanedeyken acaba ne yapar nasil olacak diye düşünmekten uyuyamıyorum
Sana tavsiyem ailenin oldugu yerde dogumunu yap ben elimden gelse gider Tr de dogururum inanki hem Türkiyenin şartlari yurtdışından cok daha iyi durumda buna emin ol

Kizlar hastane cantasini hazirladinizmi neler koydunuz.pisik kremi ne aldiniz
Desitin pişik kremini alacağım henüz çantayı hazırlamadım ama bütün eksikleri tamamladım pişikle gögüs kremi hariç sadece koyulmayı bekliyorlar
Gözleri parlak olsun diyeymiş Nerden baksan tutsan cahillik başka bişey değil
Gözüne bir şey olur yavrunun Allah korusun ya bu nasıl cahillik ben çıngar çıkarır evden bile göndertirim karşılaşsam
Allah yardımcın olsun canım biz olmadığı halde zorlanıyoruz sen bir de 2 çocukla çok zor Annene basit geliyor her şey sanırım en azından 1-2 hafta önceden gelip evini toparlasaydı daha mantıklıydı
Allah kolaylık versin canım bende sabahları metrobüs minibüs kullanıyorum cidden bu haftalardan sonra çok zormuş anladım bazen akşamları da kullanmak zorunda kalıyorum müdür bırakamazsa eve ama sanırım bir iki hafta sonra eşime bıaktıracağım kendimi zor Gelişimi harika kilosu boyu maşallah
Bence burada ailenin yanında doğum yapman en mantıklısı insan ilk günler hele ki annesine öyle ihtiyacı oluyor ki eş yapamıyor bu durumları ne olursa olsun
Kizlar bu arada bugün cok sevincliyim.. Oğlumu emzircem.. Dunyalar benim sanki.. Saat 2 olur mu acaba
Gözünaydın canım çok sevindim bak daha da toparlanmış paşa
Bende muhakkak her geçerken uğruyorum ya da kapıdan bakıyorum hayal kurmak bile güzel çok şükür Rabbime
Nasılsın canım peki ne durumdasınız şimdi bak bekliyorlar hayırlı zamanlarını
Günaydın herkeseee, bugün uyumuşum milleti omuzlarından tutup uyudum anlıyo musun diyesim var birazdan öpücük dağıtmaya falan başlamam inşallah
Bende gece 3 buçuk gibi uyandım 6ya kadar uyuyamadım ya Allahtan akşam erken uyumuştum

D vitamini her yaşta kullanilmasi gerekiyor canim benim oglum 4 yasinda hala kullanıyorum dis ve kemik gelişimi icin onemli bir vitamin ama cocuk doktorunun dedigi miktari gecmemek lazim doz aşımında senin dedigin gibi bingildagi hizli kapaniyor
Bide K vitamini var o da ilk 3 ay mi onu tam bilmiyorum

K vitamini bebek dogdugunda iğne olarak yapılıyor . Çok hatirlamiyorum ama doktorun dedigine göre hareket ettik biz. D vitamin bir buçuk yaşından sonra kestik biz doktor gerek gormedi demek ki. Her bebeğin ihtiyacı farklı olabiliyor. Mesela benm oğlum çok tombik bı bebekti kat kat kolları vardı. Ama hep kansızlığı vardı bebekken. Kan ilacı kullandigimiz zamanlar oldu.

Sanirim 2 yas sendromu

Amin. Sizin ne kadarlık.
Benim kızım 2 buçuk yaşında.
[/QUOTE]
Hemen hemen ayni yaştalar. Benim kizimda 10 ekimde 2 yasina giriyor. Isimiz cok zor. Allah yardimcimiz olsun.
Dogumdan sonra 7 gun icinde saglik ocagina topuk kanina gidilecek o zaman verseymis. Acelesi ne ki erkenden vermis.
Benim kızımda sevmiyor. Hevesle künye aldim takmiyor. Tokayi unutturuyorun oyle takiyorum. Sandalet giymiyor. Sadece spor ayakkabısı. Anasi kılıklı işte. Bende makyaj pek yapmam takı takmam. Rahati severim.
Simdiki cocuklar doyumsuz o yuzden mutsuz. Ellerinde yok yok.

Sabret canim gececek bir ara aradığım hiçbirseyi bulamıyordum oglumdan saklayacagiz diye bulduğumuz delige sokuyorduk allah sabır versin bizlere

Oğluna en iyi eşin bakar yine . Bizimkide dört yaşında en azından tuvalet eğitimi tamamlandi kendini ifade ediyor acikti mi uykusu geldimi anlatır korkma baba oğul ustesinden gelirler sen bile sasarsin. Sana kim bakicak peki hastanede. Normal doğum mu olcak sezeryan mi

Benim kızım 2 buçuk yaşında.
Hemen hemen ayni yaştalar. Benim kizimda 10 ekimde 2 yasina giriyor. Isimiz cok zor. Allah yardimcimiz olsun.

Dogumdan sonra 7 gun icinde saglik ocagina topuk kanina gidilecek o zaman verseymis. Acelesi ne ki erkenden vermis.

Benim kızımda sevmiyor. Hevesle künye aldim takmiyor. Tokayi unutturuyorun oyle takiyorum. Sandalet giymiyor. Sadece spor ayakkabısı. Anasi kılıklı işte. Bende makyaj pek yapmam takı takmam. Rahati severim.
Simdiki cocuklar doyumsuz o yuzden mutsuz. Ellerinde yok yok.
[/QUOTE]
Bende rahatima düşkünüm . Evde aşırı rahat takılıyorum . O yüzden Cat kapı gelen kimseden hoşlanmam ama süsü pusu severim özel günlerde tak takıştır süse puse bayılıyorum ama o giysileri takıları ustumden atınca hafifliyorum sanki. Günlük hayatta küpe bile takmam sıkıyo beni. Oğlum doğduktan sonra topuklu ayakkabı yu hayatmdan çıkardım

İnsallah canim ya
Hastanenin tek iyi yani hemşirelerin cok ilgili olmasi o konuda çekinmiyorum ilk dogumum sezaryendi bu nasil olacak 36.haftada dr karar verecekmis

Bizde 11 aylikken kestik kan ilacini doktor masallah kilosu yerinde canli kanli. Kirmizi et yiyiyorsa hic verme zaten bunlar takviye demisti. Bende sevmediği icin vermedim.

Bende sen gibiyim. Kızım imkansiz baba ile tek durmaz. O yuzden kizimda benimle birlikte hastanede kalacak

Canım çok mutlu oldum umarım hersey yolunda gidecek. Benim oğlum 2 aylıkken ameliyat olmustu ve 8 gün hiç beslenmedi doktor geldi bugün emzirecegiz sadece 10 dk dedi dünyalar benim olmustu o saatler geçmemişti kucağıma verdiler 8 10 yerinden borular kablolar nasıl tutacağım ben diye ağlamıştım. Emmeye başladı o kadar güçsüzdü ki ememiyor yorulup bırakıyordu zamanı durdurup ama 1 dk arada dinlendi bi Dk daha emsin nolur diye hemşireleri ikna etmeye çalışıyordum. Şimdi kocaman benimle boy yarıştıran bi oğlum var anne seneye omzunu geçeceğim diyor :) bu günleri hafif buruk bi tebessümle anacağın günler gelecek sizinde. Güzel haberlerin ile bekliyoruz

Allah kolaylık versin geneki bisi kalmadi 20 eylule :) az daha sabir

Aynen cnm bugün isteyim 2 gün hafta sonu 5 gün çalışma 2 gün hafta sonu 4 gün çalışma derken 20 eylül gelecek ve ben raporumu alacağım kısmetse. Zaten sonrası doğum mu olur belli değil doktora göre 2 haftam var sonrasında bekliyoruz dedi

Oğlumda 6 sene önce 15 gün sonra başlatmışlardı ve kilosuna göre miKtarı artırıyorlardı. Doğum yapınca bebek doktoru söyler bence sen doğumdan sonra mutlaka sorarsın

Senin de daha da zormuş Cnm. Metrobüste oturmayı geç binmek bile is bide şimdi okullar başladı. Allah yardımcın olsun. Bıraksın esin bir kaç hafta idare etsin. Bizlerde hem maddi destek olmak için çalışıyoruz. Biz de biliriz evde dinlene dinlene hamilelik geçirmeyi. Azıcık caba versin onlarda.

Gerçi böyle diyorum da bende bu sabah sinir oldum. Sabah beni önce ise bırakıp sonra oğlumu okula götürebilirdi. 8:30 benim is saatim 9:30 okul saati yetişirdi de. Dün de ben sabahın köründe kalktım oradan oraya koştur et o ben çıkarken uyuyordu akşam perişan geldim eve bi baktım o benden önce koltukda sızmış. Canları pek kıymetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…