2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
@Berikko @OZSER0801 karman nehirnil111
Çok sağolun kızlar. Kalmaya karar verdim. İnşallah eşimin hasretine dayanır, en kolay şekilde atlatırız süreci.
Hayırlısı olsun sizin icin evde bir cocuk varken ikinci dogumda insan ailesinden birinin yaninda olup ona bakmasini istiyor, doğum icin eşinin 2 gunde olsa gelebilme imkani yok mu?

Benim agdami esim yapiyor. Normal dogum da aniden baslamiyormus zaten. Eger tuyler uzamis olursa jiletle halledilir. Duş alacak vakit oluyormus sonucta
aynen oyle mutlaka dusunuzu alın rahat rahat. vakit bol oluyor ilk dogum ortalama 12 saati buluyormuş ikinci 6 8 saat arasiymis inslh normal kriterlere giderm bu kez de 6 7 saatte biter dogum

2
Ben de hickirigindan takip edlyorum. Hep gob3k deligimin sol tarafindan geliyordu hickirik.
Dun gece gobek deligimin sag alt yanindan geldi ve cooook hareketliydi gece yarisi sabaha karsi

Bugun saglik ocagina gittim. Karnimda gezdirdi bayagi en son sag alt koseden geldi kalp atisi

Sanirim dönmüş

Evet canım anne sütünde sadeve d vitamini eksik o yüzden. 4. Ayda da demir takviyesine başlanacak.

Sağlık ocağında kafamıza göre vermiyoruz canım. Sağlık bakanlığının bu konuda genelgesi var. İlacı da hastalara ücretsiz temin ediyor. Önceden 15. Gün başlanıyordu, şimdi yeni genelge geldi doğar doğmaz başlanıyor. Gebelere de 3 damla. Ben kullanıyorum. Özelde bazı hekimler emilim açısından daha iyi olan d vitaminlerini önerebiliyorlar, onlar da biraz pahalı.

Hayırlısı olsun canım Eylül çıkmadan kavuşacaksın yavruna sağlıcakla al kucağına inşallah Maşallah kilosu boyu çok güzel ki daha önünde 3 hafta var

Canim onunde daha sure var. Bebegi dondurmek icin egzersizler bazi kuran sureleri vs. var. Eger normal dogum istegin varsa bir sey kaybetmezsin dene bunlari. Eger donmezse yine sezeryan tarihin belli.

Hayırlısı olsun canım Eylül çıkmadan kavuşacaksın yavruna sağlıcakla al kucağına inşallah Maşallah kilosu boyu çok güzel ki daha önünde 3 hafta var
Çok sağol canım Rabbim hepimize nasip eder inşallah Bana biraz kilosu az geldi ama doktor tam ölçüm yapılmıyor hata payı var önemli olan sağlıklı olması dedi

Canim onunde daha sure var. Bebegi dondurmek icin egzersizler bazi kuran sureleri vs. var. Eger normal dogum istegin varsa bir sey kaybetmezsin dene bunlari. Eger donmezse yine sezeryan tarihin belli.
Egzersizler neler ki canım secde pozisyonu dediler başka var mı? Sureler hangileri ki

Çok sağol canım Rabbim hepimize nasip eder inşallah Bana biraz kilosu az geldi ama doktor tam ölçüm yapılmıyor hata payı var önemli olan sağlıklı olması dedi
Hata payı var canım muhakkak 3-5 rakamlara takılma derim bir de son haftalar daha önemli şuanda zaman var bence Pozisyon için inşikak suresini okumanı öneririm

Eşimi yanımda istiyorum ama işin bir de özlük hakları kısmı var..annelik izni,kademe,derece ilerlemesinden vazgeçmem gerek. Eşim ayrıca bize yetmeye çalışmaktan çok yıpranır. Doğumu yaptıktan sonra pasaport işlemleri hallolur hallolmaz gideriz, belki eşim doğum sonrasına yanımıza da gelebilir izin alıp,kısa süreliğine de olsa. İdare ederiz diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim.

Oluyorlar canim ben hollandadayim buranin saglik sistemini begenmesemde hemşirelerin melek gibi olmasi tek arti yanı, su bile istesen getiriyorlar hatta eve de yardimci ebe yolluyorlar en fazla 8 gün
Kızımda ben tuvalet temizliğimi bile yapamıyordum.12 saatte zor kendime gelmiştim. O yüzden tedirginim ama kalmaya karar verdim. Umarım iyi olur hepimizin adına.

Hayırlısı olsun sizin icin evde bir cocuk varken ikinci dogumda insan ailesinden birinin yaninda olup ona bakmasini istiyor, doğum icin eşinin 2 gunde olsa gelebilme imkani yok mu?
Amin. Doğum için gelemez belki(normal mi sezeryan mı belli değil şu an için) sonrasında gelebilir.

Egzersiz yap her gün bebek anne karnında bu şekilde kolayca dönebiliyor youtube da yardımcı videolar bulabilirsin belki bu konuyla alakalı

Hacdan bi sürü hurma geldi kendimi durduramıyorum deli gibi hurma yedim
Rahmi açıyormuş hurma erken doğurmazsam iyidir bir de Fatma Ana otu getirmişler bana doğum sancıları zamanı doğumu kolaylaştırıyormuş kızlar bilginiz olsun. Buralarda da bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…