- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
1-2 hafta daha dursaydın kız hurma içinHacdan bi sürü hurma geldi kendimi durduramıyorum deli gibi hurma yedim
Rahmi açıyormuş hurma erken doğurmazsam iyidirbir de Fatma Ana otu getirmişler bana doğum sancıları zamanı doğumu kolaylaştırıyormuş kızlar bilginiz olsun. Buralarda da bulabilirsiniz.
Egzersiz yapıcam inşallah döner ama pek niyeti yok dönmeyeEgzersiz yap her gün bebek anne karnında bu şekilde kolayca dönebiliyor youtube da yardımcı videolar bulabilirsin belki bu konuyla alakalı
Çok yürüyemiyorum yaaaNe demek canım yürüyebildiğin kadar zorlamadan yürü derim
Hurma için iki hafta daha sabret canmHacdan bi sürü hurma geldi kendimi durduramıyorum deli gibi hurma yedim
Rahmi açıyormuş hurma erken doğurmazsam iyidirbir de Fatma Ana otu getirmişler bana doğum sancıları zamanı doğumu kolaylaştırıyormuş kızlar bilginiz olsun. Buralarda da bulabilirsiniz.
1-2 hafta daha dursaydın kız hurma içinFatma ana otunu duydum Meryem ana otunu da aynısı değiller herhalde bende alacağım nasipse
Hurma için iki hafta daha sabret canmbeni de dolaptaki hurmalar gidikliyor zaten sancım oluo korkudan yemiom. Szeryan olcam zaten doğumdan bikac gün önce yerim bende süt olsun diye
Biraz zorluyor haklısın ama ufak ufak akşamları serinde yarım saat bile yürüsen yeter ki son haftalar doktorun merdiven inip çıkmanı isteyecek o daha zorlayıcıÇok yürüyemiyorum yaaa
Ne zaman suya koyulacağını anlayamadım sadece sonuçta suyun içinde açmasını bekleyip sonra doğum zamanı gelmese de içinden çıkarıp doğum zamanı suyunu mu içeceğiz yoksa sancı başladığında mı koyuluyor suya çözemedimİnternetten araştırdım ikisi de aynıymış, doğum sancıları gelince yudum yudum içmek gerekiyormuş önceden suya konuşuyormuş o bitki suyun içinde açılıyormuş.
kızlar doktordan geldim şimdi miniğim 2600 olmuş doğuma kadar 3200 olur dedi baş aşağı da dönmüş ama belli olmaz dedi doktor kesin konuşmak için erken daha kanala girmemiş dedi. kan değerlerim ve vitaminler tepetaslak olmuş kırılıp içilen bir ilaç verdi cinsel ilişki için de sordum artık yapmasanız daha iyi 35. haftaya geldin dedi artık haftada 1 e düştü kontroller her hafta gelmen lazım dedi normal doğum için son hafta bakacakmış çatıya falan sadece çatı ile bitmiyor çünkü dedi su önemli bebeğin duruşu önemli gelişi önemli senin bünyen önemli son dk ya kadar kesin bişe diyemem dedi
Bana da getirdiler fatma ana otu. Suya koyucakmışım sancılar başlayınca. Suyu içiliyo mu biliyomusun? Kayınvalidem içilmiyor dedi başka bir tanıdık içmek lazım demişHacdan bi sürü hurma geldi kendimi durduramıyorum deli gibi hurma yedim
Az önce yemek yerken sancı girdi. Belimden kasıklarıma ordan karnımın içine yayılan bı sancı hayir hayır dedim şimdi değilYa ben çok rahatım ya gelirse gelsin artık
Heyecanla bekliyorum zatensağlıkla normal yolla gelsin de şimdi gelse de olur
Doğuma giderken koycaksin suya yanında olursa suyundan icebilirsin. Yanında olmasa bile şöyle birine suya koysun. Doğum olunca sudan cikicak ama mutlaka.Bana da getirdiler fatma ana otu. Suya koyucakmışım sancılar başlayınca. Suyu içiliyo mu biliyomusun? Kayınvalidem içilmiyor dedi başka bir tanıdık içmek lazım demiş
Kızlar şimdi doktor kontrolunden geldik kızımız hala ters 48 cm 2550 kg olmuş doktor suyu da kan akışıda çok iyi dedi çok şükürBüyük ihtimalle dönmiyecek o yüzden sezeryan olucak 30 eylüle karar verdik bakalım
Hacdan bi sürü hurma geldi kendimi durduramıyorum deli gibi hurma yedim
İnternetten araştırdım ikisi de aynıymış, doğum sancıları gelince yudum yudum içmek gerekiyormuş önceden suya konuşuyormuş o bitki suyun içinde açılıyormuş.
sanciyla döner diyorlar canm buyuk haftalarda belki bi yaalnci sanci anında döner. hayirlisi olsun :)Egzersiz yapıcam inşallah döner ama pek niyeti yok dönmeye
Biraz zorluyor haklısın ama ufak ufak akşamları serinde yarım saat bile yürüsen yeter ki son haftalar doktorun merdiven inip çıkmanı isteyecek o daha zorlayıcı
Ne zaman suya koyulacağını anlayamadım sadece sonuçta suyun içinde açmasını bekleyip sonra doğum zamanı gelmese de içinden çıkarıp doğum zamanı suyunu mu içeceğiz yoksa sancı başladığında mı koyuluyor suya çözemedimBebek doğar doğmaz hurmayı dudaklarına sür derler sadece sürülecek ama mesela peygamber efendimiz yaparmış yapacak mısın anne sütü verilmeden önce
Eşinizle o anı paylaşın derim o zaman belki konforlu olmazsınız ama hayat arkadaşınız yanınızda olur ben coknisterim Allah nasip ederse eşim olsun başka kimse olmasada olur tabi hayat ne getirir bilinmez:/Vatandaşlık alma hakkı olmuyor. Dili az çok biliyorum, sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum. İlk kızımda da eşim yanımda değildi, farklı ülkelerdeydik:/ eşim bana bıraktı ama o da yanında olmamızı istiyor. Orda da hayat çok bunaltıcı. Almanya söz konusu ülke. Şimdi bile hava burda 30 derece günlük güneşlikken, orda 15/16 derece sürekli kapalı,yağmurlu. Aklıma gelince bile içim kararıyor:/
Bana da getirdiler fatma ana otu. Suya koyucakmışım sancılar başlayınca. Suyu içiliyo mu biliyomusun? Kayınvalidem içilmiyor dedi başka bir tanıdık içmek lazım demiş
Bak bacaksız kuzumuza dönesi gelmemiş :)) sağlıklı olsun da sezeruan da bi doğum şekli sonuçta cnm. İnsallah döner. Dönmezse de canı sagolsun
Canım bende arada yiyorum ama tek tük sen de az daha dur bence. Bu arada Fatma ana otunu ben oğlumun doğumunda kullandım doğum başlayınca suya koyuyorsun suda açıldıkça rahim kolay açılır deniyor doğum biter bitmez çıkarmak gerekiyor rahim toplansın hemen diye biz kavanoza koymuştuk çok açılamadı benimde açılmam yavaş oldu herkes geniş bir kaba koysaydınız keşke demişti siz de geniş biraeye koyun bence.
Suyu içilir mi bilmem bide erken koymayın batıl ama açılma hızı otun su da acılma hızına göre olur diye inanılıyor. Sancı gelince yada suyunuz gelince koyun
Mantıklı canım bir zararları da yok zaten şifadır olsa olsa sağolasın bilgilendirme için bende öyle yapayım inşallah hepimize iyi gelirDoğum sancıları geldiği zaman suya konulacakmış, sancılar devam ettikçe yudum yudum içmek lazımmış suyun içinde ki bitki açıldıkça rahim ağzı da açılıyormuş öyle diyorlar. Doğumda da hurma ağzına sürelim dedik bi damla da zemzem. Hazır hepsi gelmişken
ya açılmazsa çiçekBak bacaksız kuzumuza dönesi gelmemiş :)) sağlıklı olsun da sezeruan da bi doğum şekli sonuçta cnm. İnsallah döner. Dönmezse de canı sagolsun
Canım bende arada yiyorum ama tek tük sen de az daha dur bence. Bu arada Fatma ana otunu ben oğlumun doğumunda kullandım doğum başlayınca suya koyuyorsun suda açıldıkça rahim kolay açılır deniyor doğum biter bitmez çıkarmak gerekiyor rahim toplansın hemen diye biz kavanoza koymuştuk çok açılamadı benimde açılmam yavaş oldu herkes geniş bir kaba koysaydınız keşke demişti siz de geniş biraeye koyun bence.
Suyu içilir mi bilmem bide erken koymayın batıl ama açılma hızı otun su da acılma hızına göre olur diye inanılıyor. Sancı gelince yada suyunuz gelince koyun
Ben yardim falam istemedim erken başladım hatta yıkamaya bugünde düşünüyorum biseyler hazırlamak ağırlamadan valizide yapmak istiyorum daha alınacak.eksikler var tabi daha bugün eşime dedim ben yüksek banyo küveti alaçam diye kaynanamla beraber alçak almiatim ama banyo dar bide belim ağrımasın diye eşimde annemi caydırırsın dedi bende banyo zaten küçük iki.kisi sigilmaz hergun banyo yaptricam hergün annemimi çağırayım artık deme herseyde anneme cagirrsin diye ona guvenerekmi çocuk yaptım demdim tamam dedi ama 2 gün sonra yine aynı kaynanama demiş o da yok.almayin çok gereksiz kullanışsız bi ise yaramaz aldırmam falan demiş bende ben alacam gereksizsede kendim görürüm dedim esimeValla eşine bravo canım benimki genelde susmayı tercih ediyor ailesi başka şehirde yaşıyor bizde şehirdışına başbaşa tatile gidecektik ne hikmetse biz nereye gidecek olsak aynı tarihte annesigilin de oraya gitme planları oluyor denk geliyormuş..! kaç tane planımızı bozdular öyle yinede eşim diyemedi biz başbaşa gideceğiz bi müsade edin evle alakalı şeylerde de hep susuyor aranızda halledin diyor annesi konuşulacak insan olsa hallederiz ben birşey söylesem kavga çıkaracak küsüp gidecek biliyorum ondan diyemiyorum oğlu kaza yaptı yanında olmadığım halde onu bile benden bilmişti bütün olumsuzlukların sebebi benim nasıl birşey denir ki öyle bir kadına
Canım ya aynı durumdayız ama ben baya ağırlaştım bebeğin odası eşim yüzünden hazır değil dolabı bile kurulu olsa ben herşeyini halledip kimseye minnet etmezdim ama büyük ihtimal son zamanda ya annemle yada kv ile hazırlarız kim denk gelirse. ömür boyu dilinden düşürmez artık torunumun odasını hazırladım diye seninkide yorulmamak için birşey demiyordur nasılolsa sen teklif edersin diye bekliyordur
Bi banyo sorunumuz vardı kaynanam ben yıkarım ben çok severim benim tıkladığım çocuk hiç sudan korkmaz suyu sever diye söyledi bide meme çıktı basima:SKorkunç bir sey. Su kocakari islerine de sinir oluyorum
Insallah dayanirsiniz. Sağlıcakla kucagina alirsin yavrularini umarim
Sacmaliga bak. Kesin tavrını koyarsın eger sana oyle bir teklifle gelirse
Bir zamanlar burada konu açılmışti kv gizlice memesini vermis torununa. Kadin yakalamis falan
Benim esim de ben tuvalete kalkinca aliyor yastigimi. Uykunun arasinda cekisiyoruz yastigi almak icin. Oyle de sıkı sariliyor ki zor aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?