Ooooffffffff offffff. Allah kolaylık versin sana. Anne tam destek olmazsa o kadar zormuş ki. Annem yanımda doğumu bekliyoruz. Eşimin calistigi günler benimle kalıyor. Ben yolluyorum evine. Çok sert bir mizacim ve sıkılan bir yapım var. Çok yipratiyorum çok uzuyorum sanırım kadını.
Bnde son raddeye kadar tutuyorum bi memede.. Ama ben yagli kısım filsn dusunmedim hic.. Ben süt cogalsn diye ceksin dursun mantgyla tutuyorm hep.. Süt yetmeyincehatta iki mene arasnda laktoz farki filanda oluyo sanrm oyle bisilrr okumustm sanki
Valla kendi arabanız ile gidiyorsanız, bebeği de götür. Senin işin bitene kadar eşin araba da oyalasın. Ben hastane işim olduğunda hep öyle yaptım. Benim ailem şehir dışında eşimin ki burda. Ama kolay kolay birşey istemem kimseden
Çok haklısın canım çok haklısın. Ben anne yönünden çok sansliyim çok şükür. Kovsam ağlaya ağlaya gider seni yalnız bırakamam diye.Benimde tersim pistir.. Ama yani zorla hastanede odaya çıkınca yanımda kaldı hatta ertesi gün gündüz eve dinlenmeye gitti.. Gene neyse dedim.. Gece daha önemli dedim gitti geldi.. Eve geldik.. Bi gece bile yanimda kalmadi.. Tek basima eymene baktım.. Yani hicbi şekilde ona yük olmadm ki.. Hatta geldi is cikislarinda yedi içti gitti yani.. Bende pesini topladm.. Zaten gelince bütün islerim aksıyor ona cay yapcam filan diyeSezeryamden sonrada kiz kardesim kaldi 2 gece yanimda.. Yani daha napabilirim bilmiyorum.. Mecbur olmasam istemem zaten.. O bana yardim etmezse el nasıl yardim etsin bana.. Sonrada konusunca kırılıyor..
Harikasın :) böyle çok güzel olacak inaniyroumrint aynen öyle ilk önce ön süt geliyor. Kıvamı daha su gibi, daha sonra koyulaşıyor. Tek göğüs emziriyorum, hatta diğer uyandığında da eğer çok emmemiş ise aynı göğüste devam ediyorum. O azalınca öbürüne geçiyorum. Kilo alımı çok daha iyi oluyor
Büyük oğlumda da bu şekilde emzirdim. Bir yaşına kadar kilosu ve boyu hep öndeydi çok şükür. Çocuğa faydalı olan yağlı süt. Ön sütü çok çabuk sindiriyorlarHarikasın :) böyle çok güzel olacak inaniyroum
bu erkekler cnm hep iste daha ettirmeyecekti eside daha gec olursa sakıncalı demis doktor 3 7 yas arasi en zorlu zamanmis. oyle ikna oldu kocasiOoo çok yanlış bir zamanda yaptırmış. Kıyamam kuzuya.
Birşey olmaz stres yapma, zaten uyur büyük ihtimalle. Baktın işin uzadı ara da gider emzirirsin daha rahat olur emin ol. Hayata bakışım zorunda olmadıkça kimseden birşey istememek. Buna eşim falan da dahil.Guya öğlene randevu almistm annem gelir diye sabaha buldum demin.. Oyle yapcaz eşime dedim. Bi disari cikinca eymenin de benimde duzenimiz bozuluyor valla.. Artik yapcak bisey yok
Çok haklısın canım çok haklısın. Ben anne yönünden çok sansliyim çok şükür. Kovsam ağlaya ağlaya gider seni yalnız bırakamam diye.
Sen elinden geleni zaten yapmışsın. Ama işte bazen anlamıyorlar demek. Sen sıkma canını yapacak bir şey yok bugune kadar her şeyin üstesinden gelmişsib sen her işini halletmiş prematüre annesinin. Bosver. Olmazsa al Eymen'i de götür yanında. Hele eşinle gideceksen hastaneye.
Birşey olmaz stres yapma, zaten uyur büyük ihtimalle. Baktın işin uzadı ara da gider emzirirsin daha rahat olur emin ol. Hayata bakışım zorunda olmadıkça kimseden birşey istememek. Buna eşim falan da dahil.
insallah canim suan 4buçuk demi 7 yaşında yapılmış olur. 2 2buck seneye:) onun kısmeti de öyleymiş artk yapcak bisi yokBen ilk oğlumda eşimi ikna edemedim. Yedi aylıkken zor ikna oldu gittik sünnet için doktor bebek çok kilolu pipide yağ fazlalığı var yüzde elli ihtimalle tekrar sünnet olması gerekir yağ olduğu için pipi içine kaçabilir dedi. Bizde çocuğu sedyeden aldık yaptirmadik. Öyle kaldı hala. O yüzden ikinciyi hemen yaptırmak istedim artık iki sene sonra büyük oğlumu da sünnet yapıp ikisinin beraber sünnet mevludunu yaparız
Sen doğum yapmadın dimi canm. Sen sadece bebeğine odaklan.yenidogan sünneti şart değil ağız tadıyla olcaksa yapın. Esinle tatsizlik yaşamaKeşke bende öyle yapsaydım dile getirmeden ama.esim durmaz söyler mutlaka şimdi tasası bana kaldı eşim yaptirmayacam diyo sanki ben evladının kötülüğünü isterim gibi ilk çocuğum ama ailecek beni cahil görmeleri garip
Aslında sistem şu:Birini emiyor yaklaşık 10 15 dk sonra uyuyakalıyor sonra gazını çıkarıyorum hala meme arıyorsa diğer memeye geçiyorum.
İlk emzirdiim meme biraz yumuşamış oluyor ama iyice boşaldığını anlamıyorum.
Bana da sağlık ocağında bir memeyi verdin diğeri dinlensin sonra ki emzirmede onunla başla dedi.
Dort yaşı Eylül'de bitti. Okula başlamadan yaparız artikinsallah canim suan 4buçuk demi 7 yaşında yapılmış olur. 2 2buck seneye:) onun kısmeti de öyleymiş artk yapcak bisi yok
Yok canım yapmadım henüz galiba en iyisi o dediğin gibi yapmak lazım hatta bugün tartıştık falan kayınbaba eşim ben bu konuyu hiç hoş olmadıSen doğum yapmadın dimi canm. Sen sadece bebeğine odaklan.yenidogan sünneti şart değil ağız tadıyla olcaksa yapın. Esinle tatsizlik yaşama
takma canm yas aldıkça cocuklasiyorlar bence.Hastane ortamina çok sokmak istemiorm.. Istemedikce hastaneye onunla gitmek zorunda kaliyorum zatenbenim annemde yumusak baslidir ama bazi huyları insani üzüyor.. Annemin degerini 30lara yaklastikca anlamaya baslamstm ama evlendikten sonra degisik huylarini görüyorum
benim oğlan da hep %75 % 90 arasiydi. Ne zaman alerji oldu, kilo alımı vs durdu. Şimdi %25'te. Ama gelişim geri gitmediyse kilo vermediyse ve zihinsel etkilenme olmadıysa bunun en büyük müsebbibi anne sütü çok şükür.Büyük oğlumda da bu şekilde emzirdim. Bir yaşına kadar kilosu ve boyu hep öndeydi çok şükür. Çocuğa faydalı olan yağlı süt. Ön sütü çok çabuk sindiriyorlar
Erkeklerde bir de sünnetini hatırlasın takıntısı var. Ya hu çocuğun onun icin kıymetli organı kesliliyor. O travmayı hatirlamasa daha iyi. Ondan sonra uckurduskunu erkekler her şeye hakkı olan erkekler yetişiyor.bu erkekler cnm hep iste daha ettirmeyecekti eside daha gec olursa sakıncalı demis doktor 3 7 yas arasi en zorlu zamanmis. oyle ikna oldu kocasi
Ya evet kp ile pipi muhabbeti çok kötü oluyor.Yok canım yapmadım henüz galiba en iyisi o dediğin gibi yapmak lazım hatta bugün tartıştık falan kayınbaba eşim ben bu konuyu hiç hoş olmadı
Hayırlı güzel bı doğum olsun inşallah nYok canım yapmadım henüz galiba en iyisi o dediğin gibi yapmak lazım hatta bugün tartıştık falan kayınbaba eşim ben bu konuyu hiç hoş olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?