2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Maşallah.. Allah anali babali büyütsün.. Ins yataktayken ayaklarini oynatiosundur.. O sekilde gaz rahat çıkıyor

Demir ilacı daha önce kullanıyordum, 1,5 aydır kullanmıyorum canım... ondan olduğunu sanmıyorum.

Canım bir meme bitmeden öbür memeye mi geçiyorsun acaba. Sadece önsüt aldığı için bebeğin hızlı sindirip asıl yağlı olan sütü alamıyor mu ki. Ondan da kg alamıyor olmasın.

Dakika tutmaktan ziyade göğsünü sıkıp bak, süt varsa bir süre daha emzir. Emdikçe kıvamı yoğunlaşıyor çünkü sütün

Saat tutmuyorum canim. Sadece ne kadar emdigini bilmek icin saatte bakiyorum. Bir memeyi veriyorum. Kendi birakana kadar birakmiyorum. Genelde en az 20dk emiyor. Emerken yutkunma sesini duyuyorum. Zaten doyunca uyuyor. Ve memeyi birakiyor. Biraz once sutumu sağdım simdi annem kaşıkla onu veriyor. Birde dikkatimi ceken sık sık emzirdigim için sütün birikmesine izin vermiyor.

Bende de sendeki durumun aynı söz konusu. Bazen 2 saatte bir acıkıyor, tek memeyle doyuyor, bazen saatte bir iki memeyi boşaltıyor. Aslında bebekler kendisi ihtiyaçlarına göre doyuruyorlar karınlarını sanırım.

Öyle mi o zaman vermek lazım demek ki yaa bende isteyeyim ayarlasınlar
Ben aylıksız izne ayrılacağım, doğum sonrası 8 haftalık süreden sonra..o süre zarfında yurtdışında olacağım için şimdiden gönderdim. Senin öyle bir durumun yoksa ayarlarsın daha, sıkıntı etme. Doğum belgesini göndermen yeterli sanırım şimdilik ama idarene sor bir yine de

Son düzenleme:
Kizlar size birsey sormak istiyorum. Dogum sonrasi normal dogum yapan birinin vajinasi hic dogum yapmamis biri ile ayni oluyor mu kesiler iyilestikten sonra?
Bir de ben ogretmenim kendi isimi yapiyorum ozel ders ile. Normal dogum olursa ne kadar calisamam. Gunde 2 saat oturup ders anlatmam gerekebilir sinav gruplarim icin

Hem süt biriksin hem de bebek ancak sindirebiliyor diye 2 saatte bir emzirme önerilirmiş. Yeni doğduğu günler için 2 saat önerisi geçerli değil tabi ama..sen bol bol süt yapacak şeyler ye iç..sarılık için hastanede tedavi görmesi konusunda da kendini germe emily, orda daha çabuk iyileşir sarılığı hep beraber daha çabuk toparlarsınız..insan taze anneyken yavrusunda ayrılmak istemiyor bir an ama üzme kendini

Hastaneye yatış olursa benden ayirmayacaklarmis. Kuvezi benim odama getirecekler. Hem ışık gorecek hem ben besleyecekmisim. Yarin 3 de kan verecegiz yine degere göre belli olacak. Gerekirse 1 gece yatacağız.

Vajinada dogum yapmis yapmamış diye bir ayrim yok degisimde yok.rahimde degisim oluyor dogum yapmamis biri gibi olmaz tabii.
Hastaneye yatış olursa benden ayirmayacaklarmis. Kuvezi benim odama getirecekler. Hem ışık gorecek hem ben besleyecekmisim. Yarin 3 de kan verecegiz yine degere göre belli olacak. Gerekirse 1 gece yatacağız.
Aaa bu çok iyiymis.ben hep hst diyince ayri kalinacak bir gece gibi düşünüyorum.umarim düşüş olur ama senin sadece besleme ile toparlaman 10 günu bulur.isin alsa ertedi sabah hepsi bitmiş olur.17 ye kadar yükselmeden dr çağırmış olsaydı şimdiye biterdi bile.seninki dr yanıltmasi olmus.

Aklıma soktun berikko Kıbrıs tatlısın bayilirimm yapsam mı acaba
Cnm asla ucu kuru olmyck
Ben kalkanla nemli tuttum da aşiri acidan kurtuldum ama yara iyilestimi dersen hayir
Lansinoh garmastan kendi sutum hicbiri ise yaramadi
Bi kez cocugun bepantol pisik kremini surdum ise yaradi hmn
Bi de madecasol da ise yariyomus onu deniycem

Normal doğum yaptım 2 hafta geçti şu an işe başlasam başlarım. Hemen kendini toparlıyorsın. Ama vajinanın kendine gelmesi biraz uzunn zaman alırmış 3 4 ay gibi.
Ve tamamen eskisi gibi olmazmış. Sonuçta ordan 2 3 kilo bir şey çıkıyor ama senin cinsel hayatını etkileyen bir durum olmaz dedi doktor.

Kızlar mastit başlangıcı var iki gosum de düğüm düğüm düğüm çok emziriyorum ama yine var yine var . Çözüm önerilerinize ihtiyacım var.
Canm hic bir makina bebek kadar iyi cekemiyor. Ters emzirmeyi mutlaka dene mastitin ileri boyuta gelmeden. Sicak suyla masaj yap mutlaka ve tarskla tara. 26 gunde 3 kere gecirdim malesef. En cok ters emzirme ise yaradi. Makina yinede alcakssn al tabi bende bunun icin sirf mak aldm once manuel aldm hic ise yaramadi sonra avent aldim oda cok bossltmiyo gbi sanki en fazla 50 ml ckti simdiye kadar. Gerci oglus surekli emiyo sur birakmyo olabilir emin degilim

Hanımlar süt sağma makinesi için tavsiye istiyorum
Ebe arkadaşımın tavsiyesiyle baby plus aldım ikili elektrikli sağma makinası.ben birkaç gün kullandım,göğüsler boşalınca bebekte alışınca makinaya gerek kalmadı.belki ilerde çalışırken tekrar kullanırım.isini görür mü bilmiyorum ama hem yorumlari güzeldi hem çok kullanışlı.yarim saatlik süreyle önce masaj yaparak başlıyor göğüse,sonra sağım 5 ayrı çekişte.

Hanımlar süt sağma makinesi için tavsiye istiyorum
Ben acent kullandım çok memnun kaldım

Arkadaşım benimkini denedi sonra mamajoo kullandı
İkisi eşdeğer diyor.
Ne alırsan al tek başlıklı al. İki basliklilar çabuk bozuluyor ve çekim.kuvveti çok olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…