2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sen anlatınca ilk doğumu hatırladım
Allah'ım... İnsan inanamiyor. Ben doğumdan sonra bebeği emzirdim arada bir uyuyakalmisim. Uyandım elimi karnıma attım sağına dokundum soluna dokundum hareket yok sertlik yok. Dogurmamisim da bebek hareketsizmis sandım. Bir panikle anne oğlana bir şey oldu dedim. Kadın telaşla bana baktı meğer o an onun kucagindaymis. Sonra ağlamaya başlamıştım. İnanamiyordum dogurduguma....

Merhaba ben 38. Haftanın son günündeyim, aşırı sıcak basıyor 2 gündür hayatımda ilk defa oluyor. Normaldir değil mi? Siz de yaşadınız mı? Normalde de çok üşüyen bir insanım.

Lansinoh mu makina? İçinde valf var ya o gevsemistir. Zamanla gevşeyip bozuluyor o. Onu degistirsen bir.
Bana da arkadaşım lansinoh verdi. Yok süt çıkmıyor ben ağlıyorum ama nasıl benim hiç sütüm yok diye. Annem dedi kızım belki beceremedim diye. Arkadaş yardıma geldi. Bir d bakti ki makina çekmiyor. Lansinoh standart hataymis bu hemen hepsinde olurmuş.

Merhaba ben 38. Haftanın son günündeyim, aşırı sıcak basıyor 2 gündür hayatımda ilk defa oluyor. Normaldir değil mi? Siz de yaşadınız mı? Normalde de çok üşüyen bir insanım.
Vücudunda normalin %50 fazlası kan var şu an. Sıcak basması çok normal canım.

kizlar @OZSER0801 icin kazene yazan oldu mu?
Ben şöyle yaptım özlem bi resim atmisti rapor ile ilgili konusurken orda soyadi yazıyor.bas sayfada da gittiği hastahane şişli kolan hst ni aradım.8 Ekim'de doğum yaptı sadece taburcu olmuşmu diye öğrenmek istiyordum dedim hasta mahremiyeti bilgi veremeyiz dediler.aklima baska birşey gelmedi.
Bizimde 3.gun azdi haftalik kontrolde yükselmişti 2 saatte bir beslendi ama yine yükselmişti.saat başı besledim 4 gun sonra düşmeye başlamıştı.bugun yine baktirdik hatta 13.3 den 11.5 e inmiş.sizinkide düser ama 1 günde düşer mi ki.fazla yükselmiş.
Kullandığın demir ilacindandir.beni herdaim ateş basiyordu sen yine iyi 38 .Haftaya kadar gelmişsin.saglikla al kucağına

Kızlar mastit başlangıcı var iki gosum de düğüm düğüm düğüm çok emziriyorum ama yine var yine var . Çözüm önerilerinize ihtiyacım var.

Allah yardımcınız olsun emily, çok zor

Kızlar mastit başlangıcı var iki gosum de düğüm düğüm düğüm çok emziriyorum ama yine var yine var . Çözüm önerilerinize ihtiyacım var.
Makina yok mu onunla sağsan? İlk günler boşaltamıyor kuzular..ya da sütyen falan takma, memeleri serbest bırak,aksın süt.

Hastahaneden pompa işte boşalt.iyi hissediyorsan sıcak duşa gir ama sonrası mutlaka elle bile olsa sağman lazım ki kanallar acilsin göğüs yumusasin.mastit olmak.icin cok erken.ee bebekte ywni doğdu bosaltamaz senin pompa bulman lazım.

Bende 23 gibi gaz cikardim. Fakat hala cisim gelip gelmedigini anlayamiyorum o biraz aci veriyor bir de emziriyorum bebek nasil hirsla emiyor ama memeden gelen bir sey yokmus gibi geliyor bana umarim en kisa zamanda rutinimizi oturturuz. Uyu dediler bana ama uyuyamiyorum aklim hep bebekte

Hepsini uygulayacağım canm çok sağol
İnşallah sende de işe yarar ama korkma daha iki gündür doğum yapmışsın ilk günler bizimki de gelmiyordu hatta gittim mama bile aldım 2.gece 3 kere verdik mamayı sonra çok şükür geldi sende içini ferah tut

En az 20 dk. Eğer 20dkdan önce bırakırsa, mesela 15dk emdi uyuyakaldı memeyi bıraktı, yatırmıyorum. Çünkü öyle yatırınca tecrübe ettim ki çok kısa sürede uyanıyor. 20dkdan önce memeyi bırakırsa kucağımdan indirmiyorum 5-10dk kucağımda şekerleme yapıyor, sonra gözlerini açıp bi 5-10dk daha emip derin uykuya geçiyor canım.

Otur tuvalete 1-2 dk bekle hazir kalkmiskende biraz yürürsün.
İlk bebekte ben mutluluktan 1 hafta uyumamistim inanamiyordum anne olmustum. uyuma birsey olmaz mutluluğunu yaşa bebeğini izle .

Ama saat başı memeler süt dolar mı ki emily?
Ben de tam bunu soracaktım: benim kızım ancak 2/2 buçuk saatte bir tek memeyi boşaltabiliyor.
Sütün 8-9 dkda bitmesi diye bi genelleme bana çok saçma geldi. Her süt aynı miktar değil ve her bebek aynı hızda emmiyor. Benim kızım memeyi ağzından çıkarana kadar yutkuna yutkuna emiyor ki kenarlardan aktığı bile oluyo son âna kadar yani 20-25dkya kadar. Boş emdiği zamanları da anlar insan dolu emdiği zamanları da. Böyle bir genelleme saçma olmuş. emily07

rüyama bile girmeye başladı. umarim iyidir.

Bende böyle düşünmek istiyorum ama öyle tugaylar ki gelenler sütümün gelmediğini sağır sultan duydu bize en büyük kötülüğü farkında olmadan en yakınlarımız yapıyor..

Allah yardımcınız olsun emily, çok zor
Amin,cok zor gercekten.
Valla herkes birsey söylüyor. Ben ne yapacagimi bilmiyorum artik. Bebeğim hep memede durmak istediği icin ac mi tok mu anlamiyorum. 3 gun once doktor cok guzel beslenmesi 100gr almis dedi. Bugun kilo alimi yok beslenememis dedi. Sarılık zaten canımı cok sıktı. Bu gece her saat basi emziriyorum. 6 saatte de mama vercem. Bakalim ne olacak. Canim cok sıkkın

Erkek bebek anneleri sizin de bez acma rutinleri korkulu ruyaniz mi korka korka aciyorum resmen surekli isiyor durduramiyorum :) ozellikle gece ben uykuluyken cok zor geliyor bu is ya

Neg güzel yüzünü yıkıyor.. Ayılıyorsundur valla ben artık pes ettim.. Isemedigi yer kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…