Ya canm benimki gogsumde uyuyo yatagina koyuyorm 5 dk gecmiyor uyaniyor tekrar emziriyorm yine uyuyunca koyuyorm yine uyaniyor. Doymuyor saniyorum mama veriyorum ozaman uyuyor. Mama vermezsem 24 saat mememde kalcak napcagmi sasirdim.Oo onun keyfine biraksam yaka iğnesi gibi.inatla yatagina koyuyorum agliyor alip meme veriyorum uyuyor geri koyuyorum bu böyle 6-7 tur oluyor.sirt bel ağrılarım basladi.memeyi cekmiyor ama kokunda uyumak istiyor.o emme isteği değil senden ayrilmamak isteği
Medela cnmLansinoh mu makina? İçinde valf var ya o gevsemistir. Zamanla gevşeyip bozuluyor o. Onu degistirsen bir.
Bana da arkadaşım lansinoh verdi. Yok süt çıkmıyor ben ağlıyorum ama nasıl benim hiç sütüm yok diye. Annem dedi kızım belki beceremedim diye. Arkadaş yardıma geldi. Bir d bakti ki makina çekmiyor. Lansinoh standart hataymis bu hemen hepsinde olurmuş.
Ne zamanki aklina sütüm doyurmuyom mama veriyorumu sokarsan mamaya ağırlık verirsen o zaman sütun sulu olduğu için doyurmaz mamaya alisan bebege anne sütü cila geliyor.mama üstü meme de tatli niyetine iki çekip doymuş oldugu için uyur. sarilik riskiniz yoksa mamayi kaldır gözünün önünden.sen emzir yerine koy ağlasin tekrar al koy ben kaç tur yapıyorum bunu.bebek diyip geçmeyin kokumuzu alıyor kokuda uyumak istiyorlar.boyle böyle yataklarina alisacaklar.kizimda sütüm az yetmiyor doymuyor diye diye sütüm azaldi .makine ile cekmekte fayda degil makineye süt gelmiyor ama bebek ağzına alınca süt akıyor hiç bir makine bebek kadar bosaltamaz.rahatlamak için her hafta aynı gün sağlık ocağına götür kilosuna baktır.ben cuma dan cumaya kilo için götürüyorum.haftada 100 150 gr bile alsa çok şükür.Ya canm benimki gogsumde uyuyo yatagina koyuyorm 5 dk gecmiyor uyaniyor tekrar emziriyorm yine uyuyunca koyuyorm yine uyaniyor. Doymuyor saniyorum mama veriyorum ozaman uyuyor. Mama vermezsem 24 saat mememde kalcak napcagmi sasirdim.
Medellada beyaz ince plastik birsey var.ona baksana yerinden mi çıkmış acaba.biz aksigimizda en önemli parçası bu demisti satıcı.Medela cnm
Mutlaka hiç doğum yapmayan biri gibi olmaz ancak ben kesi yerim olmasına rağmen ne tuvalette ne de cinsellikte sorun yaşamadım. Özel dersler içinse kendinize 15 gün zaman verim. Toparlanıp bebeğe alışıp düzen kurmak için. Ben 15 gün sonra başlamıştım derslere. Tabi bebeğe bakan bir varsa. Yoksa tek başınıza hem özel ders hem bebek bu kadar küçükken zor olur. Size de öğrenciye de bebeğe de yazık.Kizlar size birsey sormak istiyorum. Dogum sonrasi normal dogum yapan birinin vajinasi hic dogum yapmamis biri ile ayni oluyor mu kesiler iyilestikten sonra?
Bir de ben ogretmenim kendi isimi yapiyorum ozel ders ile. Normal dogum olursa ne kadar calisamam. Gunde 2 saat oturup ders anlatmam gerekebilir sinav gruplarim icin
Var canim iki annemde bana iki dakika mesafede. Ogrencilerim de bana gelirler cogu. Tesekkur ederimmm. Kesi yeri tam iyilesiyor mu yuzde 90 oraninda falan. Gorunumde. Ben kendim kafaya takarim bir de.Mutlaka hiç doğum yapmayan biri gibi olmaz ancak ben kesi yerim olmasına rağmen ne tuvalette ne de cinsellikte sorun yaşamadım. Özel dersler içinse kendinize 15 gün zaman verim. Toparlanıp bebeğe alışıp düzen kurmak için. Ben 15 gün sonra başlamıştım derslere. Tabi bebeğe bakan bir varsa. Yoksa tek başınıza hem özel ders hem bebek bu kadar küçükken zor olur. Size de öğrenciye de bebeğe de yazık.
Hanımlar süt sağma makinesi için tavsiye istiyorum
Hanımlar süt sağma makinesi için tavsiye istiyorum
O konuda banada çok yapıyorlar kızım akşamları 3 saat falan durmadan ağlıyor annem de ablamda kayınvaldem de süttün mü yok diyip duruyorlar eğer süt olmazsa bu çocuk gündüz de gecede durmadan ağlar. Yani ben çocuğumun aç olup olmadığını anlarım ama ısrarla süt diyip moralimi bozuyorlar sen iyi düşün emin ol harıl harıl sütün gelicek Allahın izniyleBende böyle düşünmek istiyorum ama öyle tugaylar ki gelenler sütümün gelmediğini sağır sultan duydu bize en büyük kötülüğü farkında olmadan en yakınlarımız yapıyor..
Günaydın herkese
Ben de salı gün öğlen sezeryanla doğum yaptım kızlar. Minnak burunlu, melek yüzlü bir oğluşum oldu.Ameliyatım iyi geçti, bebeğe bakmaktan dikiş ağrısı vs hissetmiyorum bile. İlk gece çok iyi geçti ama ikinci gece benim kan grubum 0 olduğu için sanırım sarılık başlangıcı oldu. Uyku haline girdiği için mecbur mama başladık. Bugün yine kontrolümüz var. Kolostrum sütü geldi, bebek ilk gün aldı ama şuan pek çekemiyor. Sarılık güçsüz düşürdü.
Ben medelanın manuelini kullanmıştım ama o piyasada yok. Herhangi bir manuel de iş görür bence, eczanelerde oluyor 80 liraya falan görmüştüm.[]
Canım zaten sütyen hak getire kesinlikle kullanmıyorum.makinem yok hangi marka tavsiye edersin
Gözünüz aydın canım. Sağlıkla büyütün ❤Günaydın herkese
Ben de salı gün öğlen sezeryanla doğum yaptım kızlar. Minnak burunlu, melek yüzlü bir oğluşum oldu.Ameliyatım iyi geçti, bebeğe bakmaktan dikiş ağrısı vs hissetmiyorum bile. İlk gece çok iyi geçti ama ikinci gece benim kan grubum 0 olduğu için sanırım sarılık başlangıcı oldu. Uyku haline girdiği için mecbur mama başladık. Bugün yine kontrolümüz var. Kolostrum sütü geldi, bebek ilk gün aldı ama şuan pek çekemiyor. Sarılık güçsüz düşürdü.
Var canim iki annemde bana iki dakika mesafede. Ogrencilerim de bana gelirler cogu. Tesekkur ederimmm. Kesi yeri tam iyilesiyor mu yuzde 90 oraninda falan. Gorunumde. Ben kendim kafaya takarim bir de.
insallah iyidir canm dua ediyorum. umarm kazen ulasmamiz icin yardımcı olur amaKızlar ben kolan i tekrar aradim ama böyle bir hasta bizde doğum yapmamış Eylül e kadar baktım dedi telefondaki bayan. O OZSER0801 hst mi değiştirdi öncesi hatirlayan varmı.hatta ilk baglayan yoğun bakimdami dedi bi korktum ama yoğunbakimdan telefona bakan kişi bizde böyle bir hasta yok dedi.hepimiz lohusayiz dua edelim sağlıkla evlatlari ile olsun varsin yazamasin firsati olmasin.
Kazen e de yazdım ama telefonu paylaşırmi bilmiyorum .
Süt birikmesi çok olmazmış zaten bebek emdikçe süt gelirmiş üretilirmiş, ona çok takılma canım göğüslerin yumuşak olmasına falanSaat tutmuyorum canim. Sadece ne kadar emdigini bilmek icin saatte bakiyorum. Bir memeyi veriyorum. Kendi birakana kadar birakmiyorum. Genelde en az 20dk emiyor. Emerken yutkunma sesini duyuyorum. Zaten doyunca uyuyor. Ve memeyi birakiyor. Biraz once sutumu sağdım simdi annem kaşıkla onu veriyor. Birde dikkatimi ceken sık sık emzirdigim için sütün birikmesine izin vermiyor.
gözün aydin canimGünaydın herkese
İlk sorunun cevabını henüz bilmiyorum canım zamanla görcem ama doğumdan sonra uzun süreli oturmamak gerekiyor ki oturulmuyor da zaten dikişler üzerine. Bir ay 40 güne oturuluyormuş ben 20inci gündeyimKizlar size birsey sormak istiyorum. Dogum sonrasi normal dogum yapan birinin vajinasi hic dogum yapmamis biri ile ayni oluyor mu kesiler iyilestikten sonra?
Bir de ben ogretmenim kendi isimi yapiyorum ozel ders ile. Normal dogum olursa ne kadar calisamam. Gunde 2 saat oturup ders anlatmam gerekebilir sinav gruplarim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?