2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende şimdi kontrolden çıktım tertemiz bi nst suyu faln yerinde şükür kilosu 3300 olmus . 3 haftadir kafasi 36haftada çıkıyor dedm o onemli degil cunku aşağıda kafasi ölçemiyorum suan da da iyice kanala girmiş doğru sonuç imkansız dedi . bn hissetmiyorum kanala girdiğini ama bide 41 haftaya kadr bekleriz sonra yatış yaparm suni veya ameliyat duruma göre değerlendiririz dedi .

Çok bekletmese bizi şu sıpalar ya. Ben zaman geçtik e geriliyorum. Doğum yapacağım hastanenin doğumhane ve ameliyathane taşınıyor. Gerginim

Kızlar mastit başlangıcı var iki gosum de düğüm düğüm düğüm çok emziriyorum ama yine var yine var . Çözüm önerilerinize ihtiyacım var.
Canım bol bol sade kahve iç başağrısı için birebir
Ben onu avrasyada doğum yapacak diye biliyordum

Çok bekletmese bizi şu sıpalar ya. Ben zaman geçtik e geriliyorum. Doğum yapacağım hastanenin doğumhane ve ameliyathane taşınıyor. Gerginim
Bende geriliyorum valla 41e kadr beklerim demesi biraz rahatlattı 40da suni verir diye korkuyordum. gergindim . gece sancim oluyor aha geliyor diyorum sonra geçiyor sabah cok iyiym dedm doktora . sancin şiddetli gelse bir dogum başlar hemen dedi. hormonlarım devreye girmiyor demekki bir turlu

Gece gündüz aklımda . Burda öyle dostluklar kuruldu ki kimse kimseyi tanımadan bilmeden dua kardeşi dert arkadaşı olduk. İyi haberleri gelir inşallah

rint sabah akşam ilişkimi denesek bu oksitosin hormoncugu ilişki esnasında sağlanıyormuş

Gaz sancisidir cnm. Bebek için gaz masajı videoları izliyomusun benm bebegm çok gazli bikac gundur masaja başladım daha iyi şimdi.

Ya bilmiyorum ama surekli islak veya nemli tutmak memeucunu daha kötü yapmaz mi? Ben eymen kuvozdeyken makineyle sağdgm için aşırı yara oldu kırmızı kırmızı yaralar belirdi ve bende krem sut aklima ne geliosa sürdüm.. Bu sefer sürekli islak tutugum için doku kaybı oldu.. Ufak ufak etler koptu.. Ne zmn sürekli yikadim ve kuru tuttum kendine geldi.. Simdi yavas yavas kopan parcalarin oldugu bosluklar dolmaya basliyor.. Ama canım taa başından beri emzirirken yanıyor.. Ne zmn gecicek bilmiyorm

Hanımlar süt sağma makinesi için tavsiye istiyorum

Valla canim ben ebebekten ucuz gordugumu aldm.. Babyplus diye bi marka.. Şimdilik isimi görüyor.. Diger markalarinda cok iyi sağdgni sanmiyorum.. Al birini vur ötekine.. Ucuz gordugumu aldm ciktm valla.. Sagimi da iyi gibi.. Masaj özelliğini açıyorum önce sonra sağıyorum.. Ben memnunum cunku aşırı bi beklentim yok hicbi sağma makinesinden.. Baby plus iyi

Yaa ins ulasabiliriz ya.. Valla hep aklima gelio.. Kolan dedigin hastane mi? Ins bi sorun yoktur

Allah anali babali büyütsün

Kaçırdım galiba ne oldu ki arkadaşa?
dogumdan sonra rahimde sorun olmus asiri kanama yaşamıştı ve canlı canlı ameliyat edildm resmen demisti daha hayati riskim devam ediyor diyordu canm ondan dolayı merak ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…