- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Süt mene ucundan damla damla mi geliyor. Yoksa fışkırıyor muSüt birikmesi çok olmazmış zaten bebek emdikçe süt gelirmiş üretilirmiş, ona çok takılma canım göğüslerin yumuşak olmasına falan
Çok bekletmese bizi şu sıpalar ya. Ben zaman geçtik e geriliyorum. Doğum yapacağım hastanenin doğumhane ve ameliyathane taşınıyor. GerginimBende şimdi kontrolden çıktım tertemiz bi nstsuyu faln yerinde şükür kilosu 3300 olmus . 3 haftadir kafasi 36haftada çıkıyor dedm o onemli degil cunku aşağıda kafasi ölçemiyorum suan da da iyice kanala girmiş doğru sonuç imkansız dedi . bn hissetmiyorum kanala girdiğini ama bide 41 haftaya kadr bekleriz sonra yatış yaparm suni veya ameliyat duruma göre değerlendiririz dedi .
Emzirirken kaç dk kadar emziriyorsunuz. Gece kalkınca bir memeyi veriyorum uyuyup ağzından memeyi çıkarana kadar emiyor.
Bazen 15 bazen 20 dk oluyor sonra yatırıyorum çok geçmeden kalktığı oluyor bazen de uyuyor 1 2 saat
Gece uyandığımda her iki memeyi de vermeli miyim???
Siz nasıl yapıyorsunuz?
Kızlar mastit başlangıcı var iki gosum de düğüm düğüm düğüm çok emziriyorum ama yine var yine var . Çözüm önerilerinize ihtiyacım var.
Canım bol bol sade kahve iç başağrısı için birebirBende 23 gibi gaz cikardim. Fakat hala cisim gelip gelmedigini anlayamiyorumo biraz aci veriyor bir de emziriyorum bebek nasil hirsla emiyor ama memeden gelen bir sey yokmus gibi geliyor bana umarim en kisa zamanda rutinimizi oturturuz. Uyu dediler bana ama uyuyamiyorum aklim hep bebekte
Ben onu avrasyada doğum yapacak diye biliyordumKızlar ben kolan i tekrar aradim ama böyle bir hasta bizde doğum yapmamış Eylül e kadar baktım dedi telefondaki bayan. @OZSER0801 hst mi değiştirdi öncesi hatirlayan varmı.hatta ilk baglayan yoğun bakimdami dedi bi korktum ama yoğunbakimdan telefona bakan kişi bizde böyle bir hasta yok dedi.hepimiz lohusayiz dua edelim sağlıkla evlatlari ile olsun varsin yazamasin firsati olmasin.
@Kazen e de yazdım ama telefonu paylaşırmi bilmiyorum .
Süt mene ucundan damla damla mi geliyor. Yoksa fışkırıyor mu
Esim baktı küçük bı parçası kayıp dedi. Aricaz bakalım inşallah evdedir. Yoksa servisten isticezMedellada beyaz ince plastik birsey var.ona baksana yerinden mi çıkmış acaba.biz aksigimizda en önemli parçası bu demisti satıcı.
Bende geriliyorum valla 41e kadr beklerim demesi biraz rahatlattı 40da suni verir diye korkuyordum. gergindim . gece sancim oluyor aha geliyor diyorum sonra geçiyor sabah cok iyiym dedm doktora . sancin şiddetli gelse bir dogum başlar hemen dedi. hormonlarım devreye girmiyor demekki bir turluÇok bekletmese bizi şu sıpalar ya. Ben zaman geçtik e geriliyorum. Doğum yapacağım hastanenin doğumhane ve ameliyathane taşınıyor. Gerginim
Gece gündüz aklımda . Burda öyle dostluklar kuruldu ki kimse kimseyi tanımadan bilmeden dua kardeşi dert arkadaşı olduk. İyi haberleri gelir inşallahKızlar ben kolan i tekrar aradim ama böyle bir hasta bizde doğum yapmamış Eylül e kadar baktım dedi telefondaki bayan. @OZSER0801 hst mi değiştirdi öncesi hatirlayan varmı.hatta ilk baglayan yoğun bakimdami dedi bi korktum ama yoğunbakimdan telefona bakan kişi bizde böyle bir hasta yok dedi.hepimiz lohusayiz dua edelim sağlıkla evlatlari ile olsun varsin yazamasin firsati olmasin.
Çok bekletmese bizi şu sıpalar ya. Ben zaman geçtik e geriliyorum. Doğum yapacağım hastanenin doğumhane ve ameliyathane taşınıyor. Gerginim
Gaz sancisidir cnm. Bebek için gaz masajı videoları izliyomusun benm bebegm çok gazli bikac gundur masaja başladım daha iyi şimdi.O konuda banada çok yapıyorlar kızım akşamları 3 saat falan durmadan ağlıyor annem de ablamda kayınvaldem de süttün mü yok diyip duruyorlar eğer süt olmazsa bu çocuk gündüz de gecede durmadan ağlar. Yani ben çocuğumun aç olup olmadığını anlarım ama ısrarla süt diyip moralimi bozuyorlar sen iyi düşün emin ol harıl harıl sütün gelicek Allahın izniyle
Cnm asla ucu kuru olmyck
Ben kalkanla nemli tuttum da aşiri acidan kurtuldum ama yara iyilestimi dersen hayir
Lansinoh garmastan kendi sutum hicbiri ise yaramadi
Bi kez cocugun bepantol pisik kremini surdum ise yaradi hmn
Bi de madecasol da ise yariyomus onu deniycem
Hanımlar süt sağma makinesi için tavsiye istiyorum
Kızlar ben kolan i tekrar aradim ama böyle bir hasta bizde doğum yapmamış Eylül e kadar baktım dedi telefondaki bayan. @OZSER0801 hst mi değiştirdi öncesi hatirlayan varmı.hatta ilk baglayan yoğun bakimdami dedi bi korktum ama yoğunbakimdan telefona bakan kişi bizde böyle bir hasta yok dedi.hepimiz lohusayiz dua edelim sağlıkla evlatlari ile olsun varsin yazamasin firsati olmasin.
Hasta mahremiyeti diyor anne baba adini soruyor . bilgi vermedilerCanım bol bol sade kahve iç başağrısı için birebir
Ben onu avrasyada doğum yapacak diye biliyordum
Günaydın herkese
Ben de salı gün öğlen sezeryanla doğum yaptım kızlar. Minnak burunlu, melek yüzlü bir oğluşum oldu.Ameliyatım iyi geçti, bebeğe bakmaktan dikiş ağrısı vs hissetmiyorum bile. İlk gece çok iyi geçti ama ikinci gece benim kan grubum 0 olduğu için sanırım sarılık başlangıcı oldu. Uyku haline girdiği için mecbur mama başladık. Bugün yine kontrolümüz var. Kolostrum sütü geldi, bebek ilk gün aldı ama şuan pek çekemiyor. Sarılık güçsüz düşürdü.
Yok canım hiç izlemedim şimdi izliyeyim ama sürekli aynı saatlerde oluyor belli saatleri var. İlaç kullanıyor musun peki?Gaz sancisidir cnm. Bebek için gaz masajı videoları izliyomusun benm bebegm çok gazli bikac gundur masaja başladım daha iyi şimdi.
Kaçırdım galiba ne oldu ki arkadaşa?insallah iyidir canm dua ediyorum. umarm kazen ulasmamiz icin yardımcı olur ama
dogumdan sonra rahimde sorun olmus asiri kanama yaşamıştı ve canlı canlı ameliyat edildm resmen demisti daha hayati riskim devam ediyor diyordu canm ondan dolayı merak ediyoruz.Kaçırdım galiba ne oldu ki arkadaşa?
Hanımlar süt sağma makinesi için tavsiye istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?