dogumdan sonra rahimde sorun olmus asiri kanama yaşamıştı ve canlı canlı ameliyat edildm resmen demisti daha hayati riskim devam ediyor diyordu canm ondan dolayı merak ediyoruz.
Kızlar bişey soracagım size. 13 günlük oldu kızım.önceden kakasını günde 3 kere filan yapıyordu. Dünden beri 28 saat oldu hala yapmadı. Doktora yazdım 1 çk z.yağı içir dedi. Normal mi ya bu durum? Anne sütü ve mama yiyor. Kabız mı oldu şimdi çok panik oldum
Kızlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Eşim bi makine almış ama makinelerin o düğümleri çözebilecek gücü yok. Annem zeytinyağı ile ovdu ve sert bi masaj yaptı. Canım yandı ağladım başta ama sonra uyuşuyo. Şuan pamuk gibi oldular. Annem özellikle söyledi " oraya da yaz da insanlar bilsin yapsın " meme acısı dikişlerden zor der hep .
Ne zaman sertleşme olsa tekrar yapıcam sonra da makineyle sagicam.masaj yaparken akan sütü de bardağa doldurduk sonra kaba koyup buzdolabına attık.
Kızlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Eşim bi makine almış ama makinelerin o düğümleri çözebilecek gücü yok. Annem zeytinyağı ile ovdu ve sert bi masaj yaptı. Canım yandı ağladım başta ama sonra uyuşuyo. Şuan pamuk gibi oldular. Annem özellikle söyledi " oraya da yaz da insanlar bilsin yapsın " meme acısı dikişlerden zor der hep .
Ne zaman sertleşme olsa tekrar yapıcam sonra da makineyle sagicam.masaj yaparken akan sütü de bardağa doldurduk sonra kaba koyup buzdolabına attık.
Kızlar bişey soracagım size. 13 günlük oldu kızım.önceden kakasını günde 3 kere filan yapıyordu. Dünden beri 28 saat oldu hala yapmadı. Doktora yazdım 1 çk z.yağı içir dedi. Normal mi ya bu durum? Anne sütü ve mama yiyor. Kabız mı oldu şimdi çok panik oldum
Günaydın herkese
Ben de salı gün öğlen sezeryanla doğum yaptım kızlar. Minnak burunlu, melek yüzlü bir oğluşum oldu. Ameliyatım iyi geçti, bebeğe bakmaktan dikiş ağrısı vs hissetmiyorum bile. İlk gece çok iyi geçti ama ikinci gece benim kan grubum 0 olduğu için sanırım sarılık başlangıcı oldu. Uyku haline girdiği için mecbur mama başladık. Bugün yine kontrolümüz var. Kolostrum sütü geldi, bebek ilk gün aldı ama şuan pek çekemiyor. Sarılık güçsüz düşürdü.
İlk oğlum beş gün kaka yapmamıştı . Doktor bı haftaya kadar normal dedi. İlk olarak bebe gaz masajı yapın Instagram'da çocuk doktorları bile paylasio. Bağırsakları hareketlendirdigi için kaka yapmaya da faydası olur. Zeytinyağ içince yapmazsa dört beş saat gectikten sonra makata iki ml kadar zeytinyag sikabilirsiniz benm oğlum en son öyle yapmıştı. Ama popoyu çok şık uyarmak iyi değil tembellik yapabilir. Öncelik bol masaj. Olmazsa ağızdan bı çay kasigi en fazla zeytinyağı.
Kizlar 23 unde normal dogum yapmistim. 2 gundur emzirmeydi, gazdi derken bugun kontrol icin cocuk doktoruna geldik. Kanda crp (enfeksiyon) degeri 15 cikti ve kuveze alindi yavrum. Su an soktayim. Boyle durumlarda ne oluyor varsa bilginiz paylasir misiniz?
Kizlar 23 unde normal dogum yapmistim. 2 gundur emzirmeydi, gazdi derken bugun kontrol icin cocuk doktoruna geldik. Kanda crp (enfeksiyon) degeri 15 cikti ve kuveze alindi yavrum. Su an soktayim. Boyle durumlarda ne oluyor varsa bilginiz paylasir misiniz?
Gaz ile birlikte kusuyordur. Bizimkinin de mama yerken ikinci gün hastane de olmuştu öyle. Doktor normal demişti. Ama içtiğini sürekli kusarsa muayene etmek gerekir, kilo almaz demişti. Tamamen içtiğini mi kusuyor
Geçmiş olsun. Bir akrabamızın bebeği de hemen doğum dan sonra olmuştu böyle. Bir hafta kadar küvezde kaldı. Antibiyotik tedavisi uyguladılar. Crp düşünce taburcu edildi. Hastanede çok fazla bu nedenden yatan bebek olduğunu söylemişti. Nasıl tanı koydular