Canm takvimdeki ölçülerin bı önemi yok. Önemli olan bebeğin sağlıklı olması. Hem normal doğum olursa kolay doğurursunDoğurmayalar olarak benimde bugünkü kontrolünde pek kendi isteğiyle gelecek gibi durmuyor haftaya cuma tekrar çağırdı eğer o zamanda bisey yoksa suni şancı gününe karar verecekmişiz bebekte pek kilo almamış 3 kg zayifmikızlar burdaki gösterilenletutmuyor çok az kişi kaldık bizde sağlıkla.kavusuruz insallah
Taniyi rutin kontrolde alinan kanda baktilar. Crp degeri 5 olmasi gerekirken 15 cikti.Geçmiş olsun. Bir akrabamızın bebeği de hemen doğum dan sonra olmuştu böyle. Bir hafta kadar küvezde kaldı. Antibiyotik tedavisi uyguladılar. Crp düşünce taburcu edildi. Hastanede çok fazla bu nedenden yatan bebek olduğunu söylemişti. Nasıl tanı koydular
Ah inşallah endişem küçük olursa elime almaya korkarım banyo falanda yaptıramam diye insallah yesin içsin büyüsün kolay doğum konusunda haklısın nşallah normal olur:)ne yapsam ki dip köşe ev temizlesem gelmeye niyetlenirmi acaba:)Canm takvimdeki ölçülerin bı önemi yok. Önemli olan bebeğin sağlıklı olması. Hem normal doğum olursa kolay doğurursunzaten doğunca kilo alcak büyücek inşallah
Yok tamamen ictigini degil gaz cikarirken kusuyorGaz ile birlikte kusuyordur. Bizimkinin de mama yerken ikinci gün hastane de olmuştu öyle. Doktor normal demişti. Ama içtiğini sürekli kusarsa muayene etmek gerekir, kilo almaz demişti. Tamamen içtiğini mi kusuyor
Sıkmayın canınızı. Hemen toparlar inşallah Onların bebiş çok kusuyordu. Sizde oldu mu bu belirti.Taniyi rutin kontrolde alinan kanda baktilar. Crp degeri 5 olmasi gerekirken 15 cikti.
Gazın basıncıyla olmuştur öyle o zaman. Mama da içiyorsa onlar acayip gaz yapıyor. Benim ki de emerken burnundan geliyordu süt. Acayip korkmuştumYok tamamen ictigini degil gaz cikarirken kusuyor
ultrason yanılabilir canm doktorlar bile net konuşamıyor. bugün bnmkini 3280 ölçtü yanılma olabilir belki 200 gram daha fazla belkide daha az çıkabilir 3 kilodan aşağı doğmaz ama onu net diyebilirim dedi bna. doğurmayan pek kimsede kalmadi sen bn bi kac arkadaş daha var sanırım. bakalm.kapanisi kim yapacakDoğurmayalar olarak benimde bugünkü kontrolünde pek kendi isteğiyle gelecek gibi durmuyor haftaya cuma tekrar çağırdı eğer o zamanda bisey yoksa suni şancı gününe karar verecekmişiz bebekte pek kilo almamış 3 kg zayifmikızlar burdaki gösterilenletutmuyor çok az kişi kaldık bizde sağlıkla.kavusuruz insallah
Doğurmayalar olarak benimde bugünkü kontrolünde pek kendi isteğiyle gelecek gibi durmuyor haftaya cuma tekrar çağırdı eğer o zamanda bisey yoksa suni şancı gününe karar verecekmişiz bebekte pek kilo almamış 3 kg zayifmikızlar burdaki gösterilenletutmuyor çok az kişi kaldık bizde sağlıkla.kavusuruz insallah
Valla ben de her seferinde korkuyorumGazın basıncıyla olmuştur öyle o zaman. Mama da içiyorsa onlar acayip gaz yapıyor. Benim ki de emerken burnundan geliyordu süt. Acayip korkmuştum
Sanki kapanış bende kalacak gibi hissediyorum :) basından beri hep.erken gelecek sandim ama artik anladim gelemeye niyeti yok hic kasilmam sancim olmadi bugune kadar sadece kasik agrim var aradaultrason yanılabilir canm doktorlar bile net konuşamıyor. bugün bnmkini 3280 ölçtü yanılma olabilir belki 200 gram daha fazla belkide daha az çıkabilir 3 kilodan aşağı doğmaz ama onu net diyebilirim dedi bna. doğurmayan pek kimsede kalmadi sen bn bi kac arkadaş daha var sanırım. bakalm.kapanisi kim yapacak
3000 te dogsa 3500 ta doğsa eline zayif gelecek acemilik olacak tutamayacaksin.3290 doğdu hastane çıkışı 3150 idi şimdi 3700 bana sorarsan yine zayifDoğurmayalar olarak benimde bugünkü kontrolünde pek kendi isteğiyle gelecek gibi durmuyor haftaya cuma tekrar çağırdı eğer o zamanda bisey yoksa suni şancı gününe karar verecekmişiz bebekte pek kilo almamış 3 kg zayifmikızlar burdaki gösterilenletutmuyor çok az kişi kaldık bizde sağlıkla.kavusuruz insallah
Ya peki 3 gün kalan kadar sancinfalan gelir miydi benim şuan hiç bişeyim yok güçlü bi kasılma olmadığı için açılmada olmamış dedi doktor sıfır şancı çıktı benim cnn yavrum inat biraz galiba ama.bi konuşayım belki ikna olurTakvime gore 6 gun kalmis
Benim oglum 3 gun kala dogdu.
3 kilo 300 grdi
Yani gayet normal bence kilosu kafana takma boyle seyleri
Sen de konus bebeginle hadi gel bekletme anneni diyebenson gunlerde oyle yapıyordum
Ya minicik almaya korkmam inşallah maşallah annesi iyi gidiyor o zaman istiyorum ki söyle bi an önce tutulacak kovama gelsin:)3000 te dogsa 3500 ta doğsa eline zayif gelecek acemilik olacak tutamayacaksin.3290 doğdu hastane çıkışı 3150 idi şimdi 3700 bana sorarsan yine zayifyani bu anneler hiç tatmin olmuyor.2-3 gun sonra tutmaya yapmaya alışırsın
o kasik ağrısı gelip giden tarzdaysa sancidir iste . bnde hep erken gelecek diye hissettim ama gelmedi şükür . bn bugün iyice dikkat ettm ki gercekten ilişki oldgu gun kuvvetli kasilmalarim oluyor. bugunde oyle mesela. sizde deneyin. umarm.gelirler bi kac güne:)Sanki kapanış bende kalacak gibi hissediyorum :) basından beri hep.erken gelecek sandim ama artik anladim gelemeye niyeti yok hic kasilmam sancim olmadi bugune kadar sadece kasik agrim var arada
kafasını ittiriyorsa yerleşmeye çalışıyor bence . 2 gün once bi kafasını ittiriyordu aşağı aşağı sanki çıkacak alttan . bugün doktor kanala yerleşmiş kafasi dedi mesela . bol yürücanm bnm kizim var hava soğuk fazla yürüyemiyorum yarm saat yürüyorum merdiven çıkıp iniyorum 7 kat evde pilates topunda vakit geçiriyorum. inslh doğarlar suni ye gerek kalmadan kendi istekleriyle gelsinler :)Ya peki 3 gün kalan kadar sancinfalan gelir miydi benim şuan hiç bişeyim yok güçlü bi kasılma olmadığı için açılmada olmamış dedi doktor sıfır şancı çıktı benim cnn yavrum inat biraz galiba ama.bi konuşayım belki ikna olurhiç belirti vermiyor şimdi kafasını ittirmek dışında
Ya ilişkiye eşim yanaşmıyor Ama binzorlayim onudakafasını ittiriyorsa yerleşmeye çalışıyor bence . 2 gün once bi kafasını ittiriyordu aşağı aşağı sanki çıkacak alttan . bugün doktor kanala yerleşmiş kafasi dedi mesela . bol yürücanm bnm kizim var hava soğuk fazla yürüyemiyorum yarm saat yürüyorum merdiven çıkıp iniyorum 7 kat evde pilates topunda vakit geçiriyorum. inslh doğarlar suni ye gerek kalmadan kendi istekleriyle gelsinler :)
onlr sanıyor ki bebege bisi olurYa ilişkiye eşim yanaşmıyor Ama binzorlayim onudasimdinyuruyuse çıkıyorum canım bakalım nasıl ağrısı sancimidemek hiç bilmiyorum ben ya
Duştan önce göğüsleri iyice boşaltıp duş yaparken de sıcak su altında bol masaj mastiti engelliyormuş, nette okumuştum, doğruluğu vardır muhakkak.Kızlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Eşim bi makine almış ama makinelerin o düğümleri çözebilecek gücü yok. Annem zeytinyağı ile ovdu ve sert bi masaj yaptı. Canım yandı ağladım başta ama sonra uyuşuyo. Şuan pamuk gibi oldular. Annem özellikle söyledi " oraya da yaz da insanlar bilsin yapsın " meme acısı dikişlerden zor der hep .
Ne zaman sertleşme olsa tekrar yapıcam sonra da makineyle sagicam.masaj yaparken akan sütü de bardağa doldurduk sonra kaba koyup buzdolabına attık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?