Cnm simdi nasl bebegin? Onceki gün benim melegimde ayniydi ne emdi ne uyudu aksam 20.00 de basladi ertesi sabah 11 e kadar ara ara ağlamaktan yorulup uyudu yarim saat sonra yine ayni. En son aldm gittim doktora idrar tahlili yApildi rontgen cekildi gaz dedi doktor cok aglarsa kullanalim diye fitil yazdi. Sizinkide gazdan olabilir ayaklarini sicak tut kimyon suyu bir cay kasigi verebilirsin sabah aksamKızlar napicamizi şaşırdık bebeğim sürekli ağlıyor , en fazla yarım saat uyuyo genelde on dk da bir uyaniyo . Battaniyeyle sallayarak sakinlestiriyoruz. Denemediğimiz şey kalmadı .
Yapıyorum Sonuç değişmiyorMasaj yapiyomusun ? Bizde de durum farksiz.Ihh ihhh diye diye ikiniyor,kipkirmizi oluyor .Masajla biraz rahatliyo cocuk.Su anda uyuyo ama derin degil.Sanci geldikce ayaklarini tepiyor durmadan.
Bende de ayni 37 gun oldu hemde ara ara cogaliyo asiri oluyo parca filan geliyo sonra azaliyo 3_5 gun sonra birden yine çoğaliyoBi oluyor bi olmuyor normal mi acaba bende merak ediyorum
Bugün bizimde kontrolümüz vardı. Doktor çok canımı sıktı. Bebeğim 1 hafta da 100gr almış. Doktor az dedi. Geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı. Kilo alımını o engelliyor demişti. P.tesi gününden cumaya kadar yavrum antibiyotik iğne vuruldu. Her halde bu çocuğun igne vurulduğu gün hemen enfeksiyonu gitmedi. Bunu anlatmanin bir sureci olmustur. Geri kalan gune bakarsak kilo almis diyorum doktora. Beni anlamadi bir türlü 1 haftayi baz aldı. Yavruma vitamin yazdı 1 yaşa kadar kullan dedi. Sarılığı geçmemiş diye bir hap verdi. 10 gün o hapin yarısını toz haline getir az suyu ile erit ver dedi. Eger yine gecmezse uzamış sarılık testleri yapılacak dedi. Gaz sıkıntısı var dedi. Biogia verdi. Karından usg çekildi. Sol böbreğinde genişleme var dedi. 6mm yaziyor raporda. Yapısal dedi zamanla gececek dedi. Enfeksiyon gecmis mi diye idrar kültürü istedi. Temiz çıkarsa sunnet icin gun belirleyecegiz. Ptesi kontrol var o zamana kadar kilo almis olmasi gerek diyo.
Aynı biz yaa, aslında hemen kabullendi hiç sıkıntı yaratmadı kızım zaten çok usluydu, şimdi çok hırçın oldu taniyamiyorum hiç laftan anlamıyor. Dün ağzına oyuncak sokmaya çalışırken yakaladimOğlum 4.5 yaşında aynı şeyler bende de var. Yan yana tek bırakamıyorum. Bir seviyor bir zarar veriyor. Wc ye bile gidemiyorum bebek uyanık olduğu zaman. Halbu ki büyük oğlum çok uysal asla bebeklere kıyamayan bir çocuktu. Huyu acayip değişti. Asi, sinirli, söz dinlemeyen.... Ve iştahı kapandı resmen yemek yemeyi bıraktı... O kadar ilgileniyoruz ki anlatamam
Cnm Benm hem karnıma bastılar hem kum torbası koydular bu doğumda .
Kaçıncı gundesiniz ? Ilk günler yoğun diskiliyorlar sonra düzene giriyor bizim doktorumuz ilk günlerde 10 defaya kadar normal dediBebegimin karnı doydugu her an benim için çok stresli kizlar..her seferinde kaka yapma kisminda kendini kasıyor..güya gaz damlası kullanıyoruz,ise yaramiyor..saatlerce uyumuyor,ağlama krizleri yaşıyorbu büyük tuvaletini yapma meselesi her bezde olucak mi ya?günde 7-8 sefer filan normal mi? Ne zaman azalır?,yapamadikca o agladikca biz mahvoluyoruz..
Bsnim ki sizliyor ki zaten bir suredir solu tutmuyor o sebeple onu da sagiyorum. Hamilelikteki gibi.Selam kızlar
Emzirirken sizinde iki memenizde acıyor mu mesela solu veriyorum sağ sızlıyorbi de bebeğiniz hamilelikteki gibi mı? Doğumdan sonra aynı olur hamilelikte uykusu düzeni belli olur diyorlar. Benimki hamilelikteki gibi
Selam kızlar
Emzirirken sizinde iki memenizde acıyor mu mesela solu veriyorum sağ sızlıyorbi de bebeğiniz hamilelikteki gibi mı? Doğumdan sonra aynı olur hamilelikte uykusu düzeni belli olur diyorlar. Benimki hamilelikteki gibi
23 olduk.insallah düzene girer de sayi azalır,stresi de biter bebeğin.ustten gaz çıkarıyor oldukça.ama alta gelince kastikca kasiyor.. çok teşekkür ederimKaçıncı gundesiniz ? Ilk günler yoğun diskiliyorlar sonra düzene giriyor bizim doktorumuz ilk günlerde 10 defaya kadar normal dedi
Selam kızlar
23 olduk.insallah düzene girer de sayi azalır,stresi de biter bebeğin.ustten gaz çıkarıyor oldukça.ama alta gelince kastikca kasiyor.. çok teşekkür ederim
Bence çok ve çoğunlukla ikinmaktan basini ateş basar gibi sicakliyor,yoruluyorBiz günde 2 3 kaka yapıyoruz çok değil mi ya 7 8
Ben yatağa koyuyorum eğer uyanıksa poposuna sert sert vuruyorum pışpış yapıyorum bez olduğu için güvenip biraz sert vuruyorum başta direniyo sonra sızıyo, tabi bu beş kerenin anca ikisinde tutuyo ama pes etmicem o popoya vurmaya devam o az mı vurdu benim kaburgama o totoylaBebeğin karnı tok gazı yok yatıyorum öyle gözleri açık duruyor Nasıl uyuyacak bu bebek kucağına alıp haffif sallayınca ya da meme verince uyuyor yatırınca tekrar uyanıyor
İkisi de açıyor maalesef daha tam tutamıyor memeyi. Hamileyken gece uyurdu. Gündüz hareketliydi. Şimdi tam tersiSelam kızlar
Çünkü o sırada sağ memeden de süt akıyor süt kanalları harekete geçiyor. Emzirmenin ilk gunlerindeki daha çok oluyor bu.Selam kızlar
Birini emzirirken diğerinin sızlaması süt indiğine işaretmiş. İyi birşeymiş yani. Annem öyle demişti. Benim hamilelikte inanılmaz hareketliydi şimdi maşallah diyeyimSelam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?