2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
sarılığı var aslinda uzun uyumasını beklıyorm ama çabucak uyanıyor:) kizim da insalah atlatr yeni daha zamanla alisir diye de düşünüyorum:) . dışarı konusunda haklisin bencede kalabalık ortamlara girilmediği sürece özellikle güneşli olduğu gun çıkmalı dışarı :)

Merhaba arkadaşlar, beni merak etmişsiniz çok sağolun sizleri merakta bıraktığım icin çok üzgünüm. Kötüye giden bir durum yok ama kendimi iyi hissetmiyordum yürümekte bile çok zorlanıyordum oturmak tuvalete gitmek işkence. Sancılarım oluyor ama artık daha azaldı durum geçmeye başladı biraz. Kan kaybı ile ilgili çok halsizim. Ve sol bacağım sisiyor his kaybı yaşıyorum hatırlarsanız vajinal varis olmuştu hamilelikte varislerden kaynaklı oluyor. Göğüs yaraları bin perişan durumda geçmedi 1 ay olacak nerdeyse. Psikolojim düzelmiyor gözümü kapatınca bile gözümde canlanıyor hastayı kaybediyoruz çığlıkları basımda yığınla doktor hemşire ebe sürekli birseyler yapmaya çalışmaları travma oldu sanırım.

Kızım iyi uyku sorununu da çözersek onunla ilgili sorun yok diyebilirim. Çok şükür

Beni merak eden herkese çokça sevgiler selamlar. Umarım topikte başka sorun yaşayan olmamıştır.
[/QUOTE]
Canım daha iyi olmana sevindim inşallah kötü
Karnini sicak tut havlu isit gazindan uyumuyordur yavrum insallah gecer en kisa zamanda
Sıcak konusunda her şeyi yaptık fayda etmedi. Çocuğum uyanıkken bile hava yutuyo.

Emzirirken sizin de meme ucunuz inanilmaz derecede aciyor mu? Sagarken bu aci yok.

Yaka ignem oldu velet hep araniyor
Benim de iki gundur deli gibi aciyor. Emzirme zamanu yaklastikca karnima agrilar giriyor
Krem falan hicbir sey fayda etmiyor
Kızlar napicamizi şaşırdık bebeğim sürekli ağlıyor , en fazla yarım saat uyuyo genelde on dk da bir uyaniyo . Battaniyeyle sallayarak sakinlestiriyoruz. Denemediğimiz şey kalmadı .
Benimki de ayniydi dun 1e kadar en son meme verdim yorgunluktan uykusuzluktan uyuyakaldi. Saat 5 olnus uyanmadi ben uyandırdım artik en sonunda emzirmek icin

Valla hala mememde gaz sancisindan bi kivranisi var elimden bişey gelmiyor ben de ağlıyorum. Bu geceyi böyle böyle sabah ettik. Gündüz bakalım nasıl olacak çünkü gündüzden başlamıştı

Bende dogumdan bi hafta sonra kestirdim.. Belimi de gecmisti tam bi eziyetti.. Eymen gelmeden kuaför işlerimi halledeyim mantgyla aradan cikardm

Benim emzirirken ayaklarım yanıyooooo

Masallah 12 gün olmuş.. İlk zmnlar o adaptasyon zor oluyor.. Biberonlar vsvs.. Sonra alisiyoruz.. Gerçekten bebekli hayata alismak cok zor.. Disari cikmam istesende cikamiyosun.. Hayir bi de ben onceden de hic disari cikmayi sevmiodum market pazar vsvs şimdi onlara gitmeyi bile özledim

Merhaba arkadaşlar, beni merak etmişsiniz çok sağolun sizleri merakta bıraktığım icin çok üzgünüm. Kötüye giden bir durum yok ama kendimi iyi hissetmiyordum yürümekte bile çok zorlanıyordum oturmak tuvalete gitmek işkence. Sancılarım oluyor ama artık daha azaldı durum geçmeye başladı biraz. Kan kaybı ile ilgili çok halsizim. Ve sol bacağım sisiyor his kaybı yaşıyorum hatırlarsanız vajinal varis olmuştu hamilelikte varislerden kaynaklı oluyor. Göğüs yaraları bin perişan durumda geçmedi 1 ay olacak nerdeyse. Psikolojim düzelmiyor gözümü kapatınca bile gözümde canlanıyor hastayı kaybediyoruz çığlıkları basımda yığınla doktor hemşire ebe sürekli birseyler yapmaya çalışmaları travma oldu sanırım.

Kızım iyi uyku sorununu da çözersek onunla ilgili sorun yok diyebilirim. Çok şükür

Beni merak eden herkese çokça sevgiler selamlar. Umarım topikte başka sorun yaşayan olmamıştır.
[/QUOTE]

Ayyy sonundaaaa... Nasil merak ettik biliyo musun sen içim rahatladı.. Arada yaz bize.. Kafan dağılır.. Burada yazılanları oku.. Hepimiz evlere tikildik.. Burada konusarak stres atiyoruz.. Yasananlari da unutmaya çalış.. Zaten allahın insana verdiği en büyük nimet unutmak.. Zamanla unutursun inşallah.. Öyle temenni ediyorum

Bende bi de kabizlik var..bitti diodum yine hortladı.. Bayagidir yasiyorum.. O kadar su icmeye nasil oluyo anlamiyorm..Ne zmn gececek bu.. Tuvalete gitmek istemiyorum artik

[/QUOTE]

Canim cok sevindim iyi olmana daha da iyi olursun insallah

Benim de bu sefer devam ediyor. Diğerinde erken bitmişti. Şimdi çok öok az var ama hala var. Ben ilk doğumum da karnıma basıp kanı çıkarmışlar. Bunda kum koydular. Ona bağlıyorum uzamasını
Cnm Benm hem karnıma bastılar hem kum torbası koydular bu doğumda .

Valla hala mememde gaz sancisindan bi kivranisi var elimden bişey gelmiyor ben de ağlıyorum. Bu geceyi böyle böyle sabah ettik. Gündüz bakalım nasıl olacak çünkü gündüzden başlamıştı
Masaj yapiyomusun ? Bizde de durum farksiz.Ihh ihhh diye diye ikiniyor,kipkirmizi oluyor .Masajla biraz rahatliyo cocuk.Su anda uyuyo ama derin degil.Sanci geldikce ayaklarini tepiyor durmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…