- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Çok yakında doktor yolu gözüktü bize o zamanCanım benim ki günde bire düştü ama bizde de durum aynı. Her saatimiz işkence gibi
Ben emzirip yatirip anneme bırakıp 2 kere 2ser saat çıktım.bebegi çıkartmaya gerek yok bence.hst kontrolü git gelde çıkıyor zaten.mevsim geçişi hava bi güneşli bi soğuk heyecana gerek yok diye düşünüp çıkartmiyoruz.
Benimki makinede çok daha fazla açıyor o yüzden sagmayi bıraktım.
Sırtı sert düz olunca tutmakta gaz çıkartmakta bana da daha kolay geliyor.hatta uyaniksa kundak 3yapmiyorum ama o ara emdi gazı var hemen kundaklayip omuza alıyorum daha rahat oluyor oda bende.
Emzirirken acikmiyormusunuz.ben sürekli yiyorum doymuyorum da .emzirme sonrası gözüm dönüyor resmen.
Benim annem de 8 ya da 9 gün kaldı. Valla ona bile şükrettim. Herkesin kendi evi, düzeni, var. Kızamam galiba. İkinci çocuk olunca haliyle zor oldu. Oğlumda daha küçük, kalkıp suyunu bile sürahiden doldurup içemiyor falan.Dun akşamdan beri yalnızımdua edin gene 15 20 gün kalmış anneleriniz kayinvalideleriniz :)
Çikolata da çok gaz yapar canım haberin olsunEmzirirken o kadar çok çikolata yedim yiyorum ki
Zaten cuma gidecem diye bide saldım yatıyorum tüm gün hatta o kadar uykum varki sabah uyanıyorum 3 saat sonra tekrar uyuyorum tekrar ağırlık basıyor hiç enerjimde yok kendimide kaldiramaiyorum artık banyo yapmaya bileusenir haldeyimBende sana bakmaya girdim. cuma ya daha var insallah gelir sancin.
Sunnetin iki cesidi varmis. Dikisli ve dikissiz. Arastiran oldumu aranizda
Bende o açıdan bakıyorum gerçekten öldürmeyen güçlendirir:) grip olmus annem 1 2 gun daha kalırdım ama çocuklara gecer dedi. dogru diyor bebege bulaşması kötü olur gerçekten ama zaten normalde cok niyeti yoktu hastanede de 12 saat k.validem 12 saat annem durdu . 2 3 gunde evde durursam diyordu zaten yani. :) okadar bile kalmadi 2 gundz bir gece kalmis oldu . geneki iyiym yani Allah a sukur cok dua ettm dogum kolay gecsin diye sukr Allah a boyle olacagini biliyordm cunku . 2 yasinda cocuk ve bir bebekle perisan olurdum yoksaBenim annem de 8 ya da 9 gün kaldı. Valla ona bile şükrettim. Herkesin kendi evi, düzeni, var. Kızamam galiba. İkinci çocuk olunca haliyle zor oldu. Oğlumda daha küçük, kalkıp suyunu bile sürahiden doldurup içemiyor falan.
Eninde sonunda düzen kurmak zorundayız. Öldürmeyen acı güçlendiriyor
ne güzel iste uyu dinlen enerji depolaZaten cuma gidecem diye bide saldım yatıyorum tüm gün hatta o kadar uykum varki sabah uyanıyorum 3 saat sonra tekrar uyuyorum tekrar ağırlık basıyor hiç enerjimde yok kendimide kaldiramaiyorum artık banyo yapmaya bileusenir haldeyim
Hayirliayla inşallah bendeaynen öyle yapıyorum gece gündüz yatiyorum:)ne güzel iste uyu dinlen enerji depolanasil olsa çıkacak cuma bir şekilde
Yeni uyudu ama zorla ve muhtemelen 10-15 dk içinde uyanicak. Şu beyaz gürültü denilen anne karnı sesini dinletmeye baslicam . Valla karsiydim doğru bulmuyodum çocuğun dunyaya adaptasyonunu engelliyo diye ama hayaller hayatlar. Valla kitaplara göre yetistirilmiyo bebeklerÇok yakında doktor yolu gözüktü bize o zamanbugün sıcak havlu filan da koydum karnına bana mısın demiyo huysuzlugu huzur dolu bebeklerimiz olsun inşallah
Canm sen kayseride dogum yapacaktn ssvd yaptiran doktor ariyodun diye hatirliyorum merak ettim normal oldu mu dogumun? Ozguc beye gittin mi?Canım çok geçmiş olsun, inşallah atlatırsın iz
Merhaba arkadaşlar, beni merak etmişsiniz çok sağolun sizleri merakta bıraktığım icin çok üzgünüm. Kötüye giden bir durum yok ama kendimi iyi hissetmiyordum yürümekte bile çok zorlanıyordum oturmak tuvalete gitmek işkence. Sancılarım oluyor ama artık daha azaldı durum geçmeye başladı biraz. Kan kaybı ile ilgili çok halsizim. Ve sol bacağım sisiyor his kaybı yaşıyorum hatırlarsanız vajinal varis olmuştu hamilelikte varislerden kaynaklı oluyor. Göğüs yaraları bin perişan durumda geçmedi 1 ay olacak nerdeyse. Psikolojim düzelmiyor gözümü kapatınca bile gözümde canlanıyor hastayı kaybediyoruz çığlıkları basımda yığınla doktor hemşire ebe sürekli birseyler yapmaya çalışmaları travma oldu sanırım.
Kızım iyi uyku sorununu da çözersek onunla ilgili sorun yok diyebilirim. Çok şükür
Beni merak eden herkese çokça sevgiler selamlar. Umarım topikte başka sorun yaşayan olmamıştır.
[/QUOTE
Çok geçmiş olsun canım, içimiz rahatladi, iyiki yazdın. Herşey yoluna girecek inşallah, Allah evlatlarına bağışlasın.
Aynı biz yaa, aslında hemen kabullendi hiç sıkıntı yaratmadı kızım zaten çok usluydu, şimdi çok hırçın oldu taniyamiyorum hiç laftan anlamıyor. Dün ağzına oyuncak sokmaya çalışırken yakaladim
Benim ilk doğumumda üç dört kez alttan muayene ederek karnıma bastirmislardi. Bunda sadece bı defa alttan muayene ettiler Belki alakası yoktur ama bu doğumdan sonra dogum sancılarim devam etti iki gün sonra bı parca düşürdüm, geçti . Ara sıra karnım yine ağrıyor du akşam yine koca bı parca düştü rahminden çok korktum Kanamam bı azalıyor bı artıyor. Dr normal dedi. Ebeye de sordum, uzanarak karnına bastır ara ara dedi.
bebek denicez canm dha bakamadk yarn bakıcam.inslh
Benim şansım eşim 24 gün izin almıştı. Annem gidince büyük oğlumla o ilgilendi. Bebeğe ben baktım. En azından düzen kurana kadar evdeydi.Bende o açıdan bakıyorum gerçekten öldürmeyen güçlendirir:) grip olmus annem 1 2 gun daha kalırdım ama çocuklara gecer dedi. dogru diyor bebege bulaşması kötü olur gerçekten ama zaten normalde cok niyeti yoktu hastanede de 12 saat k.validem 12 saat annem durdu . 2 3 gunde evde durursam diyordu zaten yani. :) okadar bile kalmadi 2 gundz bir gece kalmis oldu . geneki iyiym yani Allah a sukur cok dua ettm dogum kolay gecsin diye sukr Allah a boyle olacagini biliyordm cunku . 2 yasinda cocuk ve bir bebekle perisan olurdum yoksa
Kendisi birakiyor memeyi. Ilk meme bitincw altini degistiriyorum sonra ikinciyi emiyor uyuyunca birakiyor. Omuzuma koyup sirtina pat pat yapiyorum sonra yatağa koyuyorum 5 dk sonra uyaniyorKendi mi birakiyor memeyi yoksa uyuyakalinca sen mi cekiyorsun memeden? Boyle durumlarda tam doymus olmuyor uyuyakalirsa minciklayip uyandirip devam ettirmek gerekiyor yoksa ayni dedigin gibi yatagina koyunca tam tok olmadigindan uyanir. Emzirme danismanim yarim saat bir meme sonra araya alt degistirmeyi alip bebegi uyandirip yarim saat diger memeyi emzirmek gerektigini soyluyor.
Az kaldi kucagina almaya.Yaptır canım bana çok.mantikli geliyor insallah çabucakta iyileşir benim yavru kuzum doğsaydı gerisini düşündeyim hayirlisyla:)
Evde durumlar nasilDun akşamdan beri yalnızımdua edin gene 15 20 gün kalmış anneleriniz kayinvalideleriniz :)
Ben on günlükken yalnız kaldım. Bende kendi b... Moda boğulmak üzereyimCanım annelerimiz ununu elemiş eleğini asmış.. Ya gerçekten yoruluyorlar heralde.. zamanında onlar da bize baktı işte böyle ne yapalım. Bende bazen sinirleniyorum ama yapacak bise yok 20 gunluk yapti gidecek benimkide. Sagolsun yine de ne diyeyim. Smdi kendi b.kumda bogulacagimkayış koptu bende
Benimde eşimin dört hafta izni vardı geçen yıl izin kullanmadik ama sadece on gün izin kullnadi şirket vermedi izni işler çok yoğun diyeBenim şansım eşim 24 gün izin almıştı. Annem gidince büyük oğlumla o ilgilendi. Bebeğe ben baktım. En azından düzen kurana kadar evdeydi.
Canım daha iyi olmana sevindim inşallah
Merhaba arkadaşlar, beni merak etmişsiniz çok sağolun sizleri merakta bıraktığım icin çok üzgünüm. Kötüye giden bir durum yok ama kendimi iyi hissetmiyordum yürümekte bile çok zorlanıyordum oturmak tuvalete gitmek işkence. Sancılarım oluyor ama artık daha azaldı durum geçmeye başladı biraz. Kan kaybı ile ilgili çok halsizim. Ve sol bacağım sisiyor his kaybı yaşıyorum hatırlarsanız vajinal varis olmuştu hamilelikte varislerden kaynaklı oluyor. Göğüs yaraları bin perişan durumda geçmedi 1 ay olacak nerdeyse. Psikolojim düzelmiyor gözümü kapatınca bile gözümde canlanıyor hastayı kaybediyoruz çığlıkları basımda yığınla doktor hemşire ebe sürekli birseyler yapmaya çalışmaları travma oldu sanırım.
Kızım iyi uyku sorununu da çözersek onunla ilgili sorun yok diyebilirim. Çok şükür
Beni merak eden herkese çokça sevgiler selamlar. Umarım topikte başka sorun yaşayan olmamıştır.
Canım çok geçmiş olsun, inşallah atlatırsın iz
[/QUOTE
Çok geçmiş olsun canım, içimiz rahatladi, iyiki yazdın. Herşey yoluna girecek inşallah, Allah evlatlarına bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?