2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Emzirirken o kadar çok çikolata yedim yiyorum ki

Dun akşamdan beri yalnızım dua edin gene 15 20 gün kalmış anneleriniz kayinvalideleriniz :)
Benim annem de 8 ya da 9 gün kaldı. Valla ona bile şükrettim. Herkesin kendi evi, düzeni, var. Kızamam galiba. İkinci çocuk olunca haliyle zor oldu. Oğlumda daha küçük, kalkıp suyunu bile sürahiden doldurup içemiyor falan.
Eninde sonunda düzen kurmak zorundayız. Öldürmeyen acı güçlendiriyor

Bende sana bakmaya girdim. cuma ya daha var insallah gelir sancin.
Zaten cuma gidecem diye bide saldım yatıyorum tüm gün hatta o kadar uykum varki sabah uyanıyorum 3 saat sonra tekrar uyuyorum tekrar ağırlık basıyor hiç enerjimde yok kendimide kaldiramaiyorum artık banyo yapmaya bileusenir haldeyim

Bende o açıdan bakıyorum gerçekten öldürmeyen güçlendirir:) grip olmus annem 1 2 gun daha kalırdım ama çocuklara gecer dedi. dogru diyor bebege bulaşması kötü olur gerçekten ama zaten normalde cok niyeti yoktu hastanede de 12 saat k.validem 12 saat annem durdu . 2 3 gunde evde durursam diyordu zaten yani. :) okadar bile kalmadi 2 gundz bir gece kalmis oldu . geneki iyiym yani Allah a sukur cok dua ettm dogum kolay gecsin diye sukr Allah a boyle olacagini biliyordm cunku . 2 yasinda cocuk ve bir bebekle perisan olurdum yoksa

ne güzel iste uyu dinlen enerji depola nasil olsa çıkacak cuma bir şekilde

Çok yakında doktor yolu gözüktü bize o zaman bugün sıcak havlu filan da koydum karnına bana mısın demiyo huysuzlugu huzur dolu bebeklerimiz olsun inşallah
Yeni uyudu ama zorla ve muhtemelen 10-15 dk içinde uyanicak. Şu beyaz gürültü denilen anne karnı sesini dinletmeye baslicam . Valla karsiydim doğru bulmuyodum çocuğun dunyaya adaptasyonunu engelliyo diye ama hayaller hayatlar. Valla kitaplara göre yetistirilmiyo bebekler

Canm sen kayseride dogum yapacaktn ssvd yaptiran doktor ariyodun diye hatirliyorum merak ettim normal oldu mu dogumun? Ozguc beye gittin mi?

Benim şansım eşim 24 gün izin almıştı. Annem gidince büyük oğlumla o ilgilendi. Bebeğe ben baktım. En azından düzen kurana kadar evdeydi.

Kendisi birakiyor memeyi. Ilk meme bitincw altini degistiriyorum sonra ikinciyi emiyor uyuyunca birakiyor. Omuzuma koyup sirtina pat pat yapiyorum sonra yatağa koyuyorum 5 dk sonra uyaniyor

Ben on günlükken yalnız kaldım. Bende kendi b... Moda boğulmak üzereyim

Benim şansım eşim 24 gün izin almıştı. Annem gidince büyük oğlumla o ilgilendi. Bebeğe ben baktım. En azından düzen kurana kadar evdeydi.
Benimde eşimin dört hafta izni vardı geçen yıl izin kullanmadik ama sadece on gün izin kullnadi şirket vermedi izni işler çok yoğun diye

O OZSER0801 çok şükür. İyisin Ben de çok merak etmiştim seni. Daha da iyi olur, en kısa sürede sağlığına kavuşursun inşallah.
Canım daha iyi olmana sevindim inşallah
Sıcak konusunda her şeyi yaptık fayda etmedi. Çocuğum uyanıkken bile hava yutuyo.
[/QUOTE]
O OZSER0801 çok şükür iyiymişsiniz, en kısa sürede inşallah toparlarsınız

Ayyy sonundaaaa... Nasil merak ettik biliyo musun sen içim rahatladı.. Arada yaz bize.. Kafan dağılır.. Burada yazılanları oku.. Hepimiz evlere tikildik.. Burada konusarak stres atiyoruz.. Yasananlari da unutmaya çalış.. Zaten allahın insana verdiği en büyük nimet unutmak.. Zamanla unutursun inşallah.. Öyle temenni ediyorum
[/QUOTE]

Canim cok sevindim iyi olmana daha da iyi olursun insallah
[/QUOTE]
O OZSER0801

Haber alabildigimize,bir nebze iyi olduguna cok sevindim.Daha da toparlanicaksin insallah
O OZSER0801 cok sukur yaa nasl merak ettik seni inan. İyi olmana sevindim insallah daha da iyi olacaksn
Canım çok geçmiş olsun, inşallah atlatırsın iz

[/QUOTE
Çok geçmiş olsun canım, içimiz rahatladi, iyiki yazdın. Herşey yoluna girecek inşallah, Allah evlatlarına bağışlasın.

Sağolun kızlar allah razı olsun. Sizleri bu kadar merakta bırakmak istemezdim. Gün nasıl geçiyor ben ne haldeyim bilmediğim hallerdeyim İnan’ın. Geçecek biliyorum ama zorlanıyorum yine de. Tekim 2 çocuk ve bu sıkıntılar ile çok bu kadar oluyor.

Süt nasıl çoğaltıyorsunuz benim Oğlum da milk tea bi cay içmiştim çok ise yaramıştı ama şimdi yeterince artıramıyorum mamaya geçmek istemiyorum sizler ne yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…