2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Vitamine başlamak için 1-2 hafta daha bekle bence haftalik kilo takibi yaparsin.haftada 100 gr evet az ama hastaligina denk geldiğini icin mi normal alımımi takip ederek emin olursun.
Bende sunnete 40.gune randevu aldim yapıldı da çıksın aradan.

Gunde 10 kere te kadar normal mis iyi beslendiğini gösteriyor dedi dr.bizimki 20 gunden sonra bazen gunde bir bazen iki yapıyor.kac günlük oldunuz .

Bizde buna göğüs kaynaması derler.birini emince digeri uyarilip süt doluyor hatta süt geliyor.hemsire bana sormuştu.emzirirken diger memeden süt geliyormu diyebyok dedim daha erken ama gelecek emzirmeye devam dedi.2-3 gun sonra dediği gibi oldumigne batmasi sizlama gibi bi 10 snlaniye sürüyor.bazende bebegin uyanma saatine yakin sızlıyor.hatta bebeginden ayriysan bebegin ağlıyor acıkmış anne hidlssefer derler.
Tecrübeli annelerden yardım istiyorum.ben karyola beşik almayı düşünüyorum.sizce boyutu nasıl olmalı.60-120 olan var, 60-90 olan var.hangisini almalıyım sizce
Park beşik kullanıyoruz 70*120 ölçüleri bence çok ideal.
Alacağın yatak büyüyen degilse park beşik bile bakabilirsin belki.cok rahat ettik biz.

Ben karnıma bastırmaya korkarım yaa. Parça düşmesi normal mi acaba. Ben cumartesi gitcem vajinal muayene yapilcakmis korunma yöntemleri konuscaz bide.

Canım benim ki günde bire düştü ama bizde de durum aynı. Her saatimiz işkence gibi

Normal dogum yapanlar dikislerinizi ve vajinanizin durumunu kontrol ediyor musunuz? Bugun 26. Gun kontrol etmeye korktugumdan 2. Kez bugun ettim biraz yamuk dikis atilmis gibi geldi. Bir de dogum yapildigi belli sanki daha genis. Bu zamanla daralir mi yoksa boyle mi kalir? Bir de daraltma islemleriyle ugrasmayalim daha once normal dogum yapmis kisilerin deneyimlerini duymak isterim.

Bana sekli degismis gibi gelmedi ya
Baktim dikis yerleri de küçülmüş
24 gun oldu
Ic kısımlarda duran dikis var hala ama cogu dusmus

Valla yamulsa da kopsa da umrumda degil bir daha acimasin agirmasin yeter

Tesekkur ederim canim
Vitamine aslinda karşıyım. Kilo alımı normal olursa vermeyebilirim. Sunnet icin iyi yapmissin bende kültür sonucunu bekliyorum temiz çıkarsa yaptıracağım hemen.
Kızlar bebeğini sünnet ettiren oldumu acaba ben bugün 40+5 sanci yok artık cumaya suni şancı kesin gibi
Yakinda yaptiriyorum.
Yenidogan sunnetini sordum ben doktorumuz 6. Aydan sonra oneriyoruz dedi. Dolayisi ile ne zaman yaptiririz su an hic bir fikrim yok.
Bende bu doktorlari anlamiyorum. Suana kadar hangi doktora sorduysam 6 ay icindr yaptır dedi. Sizin doktor niye onermiyor.

Biraksam butun gun memede kalir
Yerinr yatırıyorum 5 dakka sonra ciyak ciyak

Kucaga alıştırdın deyip duruyorlar. keyfimden sanki
Hem daha 1 ayo dolmamis bebeğin kucaga ihtiyacı olmaz mi ya

Kendi mi birakiyor memeyi yoksa uyuyakalinca sen mi cekiyorsun memeden? Boyle durumlarda tam doymus olmuyor uyuyakalirsa minciklayip uyandirip devam ettirmek gerekiyor yoksa ayni dedigin gibi yatagina koyunca tam tok olmadigindan uyanir. Emzirme danismanim yarim saat bir meme sonra araya alt degistirmeyi alip bebegi uyandirip yarim saat diger memeyi emzirmek gerektigini soyluyor.

Yaptır canım bana çok.mantikli geliyor insallah çabucakta iyileşir benim yavru kuzum doğsaydı gerisini düşündeyim hayirlisyla:)

Yarım saat 1 saatlik hava alıp geldim ben. 15 günden sonra 3 defa daha ama olsun

Evet canım emzirmedifim de de arada sızlıyor
Bebeğin karnı tok gazı yok yatıyorum öyle gözleri açık duruyor Nasıl uyuyacak bu bebek kucağına alıp haffif sallayınca ya da meme verince uyuyor yatırınca tekrar uyanıyor
Kullandigin atletini yatağına koy onun üzerine yatır belki kokuna alışmıstir
Evet hatta duştayken bi ara goguslerimden süt aktı çıktığımda bebek ağlamıştı acıkmış
1 saat çok değil mi ya benim ki doyunca bırakıyor bırakmayıp emmeye devam ederse sonrasında kusuyor

1 saat ama hepsi aktif emme olmuyor tabi genelde uyuyakaldiklarindan cogu durtup durmakla geciyor. Ben de bazen uygulayamiyorum bu 1 saati ozellikle geceleri. Ama sanirim tam uygulayabilsek daha uzun sure tok kalacaklar ve bize zaman daha cok kalacak.

evet canm acıyor. o süt olduğundan olur derler. suan hamilelikle gece daha fazla uyanık kalıyor.

Canım annelerimiz ununu elemiş eleğini asmış.. Ya gerçekten yoruluyorlar heralde.. zamanında onlar da bize baktı işte böyle ne yapalım. Bende bazen sinirleniyorum ama yapacak bise yok 20 gunluk yapti gidecek benimkide. Sagolsun yine de ne diyeyim. Smdi kendi b.kumda bogulacagim kayış koptu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…