- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.827
- 348
Aynen, sabah 7 buçuk da kalkıp okula hazırlamam gerekiyor. Bebek 11.buçuk da yatıyor, gece boyu uyanıp emiyor.. Abisi gidince de geri uyanıyor. Tam uyuyor 11 gibi. Abisi 12 buçuk da okuldan geliyor. Tekrar ona yemek hazırla. Evi topla akşam oluyor zaten... Tek çocuk prenseslik miş resmenKesinlikle katılıyorum . Çok nazar değer sütüm var desen nazar olur uyuyo desen nazar olur. Bebek beni sabahlatiyo genelde. Tam bebek uyuyo büyük oğlum uyaniyo karnı çocuk storlari acio anne bak güneş açtı hadi uyan diyo. Mecbur kalkıyorum zor valla
Benimki de oyle. 20 dk emio 30 dk gaz cikarioz 10 dk cokelek fasli derken 1 saat uyursa uyuyor sonra basa donuyoruzBen inek gibi oldum sıkınca fışkırıyolıkır lıkır iciyo içi hava doluyo . Daha emerken gazlanmaya ikinmaya başlıyo
Ayyy şimdi bunu sormaya girmiştim. Şimdi düştü göbek. Düşünce kan gelmiş. Sizde de oldu mu diyecektim.Kimyonun faydasını ben çok gördüm ama yine de kullan kullanma diyemem
Canım daha tam iyilesmemeis oluyor o sürede muhtemelen sorun olacak birşey değildir bizim ki 4. Gün düştü ama sonrasında bi kaç gün kan vardı göbek deliğinde
Bir çocuk hiç çocuk derlerdi bana sinir olurdum. Ne demek yani yemesi içmesi bakımı oynaması gezmesi aktivite yapması. Ama ikinci olunca felegim şaştı. Sürekli söylenmek istemiyorum nankörlük gibi olmasın şükürler olsun Rabbime. İlk zamanlar hep zordur alisicaz kolaylasicak illaki zamana ihtiyacı miz var.Aynen, sabah 7 buçuk da kalkıp okula hazırlamam gerekiyor. Bebek 11.buçuk da yatıyor, gece boyu uyanıp emiyor.. Abisi gidince de geri uyanıyor. Tam uyuyor 11 gibi. Abisi 12 buçuk da okuldan geliyor. Tekrar ona yemek hazırla. Evi topla akşam oluyor zaten... Tek çocuk prenseslik miş resmen
Akıcı kan irin iltihap kötü koku olursa acil götürmek laizm ama kuru kurmaya yüz tutmuş kan parçası zararsız kendiliginden düşecek o iki bebeğimde de oldu. Ama sıvı kan iyi degilAyyy şimdi bunu sormaya girmiştim. Şimdi düştü göbek. Düşünce kan gelmiş. Sizde de oldu mu diyecektim.
Altını değiştirdim baktım pijama kirli. Pijama almaya gittim. Battaniyeye sardim. O sıra içeri büyük oğlan girince annem kucağına almış küçüğü battaniyeyi açtım battaniyede kan var bir damla. Noldu bu ne dedim. Baktım göbek düşmüş.Akıcı kan irin iltihap kötü koku olursa acil götürmek laizm ama kuru kurmaya yüz tutmuş kan parçası zararsız kendiliginden düşecek o iki bebeğimde de oldu. Ama sıvı kan iyi degil
Bizde kanama olmadı ama böyle iltihapımsı bişey kalmıştı, sağlık ocağıda sizin yaptığınız gibi sadece etrafa değmesin diye gazlı bez koyun normal böyle az bişey kan veya akıntı dediAltını değiştirdim baktım pijama kirli. Pijama almaya gittim. Battaniyeye sardim. O sıra içeri büyük oğlan girince annem kucağına almış küçüğü battaniyeyi açtım battaniyede kan var bir damla. Noldu bu ne dedim. Baktım göbek düşmüş.
Göbek düşünce bildiğin iki üç damla kan akmış demek battaniyeye damla şeklinde çıkmış gazlı bez koydum bir damla da ona cikti. sonra yeni bir daha gazlı bez koydum. ama birazdan bakacağım o bir damla gelip bitmiş mi yoksa kanama olmuş mu diye.
Maşallah de bebegıme annesi... Bizimki gündüz uyuyor gece 3 te bir kalkıyor sabah 8 e kadar uyanık... Uyutmak için herşeyi deniyorum, dalamıyor. Sonra tekrar acıkıyor tekrar gaz çıkar derken sabahlıyoruz. Zaten 8.30 da diğer çocuklarıma kahvaltı hazırlamam gerekiyor. Uykuya hasret kaldım. Bence kimseye de deme. Hiç uyumuyor de
Kesinlikle katılıyorum . Çok nazar değer sütüm var desen nazar olur uyuyo desen nazar olur. Bebek beni sabahlatiyo genelde. Tam bebek uyuyo büyük oğlum uyaniyo karnı çocuk storlari acio anne bak güneş açtı hadi uyan diyo. Mecbur kalkıyorum zor valla
Bebeğime şükür diyorum kimseye de söylememeye karar verdimAynen, sabah 7 buçuk da kalkıp okula hazırlamam gerekiyor. Bebek 11.buçuk da yatıyor, gece boyu uyanıp emiyor.. Abisi gidince de geri uyanıyor. Tam uyuyor 11 gibi. Abisi 12 buçuk da okuldan geliyor. Tekrar ona yemek hazırla. Evi topla akşam oluyor zaten... Tek çocuk prenseslik miş resmen
Bizdede kurumuş kan vardı banyodan sonra gitti etrafi sarımsı olmuştu onada sağlık ocağı dr batikon sür ve kapat dedi.bi 4-5 gun yaptik sonra iyileşti.Altını değiştirdim baktım pijama kirli. Pijama almaya gittim. Battaniyeye sardim. O sıra içeri büyük oğlan girince annem kucağına almış küçüğü battaniyeyi açtım battaniyede kan var bir damla. Noldu bu ne dedim. Baktım göbek düşmüş.
Göbek düşünce bildiğin iki üç damla kan akmış demek battaniyeye damla şeklinde çıkmış gazlı bez koydum bir damla da ona cikti. sonra yeni bir daha gazlı bez koydum. ama birazdan bakacağım o bir damla gelip bitmiş mi yoksa kanama olmuş mu diye.
Evet yaWc ye gitmeye ya da dus almaya vakit olmuyor bazen vallahi yaa
Varsa yarın götür canm . Normal değil diye biliyorum kanama . Bnm oglumun da düştü bugün çok şükürAltını değiştirdim baktım pijama kirli. Pijama almaya gittim. Battaniyeye sardim. O sıra içeri büyük oğlan girince annem kucağına almış küçüğü battaniyeyi açtım battaniyede kan var bir damla. Noldu bu ne dedim. Baktım göbek düşmüş.
Hadi inş
Benim.ilk oğlanda da sadece o olmustu. Bunda o da var ama sanırım tutan son bir nokta vardı göbeği o battaniyeye falan geldi vaktinden bir iki saat erken düştü.Bizde kanama olmadı ama böyle iltihapımsı bişey kalmıştı, sağlık ocağıda sizin yaptığınız gibi sadece etrafa değmesin diye gazlı bez koyun normal böyle az bişey kan veya akıntı dedi
Ben kesinlikle ilk çocuğun ilk günlerinin ikincinin ilk günlerinden daha zor olduğuna karar verdim. Çünkü hiç yaşamadığın bir şey yaşıyorsun. Birden eve kapan. Sana muhtaç bir yaratık. Uyku yok. İlk kez deneyimledigin bir emzirme ki herkes müthiş bir şey anlatırken ilk günler süt var mı yok mu derdi yaralar goguste. Sezaryen ya da normal dikiş sıkıntısı... Tuvalete bile gidememek... O hayaller kurduğumuz kavuşma, ilk gunler... Hayal kırıklığı. Gaz sancısı... Tüm bunlar ilk kez yaşanıyor.Bebeğime şükür diyorum kimseye de söylememeye karar verdim
Allah size kolaylık versin işiniz zor gerçekten biz 1 de telef oluyoruz sizde 2 3 çocuk var
Canim koydugum gazlı beze sadece kan bulaşmış. Kanama devam etmemiş takip edebilmek için gazlı bezi yeniliyoruz. İnşallah devam etmez ama haklısın devam ederse götüreyim.Varsa yarın götür canm . Normal değil diye biliyorum kanama . Bnm oglumun da düştü bugün çok şükürkızımda 4.gun düşmüştü hafif kan vardı ama akmiyordu ben genede doktora göstermiştim sorun yok demişti.
Batikona karar veremedim sürsem mi diye. Sabaha kadar takip edip doktoruna ya da sağlık ocağına sorayım dedim çok teşekkür ederimBizdede kurumuş kan vardı banyodan sonra gitti etrafi sarımsı olmuştu onada sağlık ocağı dr batikon sür ve kapat dedi.bi 4-5 gun yaptik sonra iyileşti.
bulaşıyor demekki canm inslh etmez . banyo yaptrdinmi? yarin yaptıracam bende sonrasında bisi surmeme gerek varmi acaba ya ?Canim koydugum gazlı beze sadece kan bulaşmış. Kanama devam etmemiş takip edebilmek için gazlı bezi yeniliyoruz. İnşallah devam etmez ama haklısın devam ederse götüreyim.
Aynen öyle canım değiştircem doktoruBence doktoru değiştir cnm. İlk bebeğim senin bebeğin gibi ilk aylar bir buçuk kilo birkilo sekiz yüz gram falan alırdı. Doktor hep çok iyi derdi. Boğum boğum bı bebekti topaç gibi. Anne sütü obezlik yapmaz.iki yaşına kadar tosun gibiydi anne sütünü kesince normale döndü. Ne demek önlem alicazbiz sutumuz artsın bebeler doysun diye kırk takla atalım. Doktoru gelsin tedbir alcaz desin.
ben de anlamadım ne demek istediğini,Ne yani anne sütünü azalt mama mı ver demek istedi? Yoksa biraz daha uzun aralıklarla mı emzir demek istedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?