Bende onlarin geleceği zaman hep uyutmaya çalışıyorum ki uyuyo almayin diyeyim diye. Ama buaralar oglum gazdan kolikten hic uyumadigi icin aliyolar kucagimdan malesef sinir olsam da soran olmuyo zaten alaym mi diyeTepkili olmasan da kv nin hareketi hiç güvenilir değil. Ben de kv tarafından pek haz etmem ve çocuk emanet edecek kadar güvenmem. Bebeğimi görmeye geldiğinde sadece bir kez kucağına verebildim:/ kadın çok panik, bi benden önce davranıp almak istedi bebeğimi, battaniyenin içine tortop edip almış çocuğu, anında bıraktırdım kibarca. Hiç güven vermiyor bana hal ve tavırlarıyla. Ona kalırsa benim kv de de iki çocuk iki torun(kaynımın) büyürmüş ama Allah a emanet(anlatmayayım)
İçin rahat etmiyorsa bir an bile bırakma.
Bende de travma oldu 46 gun oldu hala kanamam devam ediyo sirf bu yuzden bitsin de istemiyorum korkuyorum valla. 40imiz cikinca kontrolum vardi yine muayene oldum zaten korkularim depresti. Buarada cnm senin bebege lavman mi yapmislardi gecen hafta
Gaz damlalarından iyidir diye düşünüyorum en azından kimyasal yokCanim emzirme danismanim asla onermiyordu bu caylari. Ozellikle anason rakinin da yapiminda kullaniliyor uyusturucu etkisi varmis.
Ayağımı sallayarak uyurdum eskiden şimdide aynısını yapıyorumKızlar sizin de gece uyanınca tekrar uykuya dalmanız zor oluyor mu? Tam Ayıkmasam bebeğimin burnu tıkanır diye korkuyorum, prize takılabilir lamba var onu yakıyorum. Emzir, gazını çıkar derken benim wc ihtiyacım oluyor. Git gel iyice ayıkıyorum ve çoğu zaman uyuyamıyorum bu da gecede 2-3 saat uyku ediyor, bazen gün içinde ya da akşam da uyumuşsam bir saat ancak..büyük kızımda da bu yüzden tükenmiştim. Siz napıyorsunuz? Bir öneriniz olur mu bu konuda?
Peki sonrasinda kakasini ne sklkta yapar oldu? Persembe gunu benim bebegimede yaptilar gaz sancisindan dolayı ogun rahatladi ama ustunden 5 gun gecti hala kakasıni yapmadiEvet d vitamini vermistim iki gun sanci cekti en son acile goturduk rontgen cektiler gaz var diye lavman yaptilar cok şükür normale döndü aninda
Nasıl gidiyor ben hala annemlerde kalıyorum eve geçmeye cesaret edemedim mesela oğlum gece sallanarak uyuyor ama kızda sürekli meme istiyor nasıl yapcam bilemiyorum1 bebek buyutmek cok kolaymış. Ikinci gelince cok zormuş. Birde benim yas araligim cok az. Ikisinin altini bagliyorum. Ikiside bana muhtac
Çok şükür bebegim geldikleri zaman ya hep uyur ya da kucaklarinda mizildanir durmazBende onlarin geleceği zaman hep uyutmaya çalışıyorum ki uyuyo almayin diyeyim diye. Ama buaralar oglum gazdan kolikten hic uyumadigi icin aliyolar kucagimdan malesef sinir olsam da soran olmuyo zaten alaym mi diye
Bende onlarin geleceği zaman hep uyutmaya çalışıyorum ki uyuyo almayin diyeyim diye. Ama buaralar oglum gazdan kolikten hic uyumadigi icin aliyolar kucagimdan malesef sinir olsam da soran olmuyo zaten alaym mi diye
Bnm bebegimde cok az emiyo hmn sonrasinda da agzindan burnundan foşurt diye kusuyoKizlar bi kac sorum var size bebeğim kusamıyor . kusmak isterse burnundan geliyor bebegi boyle olan varmi? veya bu bir sorun mu ? ikincisi yeşil kaka üşüyünce oluyor du dimi saro yeşil karişik kaka yapmış da az once . esim bn yemek hazırlarken battaniyesiz almis kucağına pijamasi da tekti farkedince müdahale ettm ama onda üşütüp hemen yeşil kaka olurmu ki?
Benim kayinvaldem de uyandirmak istiyor ama şaka yollu uyariyorum olmaz diye...eşim de izin vermiyor uyandirma diyor..ne kadar gereksizler bazen insanlar yaaBenim eşimin tarafı uyuyan çocuğumu uyandırıyorlar o kadar hadsizler.
13 yasinda kizim su anda...ve 6 ay boyunca kusmustu...yer yemez kusardi sonra acliktan aglardi...bazi bebeklerde olabiliyomus yemek borusundaki kapakcik gelismedigi icin oluyor diye biliyorum...Bnm bebegimde cok az emiyo hmn sonrasinda da agzindan burnundan foşurt diye kusuyo
Niye boyle oluyo ben de bilemiyorum
Yesil kaka üsuyunce olurmus evt
Bnm ki 1 ai gecti hsla öyle kusuyoBizim ilk kusmalarimiz öyleydi ağzından burnundan geliyodu sonradan düzeldi hala kusuyor ama sadece ağızdan geliyor bence normal
Ins bi sorun yoktur13 yasinda kizim su anda...ve 6 ay boyunca kusmustu...yer yemez kusardi sonra acliktan aglardi...bazi bebeklerde olabiliyomus yemek borusundaki kapakcik gelismedigi icin oluyor diye biliyorum...
Cocuk doktoruna götür yine de bi sor istersenIns bi sorun yoktur
37 günlük oldu bugün bi doktora sor istersenBnm ki 1 ai gecti hsla öyle kusuyo
Sizinki ne kadarlik oldu ki
Herkese her konuda sling öneriyorum ama:) slinge tak, böyle daha rahat ediyor de. Benim bebeğim gazını da daha rahat çıkartıyor daha huzurlu oluyor hem. Ben çok ketumum galiba, herkes benden acayip çekiniyor annem bile sormadan almıyor bebeğimi:dBende onlarin geleceği zaman hep uyutmaya çalışıyorum ki uyuyo almayin diyeyim diye. Ama buaralar oglum gazdan kolikten hic uyumadigi icin aliyolar kucagimdan malesef sinir olsam da soran olmuyo zaten alaym mi diye
Valla bennde nadiren ve çok kısa süreli açıyorum çok alıştırmak istemiyorum ama işte bazen mecbur kalıyorumEsim ne zaman kucagina alsa hemen youtube dan sac kurutma makinasi sesini aciyordu.Simdi de Uygulamasini indirmis.Bende simdi Bebek Uykusu diye bir uygulama indirdim beyaz gurultu dinletiyorum.Bakalim ise yarayacak mi? Gecen gun doktor kontrolunde bi bebek aeabasindan sac kurutma makinasi sesi geliyordu yaklasik yarim saat kadin sira beklerken acikti.
Ben büyük kızımda 3 ile 5 ay arası dinletmiştim beyaz gürültüyü..hatta bi ara köyde net yoktu şiddetli yağmur yağmıştı, onun sesini kaydedip onunla uyuttum, sonra unuttu..yeni anne olunca insan her konuda endişeleniyor doğal olarak ama merak etme bi zararı olmaz onun:)]
Valla bennde nadiren ve çok kısa süreli açıyorum çok alıştırmak istemiyorum ama işte bazen mecbur kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?