2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende onlarin geleceği zaman hep uyutmaya çalışıyorum ki uyuyo almayin diyeyim diye. Ama buaralar oglum gazdan kolikten hic uyumadigi icin aliyolar kucagimdan malesef sinir olsam da soran olmuyo zaten alaym mi diye

Bende de travma oldu 46 gun oldu hala kanamam devam ediyo sirf bu yuzden bitsin de istemiyorum korkuyorum valla. 40imiz cikinca kontrolum vardi yine muayene oldum zaten korkularim depresti. Buarada cnm senin bebege lavman mi yapmislardi gecen hafta

Evet d vitamini vermistim iki gun sanci cekti en son acile goturduk rontgen cektiler gaz var diye lavman yaptilar cok şükür normale döndü aninda

Canim emzirme danismanim asla onermiyordu bu caylari. Ozellikle anason rakinin da yapiminda kullaniliyor uyusturucu etkisi varmis.
Gaz damlalarından iyidir diye düşünüyorum en azından kimyasal yok
Ayağımı sallayarak uyurdum eskiden şimdide aynısını yapıyorum bu yüzden bebeği uyuturken benimde uykum geliyo her defasında

Evet d vitamini vermistim iki gun sanci cekti en son acile goturduk rontgen cektiler gaz var diye lavman yaptilar cok şükür normale döndü aninda
Peki sonrasinda kakasini ne sklkta yapar oldu? Persembe gunu benim bebegimede yaptilar gaz sancisindan dolayı ogun rahatladi ama ustunden 5 gun gecti hala kakasıni yapmadi

1 bebek buyutmek cok kolaymış. Ikinci gelince cok zormuş. Birde benim yas araligim cok az. Ikisinin altini bagliyorum. Ikiside bana muhtac
Nasıl gidiyor ben hala annemlerde kalıyorum eve geçmeye cesaret edemedim mesela oğlum gece sallanarak uyuyor ama kızda sürekli meme istiyor nasıl yapcam bilemiyorum

Bende onlarin geleceği zaman hep uyutmaya çalışıyorum ki uyuyo almayin diyeyim diye. Ama buaralar oglum gazdan kolikten hic uyumadigi icin aliyolar kucagimdan malesef sinir olsam da soran olmuyo zaten alaym mi diye
Çok şükür bebegim geldikleri zaman ya hep uyur ya da kucaklarinda mizildanir durmaz

Benim eşimin tarafı uyuyan çocuğumu uyandırıyorlar o kadar hadsizler.

Esim ne zaman kucagina alsa hemen youtube dan sac kurutma makinasi sesini aciyordu.Simdi de Uygulamasini indirmis.Bende simdi Bebek Uykusu diye bir uygulama indirdim beyaz gurultu dinletiyorum.Bakalim ise yarayacak mi? Gecen gun doktor kontrolunde bi bebek aeabasindan sac kurutma makinasi sesi geliyordu yaklasik yarim saat kadin sira beklerken acikti.

Bnm bebegimde cok az emiyo hmn sonrasinda da agzindan burnundan foşurt diye kusuyo
Niye boyle oluyo ben de bilemiyorum
Yesil kaka üsuyunce olurmus evt

Bnm bebegimde cok az emiyo hmn sonrasinda da agzindan burnundan foşurt diye kusuyo
Niye boyle oluyo ben de bilemiyorum
Yesil kaka üsuyunce olurmus evt
13 yasinda kizim su anda...ve 6 ay boyunca kusmustu...yer yemez kusardi sonra acliktan aglardi...bazi bebeklerde olabiliyomus yemek borusundaki kapakcik gelismedigi icin oluyor diye biliyorum...

Herkese her konuda sling öneriyorum ama:) slinge tak, böyle daha rahat ediyor de. Benim bebeğim gazını da daha rahat çıkartıyor daha huzurlu oluyor hem. Ben çok ketumum galiba, herkes benden acayip çekiniyor annem bile sormadan almıyor bebeğimi:d

]
Valla bennde nadiren ve çok kısa süreli açıyorum çok alıştırmak istemiyorum ama işte bazen mecbur kalıyorum

]

Valla bennde nadiren ve çok kısa süreli açıyorum çok alıştırmak istemiyorum ama işte bazen mecbur kalıyorum
Ben büyük kızımda 3 ile 5 ay arası dinletmiştim beyaz gürültüyü..hatta bi ara köyde net yoktu şiddetli yağmur yağmıştı, onun sesini kaydedip onunla uyuttum, sonra unuttu..yeni anne olunca insan her konuda endişeleniyor doğal olarak ama merak etme bi zararı olmaz onun:)

Bayanlar merhaba gecen adetime 1 hafta kala test yaptim cok cok silik cikti hemen kan verdim 17.7 cikti cok yeniymis dun yani 3 gun sonra kan verdim 128 cikti saglik ocagi doktoru deger düşük dedi . Ama 3 gundede 128 cikarak katlanmia neden oyle dedi ki ben yumurtalam a takibi yapiyordum daha 2 hafta gecti yeni diyemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…